Sajnos nem. Vagy átalakítom, más foglalatúba van ilyen izzó, vagy pedig nem lesz féklámpám hanem csak világításom. Úgyse szoktuk figyelni egymás féklámpáját:)
Majd megpróbálok csinálni, csak az a baj, nincsen se fényképezőm, se kamerám. Telefonnal meg nem tudom milyen minőségű lenne. Ha jó akkor felrakom ide is, ha nem akkor max elküldöm neked emailbe
Ne is mond, nagyon boldog vagyok Mióta meg van a motor ilyen dobra vadásztam. Majd lehet mielőtt felrakom gyapotot cserélem benne, gondolom már kuka. De így is megérte. 31.én tudok csak hazamenni majd ha felraktam csinálok pár képet róla.
ha karburátort szerelsz mindig nézd meg mit csinál akkor amikor még nem teszed a helyére
rákötsz egy hosszabb benzincsövet, kicsit megdöntögeted megrázogatod, és egyből látszik mi a helyzet
én az úszót is tesztelem mindig, milyen könnyen zárja a szelepet mikor zárja stb stb
Szia Bálint. Én is ilyet akartam még anno venni, csak itthon nem találtam sajnos... Külföldön volt csak de húzós áron.. Mennyiért sikerült megvenni? Hang mintát, meg képeket majd mutass róla ! :D
Hallottam én is a hangját, ahol vettem az xt-n. Szűkítővel nem tetszett a hangja, anélkül nagyon :) Haverom xr600án szintén ilyen volt, csak eladta a motort, ő is szűkítő nélkül hajtotta, talán azon szebben is szólt:)
Nem bontóból szereztem:) Volt fent egy használt xt hirdetés azon volt fent, pont olyan 43f mint az enyém és odaadta róla a srác. Sőt kaptam 3 gumit is ami a vázba megy és az oldalidomokat fogatod fel.
Ma végre szereztem egy sportdobot az xt-re:) Olyat amilyet mindig is akartam Arrow Paris-Dakar replica. Alig várom, hogy rajta legyen. Még régebben haveromtól kaptam egy marving dobot de az dr-re való sokat kellett volna alakítani.
ui.: Nem a legszebb, de az idom miatt úgyse látszódik:) Meg van a szűkítője is:)
rákötsz egy hosszabb benzincsövet, kicsit megdöntögeted megrázogatod, és egyből látszik mi a helyzet
én az úszót is tesztelem mindig, milyen könnyen zárja a szelepet mikor zárja stb stb
műszakin nem nagyon tetszett az embernek
ui.: Nem a legszebb, de az idom miatt úgyse látszódik:) Meg van a szűkítője is:)