Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pink motors-nál van mindegyik
kb 3.4l
szeva figyi már xt teneré-be mennyi olaj kell ?
srácok xt teneré 600 lgészürő kellne nekem valaki tud hol lehet beszerezni meg kellene vez lánc és prox dugó is elöre is köszi mindenkinek
Persze én is inkább beletankolom ha van mit. Nagyobb élvezetet nyújt, mint a kocsmába elinni. Csak félek a hobbira nem marad pénz a megélhetés mellett.
inkább a motorba tankolom bele mint a kocsmába hadjam mint valami gekkó alkesz
Lehet úgy volt vele az eladó, inkább most odaadja olcsóbban, mint hogy később ne tudja eladni. Még egy kicsit fentebb megy a benzinár, az embereknek benzinre nem lesz pénze, nemhogy motort venni. Gondolkodtam már rajta, hogy lehet nekem is el kellene adnom az xt-t, nagyon sajnálnám, de szerintem nyárra 500-600 ft között lesz a benzin, aztán azért kiadni 4-5e, hogy motorozzak egy kicsit nagy luxus lesz.
vannak vazze sajna valahogy én az ilyenekről mindig lemaradok :(
én meg egy dt80-ért cseréltem anno a ténérét
ami tök gyárias volt
vannak néha akciós üzletek
ha hiszed ha nem egy srác itt nálunk vett egy xt teterét igaz dugózni + fúrni kell de 60 e ft ért vette meg jó gumik jó fék indul minden mukődik dugó+furás 33100+3000 meg esetleg paszta a tömitések alá lessz neki vagy 110e ft ba és teljesen rendben lesz
elég sokan laknak errefelé
de konkrét ismerős nincs, vagy csak nem tudok róla
Nincs ismerősöd aki XT-t akar venni?
Tegnap hívott egy kiskőrösi emberke, szombaton valószínű megnézi a gépezeteket. Elég komolynak tűnt a szándéka.
Köszi már megoldódott..
Egyébként 96-os belgradába szürke blokk kellett volna!
A ttr be való blokkot keresed vagy a belgrada E-s blokkját ?
Vennék 600-as belgrada blokkot kompletten .Valaki tud valamit?
Köszi, de már megvan, Gerippo-tol veszem meg. :)
hengerfely-20e,henger-10e,főtengely-15e,gyujtás tekercsel lendkerékkel-15e,vezlánc spanolóval rezgéscsillapítóval-10e,kuplung felől ami a dekni alatt van kompletten-15e,blokk tömb-10e,váltó-15e,kuplung felőli dekni-8e,van még tt600 belgrada vázam,3yf es elektronikám ha kell valami.06304125976
http://www.bakonymotor.com/
Kérdezz rá itt, 40 körül mennek a jó állapotúak.
de érdeklődtem... Srác aszonta 65e-ért tud szerezni, használtat... Annyiért kösz nem... de cma-val nem vagyok megelégedve, kb 1 éve rendeltem tőlük ford.sz.mérőt, azt mondták hogy kifogástalan állapotban van... megjött felraktam (rozsdás a menete) akad mint a rosseb, használni nem lehet...
itt meg beszélhetjük 06304125976
..a 2. kép nem igazán jól kivehető,de a blokk teljesen stimmel.Mint mondottam nekem komplett gyujtórész kellene és fesszabájzó.Neked ezek megvannak?Mennyiért válnál meg tőle?
ha ez jó tudok benne segíteni vagy nézd meg visszáb van az egész blokk ról kép hátha egyezik
Köszönöm! Elmentem aztán majd meglátjuk :)
Innen vettem:
goodridge
..a berúgó tengely hossza sem azonos..