Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 7 végén tuti leszek msn en
21e ft
Sziasztok!Segitségeteket kérném abba h van egy tt 600 om és azt szeretném tudni melyik átétel az amivel könyen lehet 1 kerózni ugy h nem esik le az elej gyorsan?Köszi előre
ttr hez tömítés szett nem tudjátok milyen árba van?
kopasz mikor leszel msn en? estefelé valamikor?
kecskemét parilla 5500 ft
elkeltek
Engem a fékbetétet érdeklnének.TTr-be jó? áruk?
meg kérdezem a postán 10körül csörgess meg holnap és megmondom mennyibe kerül.06304125976
És postázni tudnád esetleg?
És ha igen mennyiért?
Válaszod előre köszönöm.
1500
Hali!

A fehér sárvédös mennyiért adnád?
szeva kösz mindent tárgytalan az óra bontóban kaptam 2000 ft le is nullázta a srác azért köszi
Szevasztok.A régebbi tipusú fekete blokkos tt600as hoz szeretnék komplett gyújtásrajzot szerezni (6 voltos).Amennyiben módjában áll valakinek küldeni az megköszönném. nyul_istvan@freemail.hu
Irtam mailt.
van 2e
Sziasztok keresek xt600-as hoz fordulatszám mérőhöz spirált ha van valakinek jelezze előre is köszi.
köszönöm de már megoldotam a problémát
ma mutatsz egy mintát bármilyet legyártok neked
Helló mindenki
yamaha TT 350-es hez szeretnék szelephézagoló lapkát ami 2,8mm vastag ha valakinek lenne otthon elfekvőbe vagy van ötlete hogy honn an tudnék szerezni azt meg köszönném(eléggé sürgős lenne)
Ah már emlékszem csütörtökön megyek egy bontóba ha ott nem kapok keresni foglak addig is köszi
A 15 megfelel spirál nélkül!

Kopaszkak1
[5110] 2011. december 16. 07:04
Szép szép csak kihajtás nélkül nem tudnám használni :( és a 17 röl 15 re gondoltam hogy lealkudom :(

válasz erre előzmény

gerippo
[5109] 2011. december 15. 21:58
Kihajtásom nincs.
A műszerfal + spirál 17eFt ha nem alkudsz!
Ha alkudni szeretnél, akkor 20eFt.
Na szereztem lehajtást meg spirált a 4 zet alakú órát mennyiért adod az üresjelzöset bár az meg van nekem is válaszod sos ban várom és előre is köszi