A festéssel nem lenne gond mert fényező a szakmám de nekem jobban tetszene maga az alu szín csak azért érdeklődöm hogy van-e valami szerepe a festésnek.
Próbálj ki egy alacsonyabb hőértékűt, hátha.
Nálam is ez a hiba volt jelen, magasabb hőértékű NGK volt benne, azt hiszem DPR9EA-9, kicseréltem DPR7EA-9-re, ezzel működik minden gond nélkül.
Sziasztok.
Olyan problémám lenne,hogy hidegen mikor indítom beindul,de le is áll.
3-4 indításra már nem áll le.
De ha nem indítom 2 hétig akkor még többször kell indítani.
Ha 10 fok felett van az idő akkor nincs ilyen probléma.
Mi lehet a probléma?
Köszi.
Üdv Bálint
Haveri körben csak D.I.D. lánccal vannak szerelve a gépek, nem mondhatni hogy különösebb probléma lenne velük.
Persze, ez attól is függ hogy hol és miként használod.
Én az IRIS-el tavaly jártam úgy, hogy letört a lánc jobb oldaláról az egyik külső láncszemem, és így csak az egyik fele tartott.
Hazaértem kiszedtem 2 szemet, szerencsére már eléggé megvolt nyúlva a lánc, így vissza tudtam rakni.
Még jó hogy aznap lájtos hajtás volt, nem hiányzott volna egy szakadás.
Hát igazából most kapott előre egy viszonylag jó állapotú első lánckereket. Csak sajnos most meg a lánc tűnik problémásnak, igaz, hogy az egész már cserés, de amíg nincs másik, addig ez van:S:D Az iris láncok meg jók szerintem csak pl ez tuti vagy 2-3éves legalább, ha nem több. Meg DID-be is vannak erősebbek, meg gyengébbek. A régi 125-ös kawa endurómon pl DID volt és elég hamar elkezdett nyúlni:/
Remélem ez megfogja oldani a problémát.
Üdv
Nálam is ez a hiba volt jelen, magasabb hőértékű NGK volt benne, azt hiszem DPR9EA-9, kicseréltem DPR7EA-9-re, ezzel működik minden gond nélkül.
Valószínű a gyertyának nem tetszik a hideg idő.
Mondjuk nekem se...
Olyan problémám lenne,hogy hidegen mikor indítom beindul,de le is áll.
3-4 indításra már nem áll le.
De ha nem indítom 2 hétig akkor még többször kell indítani.
Ha 10 fok felett van az idő akkor nincs ilyen probléma.
Mi lehet a probléma?
Köszi.
Üdv Bálint
Persze, ez attól is függ hogy hol és miként használod.
Én az IRIS-el tavaly jártam úgy, hogy letört a lánc jobb oldaláról az egyik külső láncszemem, és így csak az egyik fele tartott.
Hazaértem kiszedtem 2 szemet, szerencsére már eléggé megvolt nyúlva a lánc, így vissza tudtam rakni.
Még jó hogy aznap lájtos hajtás volt, nem hiányzott volna egy szakadás.
Nekem is IRIS láncom van, annyit róla hogy a kövezkező D.I.D. lesz, hasonló okok miatt.