...kitört a blokk közép bal illetve jobb oldalából is meg az olajszivattyú is szívott fém forgácsot.Olyan 100 as tempónál gondolt egyet és beblokkolt a hátsó kerék..Az eredeti blokk gyújtása 3pólusú a régié 2.Darabra sem egyezik meg a gyújtótekercsek száma.Szívem szerint eladnám valakinek ezt a blokkot helyette meg vennék egy olyat ami eredetileg is benne volt..Beszéltem bontóssal,de nem járható a beszámítás.
Szevasztok!Segítség kellene!Van egy 96-os tt600 as om.A mociban eltört az 5.sebesség fogaskereke.......totálkáros lett a blokk.Vettem egy másik blokkot,de kiderült,hogy az eggyel régebbihez való és természetesen a gyújtás nem stimmel meg a fesszabájzó sem.Kellene hozzá komplett gyújtás és fesszabállyzó(nem tudom milyen évjáratú a blokk..a tankidom nélküli fekete blokkos verzió)Vagy elcserélném egy másikra ráfizetéssel.
Jaja majd csika1-nek fogom elküldeni szerintem is ha lesz rá lehetőség.. addig is megyek így vele, ennél rosszabb úgysem lehet már, himba is kaki, szal most ez ilyen:/:D
Érdekelni érdekelne, DE ügye a 18e az má majdnem 20 és sajnos még költhetek a motorra pár10est. Azt hittem itthonról rendelted, de esetleg ha egy web címet tudsz adni azt megköszönöm. Aztán majd ha lesz akkor ezis lesz :)
Angliából van, az ebay-en találtam rá az eladóra, ha kell az elérhetősége elő tudom keríteni. 18e ft körül volt a szett, és harap vele a fék mint az aligátor
eredeti goodridge
Sziasztok.
Tudom hogy nem idevaló,de megosztanám itt is.
Eladó sorba került az XT-m,ha esetleg valakit érdekelné. http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Üdv Bálint
de lehet a bontott is befosik 2 hét múlva.....
asszem 10 pénz a rugóstag generálja meg a posta oda-vissza
nekem tök faca lett az eleje, ráadásul valami kacat is hiányzott belőle ami miatt nem lehetett állítgatni rendesen, amióta kiganézta nem rázza ki a fogamból a tömést az xr4
Van egy csika nevű jóember, általában a CR topicban lehet megtalálni. Ő javít telókat, egyedül ne állja neki semmiképpen. De lehet olcsóbban kijössz egy bontottal.
helló lenne egy pár eladó xt600 alkatrészem sürgősen olcsón henger,hengerfej,főtengely,kuplung,gyujtás,váltó,kerekek plusz egy pár aproság kérdezz mi kell.
eredeti goodridge
Tudom hogy nem idevaló,de megosztanám itt is.
Eladó sorba került az XT-m,ha esetleg valakit érdekelné.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Üdv Bálint
Eladók, nem érdekel esetleg?
nincs errefelé semmi jó meló, mindenhol csak hajtják az embert szabadidő meg alig
300e a kettő, valaki vigye őket mert SOS kéne a pénz
asszem 10 pénz a rugóstag generálja meg a posta oda-vissza
nekem tök faca lett az eleje, ráadásul valami kacat is hiányzott belőle ami miatt nem lehetett állítgatni rendesen, amióta kiganézta nem rázza ki a fogamból a tömést az xr4
Hengerfej milyen állapotban van? Csapágyazás-főtengely mennyire kopott, himbát lötyögnek? Ára?