Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...kitört a blokk közép bal illetve jobb oldalából is meg az olajszivattyú is szívott fém forgácsot.Olyan 100 as tempónál gondolt egyet és beblokkolt a hátsó kerék..Az eredeti blokk gyújtása 3pólusú a régié 2.Darabra sem egyezik meg a gyújtótekercsek száma.Szívem szerint eladnám valakinek ezt a blokkot helyette meg vennék egy olyat ami eredetileg is benne volt..Beszéltem bontóssal,de nem járható a beszámítás.
ha a váltó ment szét akkor mért nem csak azt cseréled esetleg a blokkház tört akkor azt is de a többi dolognak egyeznie kellene
Szevasztok!Segítség kellene!Van egy 96-os tt600 as om.A mociban eltört az 5.sebesség fogaskereke.......totálkáros lett a blokk.Vettem egy másik blokkot,de kiderült,hogy az eggyel régebbihez való és természetesen a gyújtás nem stimmel meg a fesszabájzó sem.Kellene hozzá komplett gyújtás és fesszabállyzó(nem tudom milyen évjáratú a blokk..a tankidom nélküli fekete blokkos verzió)Vagy elcserélném egy másikra ráfizetéssel.
20ezer fődarabonként van rajta karc de csendes volt a motor
Jaja majd csika1-nek fogom elküldeni szerintem is ha lesz rá lehetőség.. addig is megyek így vele, ennél rosszabb úgysem lehet már, himba is kaki, szal most ez ilyen:/:D
Érdekelni érdekelne, DE ügye a 18e az má majdnem 20 és sajnos még költhetek a motorra pár10est. Azt hittem itthonról rendelted, de esetleg ha egy web címet tudsz adni azt megköszönöm. Aztán majd ha lesz akkor ezis lesz :)
Angliából van, az ebay-en találtam rá az eladóra, ha kell az elérhetősége elő tudom keríteni. 18e ft körül volt a szett, és harap vele a fék mint az aligátor
eredeti goodridge
igen én is autóra váltok, és még ez kéne hozzá
Sziasztok.
Tudom hogy nem idevaló,de megosztanám itt is.
Eladó sorba került az XT-m,ha esetleg valakit érdekelné.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Üdv Bálint
Stephan a Ténéré-re azt a fasza vékony kék fék csövet hol és mennyiért vetted? Szépen össze raktad ezt a gépet kár, hogy meg kell tőle válnod.
lenne pénzem nem gondolkoznák de autóra gyúrok de gondolom ijesmi miatt válnál meg tőlük
Köszönöm.
Eladók, nem érdekel esetleg?
szép gépek
úgy néz ki nekem is csúszni fog a ténéré projekt
nincs errefelé semmi jó meló, mindenhol csak hajtják az embert szabadidő meg alig
gabriellaszijarto@freemail.hu
Csak egy kis kedvcsinálásképpen:
300e a kettő, valaki vigye őket mert SOS kéne a pénz
de lehet a bontott is befosik 2 hét múlva.....
asszem 10 pénz a rugóstag generálja meg a posta oda-vissza

nekem tök faca lett az eleje, ráadásul valami kacat is hiányzott belőle ami miatt nem lehetett állítgatni rendesen, amióta kiganézta nem rázza ki a fogamból a tömést az xr4
Van egy csika nevű jóember, általában a CR topicban lehet megtalálni. Ő javít telókat, egyedül ne állja neki semmiképpen. De lehet olcsóbban kijössz egy bontottal.
Üdv!
Hengerfej milyen állapotban van? Csapágyazás-főtengely mennyire kopott, himbát lötyögnek? Ára?
Szia egy elérhetőséget tudsz adni?
A telóból ez 100%:/
helló lenne egy pár eladó xt600 alkatrészem sürgősen olcsón henger,hengerfej,főtengely,kuplung,gyujtás,váltó,kerekek plusz egy pár aproság kérdezz mi kell.
OK. Vagy ma vagy holnap irok. Kösz
Legelső lépésként állapítsd meg hogy honnan származik az olaj. Utána mehetünk tovább
zarnoc82@freemail.hu