Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok... Segítségeteket kérném, múltkor kipucoltam a karbit ahogy kell. Ma gondoltam motorozom... és mint a csapból a víz, úgy folyt belőle a drága benzin. Mintha az úszó lent ragadt volna... :S tippet tudtok adni, hogy mi az isten nyilát csináljak vele?
őő én kaptam egy felkérést Bálint' úrtól, vissza is jelöltem, annak tudatában, hogy te leszel az. Tévedtem volna?:D
az a 43km annyira nem is sok, azt hitem több lesz:D
Amúgy igazából én csak házilag próbálkozgatok/próbálkozgattam ilyen idomkreálással, kritikusok ezt kókányolásnak is neveznék talán:S
De hogyha szeretnéd szívesen segítek, ha tudok:D
1000-hála köszönöm.
Rendben, szóltam itt. :D
Felvettelek, de még sose nem láttalak fent...
Nos 43,6km-re laksz tőlem a Duna másik oldalán. :D
Szóval olyan kérdésem lenne maszek idommal kapcsolatban, hogy szeretnék feltenni az LTZ-re előre 2 db ledes lámpát értelemszerűen 2 oldalra, de nem tudom úgy megoldani, hogy ott úgy álljon, ahogyan szeretném...
Viszont ha lenne 2 db olyan műanyagom, ami olyan lenne, amilyennek elképzeltem, akkor ha abba tenném bele a 2 db ledes lámpát, az úgy már jó lenne. :)
Csak egyszer jó lenne oda elguruljak - ha esetleg lenne kedved segíteni megoldani a problémát -, hogy lásd pontosan miről is van szó és kb hogy gondolnám és meg tudnád-e oldani...
Találtam neked:
84-97 ig gyártott 600TT-hez:
Tourmax FSM-061 43x55x9,5 / 10,5

http://www.motech.cz/images/ru...
imet.hu , citybike.hu / egy probát megér.
Fehérék is ugy rendelik meg külön máshonnan mert náluk sincs szimering.
Yamaha fehér vagy gerecs motor tatabánya valamelyiknél 100% hogy kapsz
http://motoroswebaruhaz.hu/?pa... itt nem találtam. prox.hu
Irtam emailt.
Yamaha fehér vagy prox.hu
TT600 59x-be elöre milyen telo szimeringek kellenek?tud valaki linket adni mert a nagyvason tipus szerint nincs fenn.THX urak
Köszönöm a segítséget
van hozzá 120 szemes rk láncom 8000 pénz
Én a helyedbe megvenném a 120 szemest, abból még mindig lehet kivenni. Viszont ha rövidebbet rendelsz az úgy nagy szívás.
Én anno 520-as szoktam venni.Iris O gyűrűs 520-ast.
TT600 (59X) hány szemes lánc kell?,mert belegajdultam a számokban.
Ahány oldalt néztem mind mást hoz.
Elsô fogaskerék 14 hátsó 50 fogas
PL:
D.I.D520VX2 112,114,116.
Segitsetek.
Hali! perszehogy
Vác város mellett 7km-re egy Rád nevezetű faluban élek jelenleg:D
Sajnos most az én motorom is épphogy csak éldegél; futómű, és láncszett betegségekben szenved, ami sajnos nyárig el fog tartani:S
Addig is csak lightosan pöfögök vele, szinten tartásnak
Msn: mxonemotox@hotmail.com , ha esetleg valami probléma lesz az msn dologgal szólj majd itt, mert utóbbi időben szokott néha szórakozni az msn-em:/
Szia!
Pest megyén belül hol laksz, ha kérdezhetem?
Ha jó lesz a gépem, majd gurulhatnánk néha. ;)
Meeeeg láttam a maszek idomodat és lenne 1-2 kérdésem...
MSN-ed van?
Köszi!
rendben megnézem, himbáról valamit?:S
Üdv! Szabolcs vagyok! Egy használt TT350 henger-dugóra lenne szükségem. Lehet hogy dugó is elég! Ha valakinek van jelezze. Köszi
a link azért nem jó mert az a barom moderátor törölte a galériám
adatlapomon fotok között meg nézhető
Kopaszkak1 a linked nem jó nem hozta be a várt oldalt:/

Abban tudtok segíteni, hogy 350-es tt himbája,és hátsó telója jó 600-ashoz? Előre is köszi
veréb nem kell több, de ha tudsz esztergálni is akkor megbeszélhetjük
kellene egy kb 4-5 centis csövecske aminek a belső fele 25mm a külsőt még nem tudom de max 40mm
ha eljutok végre egy csapágyboltba akkor meg tudom mondani pontosan
mennyi verebet küldjek azért a gáz bowden ért nekem kellene sajna az enyém szálkás (de nem izmos)