Ha betolod a szobádba akkor vevő vagyok a dobodra, mennyit engedsz a feléből?:D Nekem az lesz majd a következő dolog amit veszek rá, hála ég minden rendben van az enyémmel csak ez a buzi persely kell bele:)
A hengerfej kuka! Vadászom a jó hengerfejet, amit meg is tudok fizetni. Joker írta, hogy neki van jó 30e-ért várom, hogy rakjon fel képet és tudnánk is üzletelni, ha meg nem jön össze akkor másik lesz.
Következő szezonra, kell a hengerfej, szívó torok, vezér lánc, meg szerintem lassan lánc is. Karbit kéne még kitakarítani, de ez az egyik dolog amit utálok szétszedni. Amúgy rendben van a masina :)
....de ha tovább nő a benzin ára, akkor az lesz, hogy kipakolok a szobámból és itt bent fogom nézni, hogy nekem ilyen is van :S
Majd ilyen 3ezrenként fogom szerintem. Bár ez használattól is függ... Csak most annyira szutykos volt az olaj, az olajsártól, hogy inkább lecserélem. Meg szét is van húzva a blokk, egyik főtengelycsapágyhoz perselyt kell rakatnom, mert kikopott:S Neked, hogy áll a motorod, mi is pontosan a baja?
Nekem csak a nyári melegekben csinálta, amikor hűvösebb idő van akkor semmi baj nem volt a castrollal se. Előző tulaj azt mondta, hogy valamilyen motullal használta és amikor még a motul volt benne nem csinálta ezt, csak castrollal azért próbálok váltani:) Meg az előző tulaj, nem nagyon tartotta be az olajcsere periódust, teli volt olajsárral a motor, amit a castrol szépen leszedett kb 500-1000km van az olajban és úgy néz ki, mintha elment volna 5-6ezret:D
Csak azért kérdeztem, mert most Castrol actevo 20w50 van benne, amivel nyáron voltak gondjaim, annyira felhígult, hogy nehéz volt váltani vele. Pedig ilyen 60-70ekkel mentünk egyfolytában. Erről meg jókat olvastam nagyon, csak gondoltam megkérdem hátha használt valaki ilyet.
EZ TELJESEN JÓ NEKED BÁR ÉN CSAK NYÁRON HASZNÁLNÁM TÉLIRE KICSIT VASTAGNAK TALÁLOM DE A LEÍRÁSBAN BENNE VAN HOGY JÓ NEKED - 4 ütemű utcai, túra, enduro stb motorok számára
- kifejlesztett olaj. Egyaránt használható külön és
- egybeépített váltójú, száraz és nedves tengelykapcsolójú,
- katalizátoros vagy anélküli motorokhoz.
Igaz hogy én 40-ért adnám, de makulátlan.
Ebben az árban odaadnám hozzá a vezérműláncot is.
1790-ért kicsit húzós.
Olaj szűrő milyen árban van? Múltkor láttam 1790-ért egyik oldalon.
Te csinálod vagy szerelő? Ha te az olcsóbb, csak söröket kell mellé fizetni
Következő szezonra, kell a hengerfej, szívó torok, vezér lánc, meg szerintem lassan lánc is. Karbit kéne még kitakarítani, de ez az egyik dolog amit utálok szétszedni. Amúgy rendben van a masina :)
....de ha tovább nő a benzin ára, akkor az lesz, hogy kipakolok a szobámból és itt bent fogom nézni, hogy nekem ilyen is van :S
Bálint, majd írd meg, hogy mit tapasztaltál ezzel az új olajjal
- kifejlesztett olaj. Egyaránt használható külön és
- egybeépített váltójú, száraz és nedves tengelykapcsolójú,
- katalizátoros vagy anélküli motorokhoz.
http://www.motorr.hu/2689/motu...
Próbáltalak felhívni Ma is,és Tegnap is,Sajnos Sikertelenül.
Jó lenne ha tudnánk beszélni,mert akkor Nekem kellene az a Tank-idom!