Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szakszerű a magyarázatom, de tudtommal a TT-k versenyendurónak készültek anno, szal terepre ideálisabb, mint az XT, ami "sima" enduró, ha mondhatom ezt így.
Üdv! Valaki meg tudja mondani mi a fő különbség egy TT 350 és Xt 350 között? Köszönöm.
Hirdeted valahol ahol meg tudnám nézni? Milyen évjáratú, milyen állapotban van most és mennyit kérsz érte?
Köszi.
Ebben sincs sok 59x service manual
itt van egy "pár" szervízkönyv: http://www.manualedereparatie....
Köszi :) de ez az oldal használhatatlan...
jó neked spirálod is van ?
ha valakinek megvan a tt 59x service manual esetleg az is érdekellne , xt-servicével tömve van a net
Hello !
Segítséget szeretnék kérni. yamaha tt600 59x karburátorjába mekkora a gyári főfuvoka és a másodfuvoka ikerkarburátor 135ös van mind1ikbe de sztem nem a gyári neten nagyon nem találtam hozzá adatot csak xt-ét de azok kisebb értékek.
Üdv!
vannak
van kihajtásom
igen
árulod még a vasat?
Ezt a hozzá szólást tudom ki írta (hidd el egy ttr alkatrészre én nem írnék ilyet) mivel nekem is az van viszont vagy 2 hónapig rajtam kívül is használták itt a nevem mióta belépő kódot választottam ilyen nem fordult elő (nem is fog) azért elnézést kérek bár nem az én hibám viszont ha ilyen dolgaid vannak ttr hez nincsenek esetleg műanyag idomjaid is pl sárvédő(csak eredeti) érdekel vagy farokidom esetleg wr 400 ba való első izzó szóval milyen dolgaid vannak még válaszod előre is köszi
Szép szép csak kihajtás nélkül nem tudnám használni :( és a 17 röl 15 re gondoltam hogy lealkudom :(
Kihajtásom nincs.
A műszerfal + spirál 17eFt ha nem alkudsz!
Ha alkudni szeretnél, akkor 20eFt.
Kopaszkak1
[5065] december 9. 20:48
ne haragudj de ez a vezérlés egy szart sem ér hist messziről látszik hogy a vaz kogaskerékbe a lánc bele nyomta a nyomát így az cserés -18 e ft a vez tengelyen a bűgykök kissé kopottak min -23e ft szelep emelő kopott nem tudom mennyi még nem cseréltem nem akarlak elkeseriteni de ez így max ha 35-40 et ha ér tudom nekem is ilyen van csak tisztában vgyok a cserélt alkatrészek árával a 11 es kompreszíó ? hogy lehet ha a gyári is csak 10!
Vazz mikor szaroztam le ? alig vagyok sm en mégis olyanokat hallok vissza hogy néha én törölném magam ha van spirálod meg lehejtásod is mennyiért adod az összeset egyben ?
Bár leszaroztad az alkatrészeimet, de részemről nincs harag.
Hibátlan a műszerfal, talán van hozzá spirálom is.
Gyerekek keresek xt tt tte vagy ttr kilométer órát spirállal kihajtással kompletten ha valaki tud vagy tud olyat aki tudja ki tud meg stb stb légy szíves szóljon már előre is nagyon köszönöm
a TT alkatrészek ugye még megvannak?
Még jó hogy itt mindenkinek kínálgattad az alkatrészeket!
A Telefont azt NEM tudtad felvenni,mert vidéken dolgoztál,de azért cserélni volt időd!(mese-habbal.)
Na ez 1 szép korekt hozzá állás volt!
bocs srácok hogy nem vettem fel a telót de vidéken voltam dolgozni és othon maradt,motort egyben el birtam cserélni így nincs alkatrészem sory.
Most még szerencsésnek érzem magam, hogy karácsony mellett volt ennyi felesleges pénzem. Sajnos vannak akiknek karácsonyozni sincs pénzük.(tudom nem az ajándékokról szól ez az ünnep, de én azért szeretek adni, ha még csak egy kis apróság is az.) Szóval nem panaszkodhatom.