Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Email címet adj légyszi,ott kereslek.
kösz
van egy pár dolog mi kellene?
Hello. TT-hez vannak eladó cuccaid?
Boldog új évet kívánok minden kedves márkatársnak!
Egy újabb boldog témával kezdem az évet.. Az utolsó motorozás alkalmával egy buckás emelkedőn elég ökör módon(3nyélgáz) mentem fel párszor, és másnap néztem, hogy az egész himbát olaj borítja .
Szóval jók vagyunk kezdésnek 2012-ben . Olyan szinten olajos minden, hogy nem tudom eldönteni, hogy az olajtartályból szivárog, vagy a hátsó teló adta meg magát.. Mindenesetre a hátsó telóból olajcseppek vándorolnak ki, remélem csak onnan. De egy újabb költekezés előtt állok. Ilyenkor mi szokott következni, mi a szokás?
meg én úgy tudom az 1vj volt az ulolsó (tenere) ami hátul dobfékes, utána már tárcsás
Szea mindenki kis help kellene nekem 2kf ? xt tenere mikori évjárat lehet aszem 56x es kóddal hátul dobfékes viszont már száraz karteles nem nagyon vagyok othon ebben a típusban esetleg service manuál valakinek ? előre is nagyon köszi minden választ
vegyél egy régebbi suzukit, azok elpusztíthatatlanok(nézd meg mennyire rohad)
muffot nem fogsz vele de olyan olcsó a fenntartása hogy egy zsigulinak is jóval több
300k alatt van annyi hogy napokba telik végignézni a hirdetéseket
4 ismerősnek is van ilyen, mindegyik dícséri
mondjuk akinek ezres motorral szerelt az nem nagyon mer előzni
ilyen akciós fiat meg mittudomén még véletlen se válassz még ismerőstől sem
Helló!

Egyik haverom most akar xt-t venni. A E-t mennyiért adnád külön? Illetve 1-2képet tudnál küldeni? Akár jöhet e-mailba is, adatlapomon van a címem. Előre is köszi
sajnos nem motor, autó lesz, de elég SOS-be kell a pénz úgyhogy most mindenem pénzé teszem
milyen motor lesz belőlük?
azt ne mond hogy tandíj, mert...........
Eladóvá vált a két szemem fénye. Tájékoztatást érdeklődésre adok. 300e a kettő, alku nincs. Nem bontom meg egyiket sem, nem adok el róluk semmit. Ha valaki elfogadható ajánlatot tud adni, külön is eladóak. Csak pénz érdekel cserébe.
Sziasztok!Van itt olyan akinek volna xtz 660 hoz kipufogó leömlője?
Kipucoltam mindenét fasza lett,a kis fuvoka elég sáros volt de azonkivül semmi nemvolt gázos ,megijedtem mert eddig iet nemcsinált hogy elkezdett füstölni meg durrog ni elég durván .

Tudod a méreteket a féktárcsához nem? Kell mert eléggé elvékonyodott és betétet meg csuszkát is kell cseréljek .
hát 2000Ft-om van (ennyit sikerült összeszednem), csak ugye a postai költségekkel nem vagyok tisztában, ezért sem sietem el, belekalkulálom azt is. Úgy gondoltam, hogy csak találok valami bóvli első lánckereket, amivel motorozhatok szünetben, de látom ez nem megy olyan könnyen:(
vauzze mennyi pénzed van ? ha ennyire sos meg fontos
Igen én ezzel tisztában vagyok Csak nem szeretném, ha ilyen kerülne ki a borítékból Mert csak 1x tudok venni lánckereket..
nem szeretnék bele pofázni de ami a linken látható az csak a tte re és a ttr re jó a tiedre 6 bordás kell és 2db 6mm es csavar fogja fel
Hát figyelj, látatlanban nem szeretek vásárolgatni. Lehet hogy a neked "elég rossz" xt lánckerék az én láncszettemhez még elmegy(gondolva itt arra, hogy nincs szükségem mind2-re). Meg a tengely felőli fogazása sem biztos hogy stimmel. (Pl az enyém nem ilyen, és ez is egy tt lánckerékszett. //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/... )
nekünk van egy bandánk a "lekvár team" ha gondolod csatlakozz
motorozás céljából....motoros csapat összehozása érdekében....
Az nem távolság ha valami fontos dolog van a dolgok mögött
kép necces de a kettő 2ezer ha jó jelezd és borítékolom
csak 300 km van köztünk---------