Am milett a motorral ki tisztult szerintem csak a karbibol befolyt a benya és bezabált meg me slusszoltatta a tyertyát tárcsa bármikor rendelhető legyél te 2012 első megrendelője akár a te elképzelésed alapján is
Szevasztok ! Remélem mindenkinek jol telik a karácsony ! Ma meguntam az itthon ülést elindultam 1 körre, 1km a kut tankoltam nyomattam levegöt az elsöbe erre beborul a motor a bokorba és indulok utána elkezd durrogni dadogni füstölni .Mi üthette szegény joszágomat?
Huh pontosan nem tudom sajnos, de mindenesetre 88 és 91 közé tehető. Inkább a 4-et mondanám, azt szokta csinálni hogy 5-be váltásnál beteszi magát üresbe, aztán magától visszamegy 4-be, de ez kb 2x-3x esik meg egy motorozás alkalmával max.
Nem erről van szó, számomra megfelelne mind2, csak az 5-ös az nagyon hosszú lenne, meg sajnos nem tudtam szüleimmel zöld ágra vergődni az anyagiakkal kapcsolatban, mert sajna nekem most nincs rá keret:/ Hát most türelmi idő van kitudja meddig:S De köszi a felajánlást!Még ez kicsit várni fog:S
Kopaszka reális árat mondott, meg tudod az a baj, hogy 250est nem vesznek szerintem az emberek. Ha endurozni akarnak inkább 600assal szokás. Ezeknél a motoroknál ha sokat költesz rá sose fog megtérülni.
Kösz hogy irtál kéne 1 elsö féktárcsa látam képeket jókat csinálsz.
Szebb jövőt, olcsóbb benzint jövőre!
Amúgy feldobtam egy kis galériát, ha van kedvetek pillantsátok meg!
http://www.sportmotor.hu/motor...
3. sebességi fokozat nem rakoncátlankodik?
köszi. Ide küldheted, meg pár infót írhatsz róla.
üdv,