Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem Jász-nagykun-szolnok
mármint mosonszolnok?
Én szolnok (megye) környéke
Am milett a motorral ki tisztult szerintem csak a karbibol befolyt a benya és bezabált meg me slusszoltatta a tyertyát tárcsa bármikor rendelhető legyél te 2012 első megrendelője akár a te elképzelésed alapján is
MOSONMAGYARÓVÁR és környéki motorosok vannak itt?
lehet ! még nemtettem bele semmi oasmit nemprodukált amugy nemkicsit sáros most .
Kösz hogy irtál kéne 1 elsö féktárcsa látam képeket jókat csinálsz.
talán ő nem akart menni hanem pihenni akart :) am lehet vízes a benzin ami mostanság egyre többször fordul elő :(
Na ennek örülök! Esetleg ha nem nagy kérés akkor tudnál 1-1 képet csinálni róluk? Meg az árukra lennék még kíváncsi. Előre is köszönöm
Szevasztok ! Remélem mindenkinek jol telik a karácsony ! Ma meguntam az itthon ülést elindultam 1 körre, 1km a kut tankoltam nyomattam levegöt az elsöbe erre beborul a motor a bokorba és indulok utána elkezd durrogni dadogni füstölni .Mi üthette szegény joszágomat?
van xt elég rossz meg van tt szinte ujj
használt első lánckereked nincs véletlenül?
a többit telefonon elmondom... 06304125976
Szeretetben, alkoholban és benzinben dús Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves barátomnak / XT és TT tulajnak!

Szebb jövőt, olcsóbb benzint jövőre!
Huh pontosan nem tudom sajnos, de mindenesetre 88 és 91 közé tehető. Inkább a 4-et mondanám, azt szokta csinálni hogy 5-be váltásnál beteszi magát üresbe, aztán magától visszamegy 4-be, de ez kb 2x-3x esik meg egy motorozás alkalmával max.

Amúgy feldobtam egy kis galériát, ha van kedvetek pillantsátok meg!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Milyen évjáratú is TT-d?
3. sebességi fokozat nem rakoncátlankodik?
Nem erről van szó, számomra megfelelne mind2, csak az 5-ös az nagyon hosszú lenne, meg sajnos nem tudtam szüleimmel zöld ágra vergődni az anyagiakkal kapcsolatban, mert sajna nekem most nincs rá keret:/ Hát most türelmi idő van kitudja meddig:S De köszi a felajánlást!Még ez kicsit várni fog:S
A címem: gerippo@gmail.com
ez a karácsonyi ár neked nem felel meg ? valemelyik nap kínáltak itt 5000 ért használtat az újért karácsonyi áron mennyit adnál ?
hu sajnos én erről lecsúszom most, de ha aktuális lesz mindenképp szólok, mert lánckerék nélkül nem lehet motorozni:S
Karácsonyi ár legyen ? 7000 ft + posta de ma döncsd el mert már csak holnap melózom
Kopszkak1 milyen karácsonyi árban csinálsz első-hátsó lánckereket?
Üdv! 35-ért érdekel! Továbbiakat emailben rendezzük !?
patrovicskrisz@gmail.com
köszi. Ide küldheted, meg pár infót írhatsz róla.
üdv,
nem hirdetem ha adsz egy címet szombat vagy vasárnap tudnák küldeni képet vagy itt elérsz.06304125976
Kopaszka reális árat mondott, meg tudod az a baj, hogy 250est nem vesznek szerintem az emberek. Ha endurozni akarnak inkább 600assal szokás. Ezeknél a motoroknál ha sokat költesz rá sose fog megtérülni.