Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy csavar rajta azt tekert le
Valaki nem tudja, hogy hogy lehet puhábbra állítani a 88-91-es TT600-asok hátsó telóját?
A dúsító fúvókát nem lehet tágabbra dörzsárazni,vagy más megoldás nem létezik?Nem hiszem hogy ennek ilyennek kellene lenni.?
stephan érdekelne a sárvédőd, 1-2képet tudsz róla mutatni?:)
szia ilyen motorom volt nekem is ezzel a hibával nem sokat tudsz kezdeni vidd meleg helyre én is ezt tettem
Üdv Joker! Nem sürgetni akarlak, csak érdeklődnék a képek után.
Köszi.
Üdv.Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem.Törvényszerű e hogy ilyen hidegben nem szeret indulni a motorom? TT600E tipus.Beállítási probléma lehet?A karburátor ki volt tisztítva,újak a szívó csonkok,de az sem segített.Ha hőlégfúvóval megmelegítem a karbit akkor rögtön indul.Kevesellné a dúsító fúvókát?
Kössz! Bele kell nézzek mindenképp mert kimondottan TT 350 hez nemigen találtam ...
Ja és köszi Kopasz a számot, ha szükséges lesz felhívom a tagot
1-2 képet tudsz mutatni róla? mert érdekelhet.
Közbe újabb megmozdulások megörökítve
http://youtu.be/Z-6ZMeeELlM
nekem van egy kék ha gondolod...
XT-n volt
szeva hívd fel azt a számot neki tuti van hivatkozz A kopaszra (vagyis rám ) Gábli Zoltán
Tiszavárkony
06-20-240-2914
Nem tud valaki használtan első sárvédőt? A hétvégén egy kanyar után hirtelen felbukkanó kisebb kidőlt fán keresztül hajtottam, és kicsit megigazította a gyári sárvédőm, ami már ígyis repedt volt, meg ragasztott..
Akármilyen cross gépről jó lenne, valami, piros,kék,vagy fehér,esetleg fekete színű sárhányó. Ha valaki tud valami az szóljon légyszíves, előre is köszönöm!
szerintem dobd a kuplung lamellákat rudokat a kukába cserélj ki a kosáron kívül mindent így fogsz a legjobban járni
Szevasztok! nemtudom ,hogy tudtok-e segiteni csorro kis tt 350 en kezd elfogyni a kuplung mit cseréljek benn ?
Remélem tudtok segiteni mert melozom és csak 7 végén tudnám szétkapni és leméregetni hogy miket kéne cseréni .
Pénteken lesz pénzem, utána jöhet a csomag. Kell mindenképpen!
:( kéne nekem 2 felni szöges guminak nyáron meg utcainak ne keljem a körmöst folyton szerelgetni :(:(:(:(
ha a 88 as is xt és nem tt akkor természetesen meg
Kopaszka, 95ös XT hengerfeje megegyezik a 88-as 2KF-vel?

Joker, én is úgy tudom/gondolom, hogy megegyezik... de ezért fő a biztonság :)
ha valakit érdekel van egy xt43f supermoto félig kész jó motorral 1.5év műszakival eladó autóra cserélném esetleg van egy pár alkatrészem is hozzá
kopaszt kérdezd ő a mester ebben de ugy tudom megegyezik
ha nekem is ingyen lenne,akkor neked is,ünnepek közt ha minden jól megy lessz autóm egyeztetünk aztán meg látogatunk
tengelyt ingyen,féket csak egybe két dugós brembo nyereg,fém fékcső,munkahenger kar vége törött de használható jó fékbetét egy tizes
hello,
az első féknyerget (csak a nyerget) meg az első tengelyt milyen áron mérnéd ki nekem?
De a keménysége állítható?:)