Üdv.Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem.Törvényszerű e hogy ilyen hidegben nem szeret indulni a motorom? TT600E tipus.Beállítási probléma lehet?A karburátor ki volt tisztítva,újak a szívó csonkok,de az sem segített.Ha hőlégfúvóval megmelegítem a karbit akkor rögtön indul.Kevesellné a dúsító fúvókát?
Nem tud valaki használtan első sárvédőt? A hétvégén egy kanyar után hirtelen felbukkanó kisebb kidőlt fán keresztül hajtottam, és kicsit megigazította a gyári sárvédőm, ami már ígyis repedt volt, meg ragasztott..
Akármilyen cross gépről jó lenne, valami, piros,kék,vagy fehér,esetleg fekete színű sárhányó. Ha valaki tud valami az szóljon légyszíves, előre is köszönöm!
Szevasztok! nemtudom ,hogy tudtok-e segiteni csorro kis tt 350 en kezd elfogyni a kuplung mit cseréljek benn ?
Remélem tudtok segiteni mert melozom és csak 7 végén tudnám szétkapni és leméregetni hogy miket kéne cseréni .
Köszi.
Lenne egy kérdésem.Törvényszerű e hogy ilyen hidegben nem szeret indulni a motorom? TT600E tipus.Beállítási probléma lehet?A karburátor ki volt tisztítva,újak a szívó csonkok,de az sem segített.Ha hőlégfúvóval megmelegítem a karbit akkor rögtön indul.Kevesellné a dúsító fúvókát?
Közbe újabb megmozdulások megörökítve
http://youtu.be/Z-6ZMeeELlM
XT-n volt
Tiszavárkony
06-20-240-2914
Akármilyen cross gépről jó lenne, valami, piros,kék,vagy fehér,esetleg fekete színű sárhányó. Ha valaki tud valami az szóljon légyszíves, előre is köszönöm!
Remélem tudtok segiteni mert melozom és csak 7 végén tudnám szétkapni és leméregetni hogy miket kéne cseréni .
Joker, én is úgy tudom/gondolom, hogy megegyezik... de ezért fő a biztonság :)
az első féknyerget (csak a nyerget) meg az első tengelyt milyen áron mérnéd ki nekem?