Szia Joker. Komplett hengerfej milyen állapotban van, csapágyazása, himbák nem lötyögnek stb..? Mennyit kérsz érte? Képet tudnál mutatni?
Előre is köszi
eladó xt600 bontott cuccok komplett henger fej,henger dugó,váltó,főtengej,kuplung,önindító,gyujtás,jó állapotú első hátsó felni jó gumikkal tárcsás mind a kettő,elektronika,tank,teleszkópok stb
Üdv!
Állítható a hátsó rugóstag.
Pályán biztos jobb mint az XT-d, de azért gyúrjál rá ha nagyon ragaszkodsz hozzá.
Előnye, viszonylag könnyű, robbanékony, lehet vele lendületből menni, és nagyon nyomatékos.
Röviden ennyi, hátrányokat majd egy pár év múlva írok!
Csátok!
Hát tökön szúrom magam, most meg elszakadt a dekompresszor bowdenem, jön minden egymás után...
Véletlen nem tudjátok hol találok a neten?
Persze TT-re kellene.
Köszi előre is!
Sziasztok!
Az érdekelne leginkább hogy a hátsó rugóstag keménysége állatható e?
Pályán milyen(tudom hogy nem arra való).
Na meg persze az előnyök és hátrányok.
sziasztok eladó megkímélten a következő cuccos egyben 25000ft
külön ruha 22000 buksi szemüveggel 6000ft
xl es méret minden---36 os xl -es nadrág-xl es bukó kb 63 as....jó állapotban..20 469 51 13 akár postán is---
Ott nekem is csepeg a benzin sajnos. Én arra gondoltam, hogy az úszó szorulhat és több benya folyik, mint kéne :S Ha vkinek van tippje engem is érdekelne.
1995ös gépek már szürke blokkosok ha jól tudom.
Előre is köszi
Dekomp bowdened nincs véletlen?
Állítható a hátsó rugóstag.
Pályán biztos jobb mint az XT-d, de azért gyúrjál rá ha nagyon ragaszkodsz hozzá.
Előnye, viszonylag könnyű, robbanékony, lehet vele lendületből menni, és nagyon nyomatékos.
Röviden ennyi, hátrányokat majd egy pár év múlva írok!
Hát tökön szúrom magam, most meg elszakadt a dekompresszor bowdenem, jön minden egymás után...
Véletlen nem tudjátok hol találok a neten?
Persze TT-re kellene.
Köszi előre is!
Az érdekelne leginkább hogy a hátsó rugóstag keménysége állatható e?
Pályán milyen(tudom hogy nem arra való).
Na meg persze az előnyök és hátrányok.
Előre is köszi a válaszokat!
De sztem sok :/
Akinek van 1990 évjárat körüli Yamaha TT600-asa az tudna nekem adni egy e-mail címet?
Vagy írjon ide pls,lenne pár kérdésem a motorral kapcsolatban
Köszi
a haveromé a cucc...ha addig meglesz akkor felrakon ha meg ellesz adva akkor sajna----majd jelentkezem--
külön ruha 22000 buksi szemüveggel 6000ft
xl es méret minden---36 os xl -es nadrág-xl es bukó kb 63 as....jó állapotban..20 469 51 13 akár postán is---
Am én is hasonló módon oldottam meg :)