Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Bala!
Sajnálom a motorodat :/

tudnál írni róla pár dolgot ha lesz időd?
évjárat stb
jó és rossz tulajdonságokat?

Előre is köszönöm a válaszodat

Helló
fasza, mostmár nem telóra kell a lé..
Ez elvileg egy japán gép ami strapabíróságáról híres, de nem mert széthullik, és kb alig estem el vele , helyből döltem majdnem
Idomok is törnek mint a szar.. Gyalázat..
Ja érdekelne, egy email címet ha tudsz akkor dobj pls
Úristen mit olvastam már..-.-
Bocsesz
nem tihany teee Tiszavárkony
nekem van egy ismerősöm ő nagy gitár mániás tud is ha gondolod adok egy elérhetőséget de ez nem azt jelenti hogy kell is majd neki
Srácok nem tud valaki valami zenész lelkületű embert, akit esetleg érdekelne a 100wattos gitár erősítőm?:/ Karácsonyra fasza ajándék, meg nekem is jó lenne felújítani a felfüggesztéseket:S
Hát Tihanytól valóban messze van:S
na az jó messze van Tiszavárkony-tol :( így sajna esély sincs arra hogy együtt csapassunk :(
Egy Rád nevezetű kis faluban lakom Budapesttől Északra kb 40km-re.
http://maps.google.hu/maps?hl=...
Am hová valósi vagy pest megyén ? de helyileg hol ?
Hát ja, sajnos most ez van:S
jah így már vágom már
Szerintem arra gondolt, hogy még 2000ft-ja sincs 5liter benzinre. Nem hogy matricára.
Jó jó de mi köze a matricának a benzinhez ?
köszi de sajna, hétvégére nincs 2000Ft-om 5liter benzinre:S
ezt már láttam am van faxa tt-s matricám ha érdekel
Ha még esetleg valaki nem látta volna
http://youtu.be/uz-ATyKH-W0
SOHA de amíg nincs keresetem, addig muszáj lesz a 4t-nél maradni.
sztem felejtsd el a 2T-t
Hát igazából én nem akarok minden áron megválni tőle most elég sokat foglalkoztam vele, és most van egy motorikusan megbízható motorom.. Csak súlycsökkentés miatt gondoltam a 2t-re, de mindenki lebeszél:S sokat esznek nagyon, le is mondtam már róla.
megérkezett a teló végre! milyen évjáratú TT-ben volt?
Háát hogy mennyit érhet személy szerint én épp ilyen 250 2t kersek de a benzin árak sokat nyomnak a 4t lantba a fogysztás mára senkinek sem mindegy szerintem olyan 180-220 körül ha meg tudsz válni tőle ne habozz add oda anyiból egy kisebb 4t tudsz venni
pár kép még a motorról