Csáó srácok!
Egy részben rossz hírrel, de számomra egy új lehetőséggel is jövök:D
Lényeg, hogy van egy kx250 (http://www.kepesmotor.hu/kawas...) és lehet elcserélném.. Pár tanácsot, vagy gondolatot meghallgatnék tőletek, ha tudtok hozzá szólni:/ Egyedül a fogyasztása ami kicsit riasztó számomra, legalábbis eddig az egyik ismerősöm mondta, hogy 4-5-6litereket megzabál, ha csak finoman használnám:/ MEg még a csere ár lenne kérdéses, hogy mit kérhetek, vagyis milyen árat mondhatok a gyereknek a TT-mre .. Na előre is köszi a hozzászólásokat a témához
1 héten 2napot vagyok itthon, így se időm se kedvem vele foglalkozni. Meg megmondom őszintén félek, hogy valamit elrontanék véletlen, rábízom inkább a barátomra aki szerelő. Did láncot veszek majd bele.
Kivittem tegnap egyik szerelő barátomhoz a motort. Úgy néz ki vezérműlánc csere lesz rajta. Remélem csak azután fog esni egy kis hó, miután hazahoztam a motort:)
Szeva én hébe hóba pályázta is vele orr nehéz viszont kanyarban jól kezelhető nekem a rúgós tag keményre volt állítva így azért nem ült be annyira nagy távokat nem lehet vele meg ugratni nem egy pályamotor de nekem tetszett mikor kimentem vele bár én nagyon nem vagyok pályára való viszont ha meg szokod akkor szerintem a drz-k közt meg állja a helyét kb annyit tud mint a drz-400
Szeva enyém nem 19 es hanem maegan 4 éve van meg nekem még nem volt vele bajon jah és 97 es mikor meg vettem a motort fekujjitotam enne azóta semmi baj nincs vele hogy le is kopogjam
nincs nagyon rá idöm de hétvégén neki esek össze rakom mert kelll a lóvé vennem kell egy autót tied 19es renault ugye?lenne egyik cimborámnak 99es évjárat de azt mondják nem valami meg bizható neked miota van meg
leginkább az érdekelne hogy pl pályát hogy bírja.
Tudom nem pályagép de most erre lesz csak pénzem,persze nem csak pályára kellene :)
Meg futóműről,hátsó rugóról tudnál írni vmit?
áááá basszus megőrülök, akkor várhatom hogy megérkezzen
Persze hogy kell! Írd ki ide a telefonszámodat lécci mert a freemail-re nem enged belépni a céges hálózat. vagy csörgess meg aztán visszahívlak
30-kettő65-nyolc-616
hát mit mondjak róla ha kérdezel mi érdekel azt könnyebb el mondani de én nagyon meg vagyok vele elégedve keveset eszik jól megy még sosem hagyott cserben stb stb kérdezz
Itt hát jó nagy a forgalmam, szétkapkodnak a vevők
Nekem tök mindegy milyen a színe csak utána akartam nézni a dolgoknak, hogy megfelelnek e a leírtak a valóságnak (beszarás mikkel találkoztam az elmúlt 3 hétben) és mindenhol a piros-fehér modellt látom. Én meg ezt a tipust kerestem volna konkrétan! De valahogy nem bukkantam rá! Nos azért erőltetem ezt ennyire mert a hétvégén majdnem vettem egy TSR 250 -est '94-est ..... ami valójában RH 250 volt és '87 -es. (Nincs is TSR-ből 250-es). Szóval most azért kezelek minden leírt infót, adatot fenntartással mert már nem hiszem el amiket a hirdetésekben leírnak. A te véleményed szerint ez a hirdetés megállja a helyét?
vazze vegyél egy piooosat parilla kecskemét nél meg veszel rá egy kész szettet ami kék csak az ülést kell áthúzatni ha kell meg is tudom neked csináltatni kékre látom itt ülsz a gép előtt te is
Lehet, hogy "csak" TT és nem TTR. Úgy írják, hogy TTR, de én nem tudom mi a különbség közöttük, akár TT is lehetne tőlem. Ez befolyásolhatja a színét? és '88-as
SZIASZTOK!
TTR 350 ('89) ügyben érdeklődnék tőletek. Nézegetem ezeket a tipusokat és szinte 100% -ban mind piros fehér. Nos én kék fehéret nézegetek (gyári), ebből 1 holland videón (youtube) láttam ezt a tipust. Jelenthet ez valamit? Arra gondolok, hogy más országban szerelhették e össze, vagy esetleg ez belpiacos lehet, vagy ilyesmire? Vagy csupán ritka a kék fehér szin ebből?
Előre is köszi a hozzászólásokat
Egy részben rossz hírrel, de számomra egy új lehetőséggel is jövök:D
Lényeg, hogy van egy kx250 (http://www.kepesmotor.hu/kawas...) és lehet elcserélném.. Pár tanácsot, vagy gondolatot meghallgatnék tőletek, ha tudtok hozzá szólni:/ Egyedül a fogyasztása ami kicsit riasztó számomra, legalábbis eddig az egyik ismerősöm mondta, hogy 4-5-6litereket megzabál, ha csak finoman használnám:/ MEg még a csere ár lenne kérdéses, hogy mit kérhetek, vagyis milyen árat mondhatok a gyereknek a TT-mre .. Na előre is köszi a hozzászólásokat a témához