figyelj csak nekem ttr van de rosszat nem nagyon tudnék mondani róla egy hátránya talán van az hogy nem önindítós ezen kívül szerintem meg éri a pénzét bár még egy dolog az első futóműve nem terepen a leg jobb de ha megszokod észre sem veszed viszont sokkal sokkal több az előnye nagyon jól kezelhető még a 132 kg sullya ellenére is aki tud az könnyedén kerekezik is vele (én nem) szépen reagál gáz adásra és nyomatékból dolgozik szóval ha az ember figyel a levegő szűrő tisztaságra és az olajra szerintem egy jó választás és ha valamit esetleg venni kell hozzá az sem egy csillagászati összeg PL:vezlánc-17.8eft Dugó-33.1eft szelepek átlag-6eftA fogyasztása pedig feltűnően jó olyan 5.5-6.5 l között/100km ez azért függ a terepviszonyoktól is remélem ezzel is segítettem a döntést
minden képp a 99 est ajánlanám fejletebb és erősített a rúgós tagja neki meg ahogy emlégszem hosszabb is ha nem nekem van hozzá toldalékom olyan 5 cm emel rajta ami nem kevés
Vagyis rosszul fejeztem ki magam :/
Azt kérdezném melyiknek nagyobb a rugóútja? a hátsó rugós tagnál?
az 1990 es 600as tt nek vagy az 1999 es 600at tt nek ?
Látom nem nagy mozgás van itt de azért megkérdezem.TTR-re valaki nemtud esetleg sm szettet? vagy alakitott már át valaki?tapasztalatok érdekelnének.köszi előre is.
Csináltam ma videót, de elég vérszegény, semmi köze a valósághoz
Majd megpróbálom valami módon jobb minőségben felvenni, hátha jobb lesz az összkép, és akkor felteszek egy rövid körbejárós vidit!
ami a TTR-ed előtt volt