Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor arról :)

ami a TTR-ed előtt volt
nem 99 es tábla számai alapján 2004 első féléves
Köszi a választ Kopasz!

Ám ha jól láttam neked is 99es TT d

arról tudnál majd írni vmit?
hello - feladtad a csomagot?
figyelj csak nekem ttr van de rosszat nem nagyon tudnék mondani róla egy hátránya talán van az hogy nem önindítós ezen kívül szerintem meg éri a pénzét bár még egy dolog az első futóműve nem terepen a leg jobb de ha megszokod észre sem veszed viszont sokkal sokkal több az előnye nagyon jól kezelhető még a 132 kg sullya ellenére is aki tud az könnyedén kerekezik is vele (én nem) szépen reagál gáz adásra és nyomatékból dolgozik szóval ha az ember figyel a levegő szűrő tisztaságra és az olajra szerintem egy jó választás és ha valamit esetleg venni kell hozzá az sem egy csillagászati összeg PL:vezlánc-17.8eft Dugó-33.1eft szelepek átlag-6eftA fogyasztása pedig feltűnően jó olyan 5.5-6.5 l között/100km ez azért függ a terepviszonyoktól is remélem ezzel is segítettem a döntést
én tudok 1 eladót ha esetleg érdekel:)
Nagyon köszi Kopasz a gyors választ:)

Tudnál mondani pár tudni valót a 99-es TT ről?

Hibák,jó tulajdonságok,meg ilyesmiket?:)

Köszi :)
oh látom most is irtál msn en nem vagy
minden képp a 99 est ajánlanám fejletebb és erősített a rúgós tagja neki meg ahogy emlégszem hosszabb is ha nem nekem van hozzá toldalékom olyan 5 cm emel rajta ami nem kevés
szeva minden délelött ott vagyok de ha nagyon fontos dobj egy mailt a : kopaszkak1@citromail.hu-ra
Hátsó telót nem újíttatott fel valaki mostanában? Ha igen megkérdezhetném hol és mennyiért csinálták? Előre is köszi.
Vagyis rosszul fejeztem ki magam :/
Azt kérdezném melyiknek nagyobb a rugóútja? a hátsó rugós tagnál?
az 1990 es 600as tt nek vagy az 1999 es 600at tt nek ?

Előre is köszi a válaszokat :)
Köszi Kopasz!

Ám azért kérdeztem mert töröm az agyam egy papír nélküli TT n.
Csak láttam sok 1999-es TT t ami annyira alacsony volt mint a fene.

De ha ez állítható akkor jó :)
kopasz mikor leszel msn közelbe.lenne pár kérdésem.
szia ezt hogy érted hogy melyik a magasabb ? rugós taggal ez állitható bár az enyém l mész össze húzva is magasabb a többinél 2004 tt600r
Sziasztok!

anyni lenne a kérdésem hogy melyik TT a magasabb?
a TT600 1990 vagy a TT600 1999?

Előre is köszi
Látom nem nagy mozgás van itt de azért megkérdezem.TTR-re valaki nemtud esetleg sm szettet? vagy alakitott már át valaki?tapasztalatok érdekelnének.köszi előre is.
Hello engem esetleg a 2 felni érdekelne.mit lehet rola tudni? ttr be kellene.köszi előre is.
Csináltam ma videót, de elég vérszegény, semmi köze a valósághoz
Majd megpróbálom valami módon jobb minőségben felvenni, hátha jobb lesz az összkép, és akkor felteszek egy rövid körbejárós vidit!
ááá, mi a.... picsáé fordította el a középső képet
Örülök, ha tetszik itt van még 1-2
Gyááá ez nagyon ott van de még még még fotóóót
Eddig jó. :) Kíváncsi vagyok a hangjára.
na készítettem egy képet a csőröl