ki-be mozog csak nem emlékszem hogy régen is ien volt e,mert ugye le ment pár fog a lánckerékröl azt éreztem h csattog meg le le szalajt rola, lehet az nem tetszett neki
hello van 1 tt600 asom,letörtek a fogak az elsőlánckerékről. az lenne a kérdésem az menyire gond hogy a tengely amin a lánckerék van ,van egy kis mozgása kifele néhány mm.Jövőhéten veszek rá ujjat+hátsot is+láncot ,Ki mekkora áttéátelt ajánl?nem a végsebesség a lényeg nálam,csak földutakon,erdőbe használom.visszatérve a lánckerékhez,lehet hogy a csapágyat kéne kicserélni ott?
sziasztok nekem van most egy ttr 250-em és az lenne a problémám hogy mikor beindul akkor ojan mintha lenyomnád a berugókart és racsnizik. kérdesem pedig az hogy miért csinálja és hogy ha valakinek volt már ijen problémája akkor hogyan orvosolta
A válaszokat előre is köszönöm
én 1x próbáltam de nem jött be
azért hozzátartozik hogy amiben próbáltam, az olyan gép volt amin napokig avval kisérleteztem melyik a legkisebb fúvóka amivel még megy "rendesen"
autóm gázzal megy avval sem kisérleteztem, a mostani motor meg nem azért van hogy spóroljak
felesbe keverve én is próbáltam már, hát nehezebben is indult, alapjáratom se volt az igazi. féktávon gyakran le is állt, fordulaton még ment is szóval nekem nem jött be. (ja én semmit nem állítgattam a gépen)
Jah mindenki azt mondta hogy max felesbe, de több benzin mit etanol. Ha 1 kicsi van benne sztem az pont arra lesz elég hogy átmossta az üzemanyagrendszert. A kérdés hogy mennyi szemetet visz be a robbanótérbe a karbin keresztül.
egyszer tankoltam etanolt de szinte csak az volt benne
nemigen ment a motor tőle
olyan volt mintha fékeznék folyamatosan, vagy mittudomén olyan nyögvenyelősen ment
ez egy 82es cagivával történt, aztán itthon leengedtem és elmosogattam a naftát
felesben több ember is használta már
köszönöm szépen INI majd vasárnap este kiderül mert vasárnap megyek vele 1 kanyart de úgy fogok tankolni, hogy Bio-etanolt is teszek bele hátha az kimoss a adugulást és akkro jó. Remélem utána már nem kell szét szednem.
nem kell ott hangolgatni nem olyan igényes műszer.......
ha maxi gázt húzol akkor legyen a másik pillangószelepe "vízszintesen"
szerintem van ott valamiféle dugulásod
ha nem tudod megjegyezni hogy volt összerakva akkor szedd szét és tedd sorba egy asztalon ahogy szétszedted utána fotózd le, aztán mehet a mosóba
15-40 utca,takarékossab mert kevésbé kell pörgetni