Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na majd azt is megvizsgálom
ugyis tervezek olajcserét.akkor majd leszedem az oldalát :)
sztem úgy érti hogy nem lesz ojan idötálló
Szerintem valami vezetéked ki van dörzsölve és a bemenő áramot letesteli a vázhoz nekem már volt ilyen
Ezt hogy érted hogy olyan tartós?
az aksi jónak néz ki....11,9V van benne, tötöttem is és veszi,meg tartja is.....mit értetek zárlatosnak? majd holnap lekapcsolom az aksit,meg a fesszabajzot is és méregetek.....kösz az eddigi segítséget...üdw
szebb mint a másik.....
csak lesz-e olyan tartós?
Szevasztok bár felujjitotam a tt-t most mégis lecseréltem http://sportmotor.hu/motoros_k... szerintetel milyen ?,
itt van egy 3 fázisú fesszab rajz, szerintem nem olyan bonyolult
és tuti olcsóbb mint a bontós
tekercseket meg meg kell kérdezni mennyiért tekernék meg, itt is hirdeti magát egy emberke
ez nem olyan jó hír.......
fesszab nélkül is annyi?
szerintem 18-20volt felé kellene lenni rajta minimum
akkumulátor jó? vagy valami full zárlatos?
ezekszerint a piros megy az aksira, mert azon van ugyanayi fesz mint az aksin, a másik 3 kábelon meg 2,95-3,01 attól függöen h meiket mérem.....
mindjárt lemérem, ugy pont nem próbáltam....
a 3 egyformán mennyi áram van?
test& a szálak egyesével
ha 0volt lesz akkor kapcsold át váltóáramra...........
általában a fesszab nyúlik ki hűtés elégtelenség miatt
nagyobb égők zárlatos akku stb
ja meg nekem 1 piros kábel van a többi az fehér.....
ja 12v os a rendszer, de sajnos a fesszabájzon akárhogy mérem 4V van szoval szerválhatok masik tekercseket.... 12Vos tekercsek között van különbség?
1vj az 12v-os
szóval a kék-piros között kellene lenni 14v körül
a 3 egyformán többnek kell lenni
kösz!estére próbálkozok....a feszstabilizator modeltol függ? vagy van 6V/tt-n lattam/ meg 12Vos?
akksitartó hátulján kis szürke fémházas doboz.
megy bele 3 egyforma vezeték (sárga vagy fehér vagy mittudomén) meg egy fekete meg egy piros (meg lehet még egy valami)
szóval a 3 egyformára mérj rá ha a piros-feketén nincs rendes feszültség
az meik kütyü?
szerintem a fesszabályzó halt ki
nézd meg megy-e bele áram
sziasztok!
szeretnem kerdezni h mi lehet az oka hogy nem tölt?1vj tenere, van e valahol valami biztositék vagy egyéb?
kösz elöre is
üdw
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,hogy nektek hidegen pl reggel első indításkor mennyi szivatoval a fordulatszám?
Nekem 3500.
Nem sok az egy kicsit?
Köszi.
Üdv Bálint
Szevasztok véletlen nem tudja valameikötök hogy hol kaphatók olyan szemüveget amin a folia gombnyomásra tekeredik és tisztitja saját magát ha tud valaki légyszives segitsen köszi
Eszembe jutott, hogy a nagy vízbe miért nem szívott be a motorom vizet. Azért mert a légszűrője ugyan oldalt van de ott nem juthat be a víz hanem csak ott ahol szívja a levegőt. Az meg nálam is a tank magasságában van az üllés alatt.
Mar csak 1 ho,es megyunk haza.