szerezz egy faca könnyű endúrót aztán megyünk a hegyekbe
jövő őszre már találtam egy jó faházat 2-3 nap ingyen szállással szép környékkel
de tuti lesz ezen kívül is pár túra még.....
aztán kicsit vénülünk, jön a túraendúró és tekerünk kínába
ezek a sportmotorosok meg tízesével halna ki hetente, olyant csak dísznek vegyél a szobába
Igen lesz túra.
Előre lett hozva az indulás időpontja október 8.ra.Tavaly 8-an voltunk de az idénre többen is jelentkeztek, hogy jönnének és a tavalyiak is jönnek. Szerintem 10-12-en leszünk.
Ez valószínű, hogy tényleg a kapkodás ára volt, mert tegnap leültem végignézegettem és látom, hogy az aksiról ami megy a testre azt a kis lánckerék becsípte és elvágta. de az áramkör nem szakadt meg mert testelte is rögtön.
xr-el 2 perec volt eddig
mondhatni mindkettő tök béna volt
egyik egy kb 45fokos lejtőn full első-hátsófék és csúsztam le folyamatosan, itt rácsúsztam egy faágra és kiment az eleje
a másik meg olyan hogy most is röhögök rajta
sík terep, teljesen 100%-os murvás út (jobbik fajta kemény apróköves)
én voltam a leghátsó 5 ember állt előttem tanakodtak merre menjünk
lazán csúsztatva fékezve megálltam, és álló helyben letettem a kormányt a földre
extrasok...
A probléma mindig csak fokozódott egy-egy elbaszódás után. Mármint úgy értem, hogy négyzetes arányban fogyott az erőm, a vége fele már alig bírtuk 2en felállítani ezt a 2mázsás dögöt.
mindig az az örökös kapkodás....
én úgy szoktam szerelni hogy leülök egy kisszékre aztán nézegetem egy darabig
úgymond "gondolkodom" meg közben is szoktam ilyent tenni
nem ám azért mert lusta vagyok, hanem mert nem kapkodom
Az enyém adta meg magát. Előző nap tettem be a blokkot és egy vezeték csatlakozója nem volt összedugva és nem volt töltés. Akumulátor lemerült, berugókar nincs, betólni nem tudtuk hárman se,kötél nics, hogy behúzzuk.
jövő őszre már találtam egy jó faházat 2-3 nap ingyen szállással szép környékkel
de tuti lesz ezen kívül is pár túra még.....
aztán kicsit vénülünk, jön a túraendúró és tekerünk kínába
ezek a sportmotorosok meg tízesével halna ki hetente, olyant csak dísznek vegyél a szobába