Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is a súllyal van a probléma, hanem azzal hogy a forgalmiban is 1 személy van. Nem nagyon szeretek utast cipelni, de nyugodtabb vagyok ha a lehetőség megvan rá.
akkor a 19 mégse jó? nekem az utána hétvége az mindkét nap foglalt
ezen van hátsó lábtartó
enyémen nyoma sincs.......
láttam olyant amin volt hátsó lábtartó
de minek egy terepgépre utas? mondjuk a barátnőddel ketten nem éritek el az én versenysúlyomat, szóval elférnétek rajta kényelmesen

most szerveződik egy újabb edélyi túra ami 17.-18.-19. lehet részt veszek rajta
mondjuk még a család nem sejti....... valahogy be kell adagolni hogy ez nekik is jó
azt nem tudja valaki mitől van az hogy a légszűrőház időnként telemegy olajjal?
Na tegnap megnéztem, semmi töltés nincs ha rárakom. Az aksi 12,7 v-ot mutat ha nem jár a motor, ha jár akkor is ennyit mutat.
Ha a mostani van rajt, 12,7 az aksi állóhelyzetben, ha jár a gép 14,6 körül mutat. Szóval kuka a tartalék fesszabályzóm
A rugdosás az nem gáz, amióta nem jó az önindító az XT-n, teljesen betanultam hogy kell berugni.
Nekem a 19 az jó.

Az egyetlen probléma az XR-el hogy csak 1 személyes Vagy létezik belőle 2 személyes is?
akkor megvan a pontos mennyiség:
motul 5100 10w40 1 kanna (4liter)
motul 5100 10w50 2 kanna (8liter)
mailban majd egyeztetünk időpontot, csak ne húzzuk nagyon sokáig
5100 10w50 kellene
2db 4literes biztos de valószínűleg 3 lesz
gondolom lesz ilyen később is
A másodikbál nem 20w-ét akartam hanem 10w-ét.
Melyiket mondta? Az 5100 10w-50 az 2400 a 20W-40 az 2500Ft
hétvégén kiderül mennyi kell
szóval 1 kanna 10ezer?

motort meg nem gáz rugdosni, az a nagyobb gáz ha behal az akku és nem indul, főleg amelyik injektoros.......
jó motor jól indul
mondjuk a hegyekben az ócska benzinnel alig indult, de az önindítósok is tekertették, de miután hazaértem másnap 1 rúgásra indult magyar benzinnel.....
A legnagyobb gond, hogy rugdosni kell.
Most jöttem onnan meg. De vasárnap is megyek, és ha a jövő héten elkészül a motor akkor azért is el kell ugorjak. Viszont a haverral kell hozatni előbb Kaposvárról. De lehet, hogy a hét elején jön erre.
no korrigáltam a hibát
ment a mail
olajjal mikor jössz erre? most eladtam egy kis mézet van annyi zsetonom hogy 2 kanna (2x4l) olajat vegyek, de lehet havernak is kell egy kanna majd holnap rákérdezek
nekem az xr-el annyi a gondom hogy azóta rá sem birok nézni más gépekre...
igaz a ténéré nincs elfelejtve, de előtte kijátszom magam
abban biztos vagyok hogy előbb kell felújítani mint a nagyobb és lassabb fordulatú gépeket, de nem igen érdekel......
mostani túrán vagy negyed annyit megyek terepen, vagy óriásiakat szoptam volna

én 18.-19.én ráérek, akkorra jó időt jósolnak, indián nyár indián motorozás
a mézes dolog mostmár nem menne, mert múlt vasánap vitték el az összes hordót, van itthon össze-vissza 20 kiló méz.
Igazából már most hiányzik a tenere, pedig még el se adtam. Csak annyi probléma van vele, hogy dögnehéz. pl a múltkori motorozáskor eldőltem vele egy elég meredek dombon, és ha nem vagyunk ott 4-en, fel se tudtam volna állítani. még nem hoztam meg a véglages döntést, de valószínű megy mind2 a háztól.
Neked milyen problémáid vannak az XR-el?
Nekem van xr-em de azzal szerintem több bajod lesz mint az XT-vel. Ha a Yamaha meg van csinálva f@szán akkor az egy nagyon megbízható igénytelen motor. Bár nem tudom milyen a stílusod de nekem sokkal jobban bejön az XT-é
Ha toljuk kicsit az időpontot, lehet addigra össze tudom rakni az E-s XT-t, és akkor tudjuk az alkatrészeket cserélgetni, aztán végre rájönnék hogy mi a szar valójában. Amióta az ini megvette az XR-t, teljesen rágerjedtem a témára, főleg miután röffentem vele egy kört, aztán most van egy kilátásban, és jó lenne ha sikerülne valamelyik XT-t beszámíttatni.
Tegnap egész este szarakodott a köcsög freemail, ma visszaírok a motorral kapcsolatban. Egyébként keresgettem azt az emberkét, de nem találtam meg.
Ahogy gondolod. Csak lehet, hogy bejönnek a sz@r idők úgyhogy szerintem ne olyan sokkal tóljuk ki az időpontot.
Ma megyek meglátogatni a motorlerakatomat aztán megnézem hogy mi a helyzet vele. Az árban meg majd megegyezünk(ha jó egyáltalán).
Igazából mehetünk, de jobb lenne halasztani, mert most hétvégén lesz aba napok, 3-4-5, és ilyenkor inváziószerűen jönnek elő a cigányok. Namost ennek következményeként kb minden sarkon áll egy sün, és ugye nincs rendszám a motoromon. Ha toljuk az időpontot, összejövünk többen is, így csak valószínű 2 v 3-an lennék, max 4-en.