Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okt. 22. a túra indulásának időpontja.
Én úgy készültem hogy megyünk. Bengát kell reggel vennem, de amúgy meg mehetünk.
Na mi lesz holnap. A Yamaha elindult de a szerelő azt mondja, hogy 3 tankot még járassam. Megyünk?
A másikra küldtem. Küldjem ide is?
az enyémen is kopott(láttad a múltkor), de én megküzdök a sárral
Valami oknál fogva nem kaptam meg de itt a címem újból Kopaszkak1@citromail.hu légyszi küld már el megint előre is nagyon köszönöm
alacsonyabb lennék és gizdább akkor erősen elgondolkoznék egy triál gépen
mert itt szárazabb időben simán felmennek, láttam nyomokat

holnap tuti nem tudok menni asszony túlórázik, mondjuk olyan kopottak a gumijaim hogy nagy sárban nem nagyon menne már a műszer
Elküldtem még az nap amikor betetted a címet.
Ez durva. Bár ahogy mondod, hogy eleve szarrá áztatok itt a víz már nem sokat zavart.
Szia várom a képeket és az árat a kipufogorol
azért az lc4 sen pillekönnyű de lejött, igaz volt ahol 4en tartottuk
hosszútávú tervem az hogy marad az xr szórakozni, és utazni egy ténéré, transalp vagy ilyesmi
de 5 éven belül tuti nem lesz 2 gépem

kicsit vénülünk aztán megyünk kínába, addig meg kellene tanulni legalább oroszul
Ilyen terepet nehezen jártam volna be a trakesszal
Hacsak nem hozol valakit, akkor 2en. Egyik haver tegnap délután adta el a motorját, meg amúgyis mindenki dolgozik/suliban van.
Extrém mennyiségű sárra készülj.
Tegnap lett kész a Yamaha, és még be kell tenni a vázba. Nem tudom lesz-e ma időm rá. Ha nem akkor is jó a szerda de csak a Hondával. Hányan leszünk?
aszfalton csak rohan az ember mint a töketlen
terepen meg ilyen akciók is vannak:
Így elég nehéz hogyha az ember 2 sítulsnak is hódol, most a terepezés lehet szünetelni fog. A 2-t együtt nem tudom sajnos finanszírozni
engedélyezve van a szerdai távollétem
hááááááát ez olyan meghalós gép

én aszfalton jobban félek mint terepen
hétvégén is letekertünk 700km de nem egyszer akartak kinyírni...
mint ha ott sem lennél, kijönnek elég leszorítanak stb stb

aztán evvel a zöld izével jönnél kínába? menten lefőznék teának
sajna nemigen(én nem is csináltam)
de ha meglesznek akkor párat beteszek
van egy jó, amikor 3an tartjuk az egyik lc4et egy vízmosásban zuhogó vízzel alattunk

beszerzek most már egy vízálló gépet, @ kivan hogy nem lehet fotózni sz@r időben
3 gépből 2 kinyúlt nem bírta a vizet, de a telefonok is kivétel nélkül kapituláltak, egyedül a cseppálló volt ami sokáig bírta
fényképezőm kb a 3.csepp után mittudoménmi errort írt, aztán csak 1 napos cserépkályhás izzítás után javult meg
nem a motorozás fog kimaradni, hanem a terepmotorozás(de ez még csak távlati terv)

Kawa
video vagy fotó készült?
ja.... csak hogy gonoszkodjak....
próbálgatták a hondám a ktm fanatikusok (most 4 gépből 3 ktm volt)
aztán széles vigyorral mondogatták milyen jó gép
nem is gondolták hogy ilyen királyos

de miért nem akarsz motorozni jövőre?
idén már én sem nagyon motorozok
esetleg itt a környékben, nagyon lázad a család.....
péntek-szombat-vasárnap sz@rrá áztunk, aztán alig terepeztünk
de azért kalandtúra volt a javából, embermentés, motormentés, éjjel-nappal
Na ennek nagyon örulök Küldök egy mail cimet de légyszives az árakat is mellékeld már el nekem nagyomn köszönöm Kopaszka@citromail.hu
Van gyári xt. És van egy savallós sport dob is annak a csőmérete megegyezik az xt-ével.
Ha adsz elérhatőséget akkor küldök képeket is.