Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sportmotor mánia nem múlt még el?
jövőre tervezünk menni minden hónapba erdélybe ilyen 2 napos túrákra, de úgy hogy a hegy lábáig autóval visszük a motorokat
esetleg addig nem szerzel be egy rendszámos endúrót?
páran összefognánk, aztán szerintem egész olcsón meg lehetne úszni
szia Jani azt hiszem valami gond van a mail forgalommal már vagy 5 mailt küldtem a fipúfogó ügyében de válasz még egyikre sem jött lesz belőle valami vagy keressek másikat ?
sziasztok !

TT 350 hez keresek műanyag alkatrészeket legfőképp műanyag láncvédő érdekelne és a gyári dombom már elég ramaty segítsetek mit lehetne rátenni mi lenne a jó a címem yamaha_tt350@freemail.hu ide várom a leveleiteket előre is köszönöm
azt tudom h külföldre drága a posta, meg nem id úgy gondoltam, hanem van ismerösöm félegyházán illetve szegeden....és valamikkel egyeztetnék és neki elküldenéd....én ha az akun mérem mikor jár a motor akkor az aksiban lévö feszt mutatja, még lehet h egy kicsit kevesebbet is....esetleg ha van msn ed vagy skypod birnánk egyeztetni.....
msn: blackness_92@hotmail.com
Úgy tudsz megbizonyosodni, hogyha jár a motor(és tuti jó a GENERÁTOR), az aksinál kb 14,4V körül van az áram.
Fejér megyében lakom, pont magyarország közepén. nem 27-ért adom, mert a deknit már elhasználtam, mondjuk legyen 20+posta.
Viszont megnéztem, és elég brutál postaköltségek vannak ha direktbe küldeném Szerbiába, szóval kéne valami magyar cím ahova küldhetem.
Holnap vagy holnapután csinálok róla neked pár képet.
eleg volt a mérésböl, egyenlöre kellenek a tekercsek,meg hogy birok megbizonyosodni hogy a fesszab müködik-e?stephan hol lax?én szerbiában de vannak ismeröszök magyarorszégban,akik szoktak jönni át, téhát madj velük megbeszélem valahogy....mert ithon nemigazán van.....szóval 27ért adod?
Csumika!Nov-3 án du 3-ó kor terminál 1,kitartás.............
csak a 3 egyformát nézd
többi a gyújtáshoz megy
még a végén a cdi-t is elfüstölöd
a kuplung azért érdekelt mert akarok lamelákat cserélni, és az 1ik simerösömnek vannak tt lamellái,és azt tervezem belerakni
végigolvastam a fórumot,láttam a generátorodat is:D
most mértem még 1 kicsit, és a generátorból az ik vezetéken van 16-17vol váltófesz,de nem az megy a fesszabra...
...abba van beledugva a szonda ameiken van a 16-17V, de aszem h abba barna dobozba megy......
lehet addigra kész lesz mindkét XT, aztán szét is rallizzuk a kertet hirtelen
azt lehet tudni h pontosan mikor jöttök?
(bejelölöm pirossal a naptárban)
az én XT-m generátora ilyen volt amikor megvettem:
Van különbség a generátorok között, és pont az 1VJ-hez a legdrágább a generátor. Egyszer már ezt én is végigjártam.
A kuplunglamellák között sztem nincs különbség, legalábbis amit én láttam TT-t szétszedve, az full olyan volt mint az XT.
igen 1vj-m van.....de vannak e különbségek a szériák közöt gyujtás téren?meg még 1 kérdés, tt kuplunglamelájai stimelnek e bele?
Nem cseréltem le mert azóta csak egyszer mentem vele vagy 10 km-t.
A másikkal voltam a múlt héten egy nagyobb körön és szerintem az idénre be is van fejezve ez az időtöltés.
Persze pénzre cseréltem és löktem rá még egy kicsit azért ez csak könnyebb és csak 2002 es évjárat csak sajna nem öninditos hanem töllem inditos vagyis berúgos vagyis kikell tpasztalni minden csinyát binyát de remélem jó lesz
egyébként 1VJ-d van neked is?
Hogy mennyit érnek azt nem tudom, azt tudom hogy mennyit kérnek érte. Bontóban olyan 22-25e között kérnek érte, én osztrákiából vettem ezt az egész deknivel együtt asszem 27-ért.
*érnek
menyi penzt enreken a tekercsek?€?majd megint estére próbálkozok
Mérd meg, hogy a generátorból pontosan mennyi áram jön fel. Ha ott lesz a baj, próbáld megtekertetni, he esetleg nem megy, nekem van komplett generátorom, és meg is válnék tőle, én asszem befejezem idén a "tenerészést".
Ha nincs baja az aksinak, 12,7V-ot kellene mutatnia. Ha elindítod a motort és van töltés, akkor olyan 14,4 fele mutat az aksinál.
Ez nekem nagyon tetsz, bár a régi se volt rossz. A másikkal mit tettél? Eladtad?
meg van halva a fesszabályzó
De ha nincs rendesen letömítve, akkor bejuthat ott is. A lényeg hogy nem jutott be a víz végül.
Az olajjal mizu? Lecserélted az XT-ben?