Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem biztos hogy tudok menni
fékbetéteim vasig kopva, pénzem nulla (49liter volt a túra)
olajat is kellene cserélni

de én azt mondom add el a motorjaid és vegyél egy könnyűt aztán irány erdély........
nem volt kevés szopi de megérte
Reggel öntöttem ki 25mm csapadékot, meg már most is van benne 3-4mm. Lesz sározás szombaton...
Értem, köszönöm!
Azon keresztül megy egy tengely, amivel össze van fogatva a lengőkar meg az egész himbarendszer. Tehát ha azt a tengelyt kihúzod, összerogyik a motor. Normál esetben ott egy gumi dugó szokott lenni, hogy ne menjen tele sárral.
sziasztok

lenne egy olyan kérdésem, hogy a hátsó villán mi ez a lyuk?
vannak más ilyen típusok, amelyeken pl ez le van fedve...
Az a baj hogy a gépem még szeptember 4. nem lessz kész még kb 1.5 hét mire megjön minden ujj alkatrész és összerekni na meg tesztelni is kell egy kis idö nekem max szeptember vége lenne jó :(
egyébként most jut eszembe, ha esetleg kocsival jöttök, tudtok is belőlük vinni párat
rájuk is férne, folyton belémkötnek mindig mindenhol minden szituációban
ki kellett volna próbálni múltkor h hogy reagálnak ha többen vagyunk. Ha egyedül vagyok könnyen nagy a szájuk...
40 motoros?
annyian az összes bőrt le tudnánk kapartatni a cigóitok hátáról
fasza! remélem összejövünk egy 40-en
Nekem jó. Én megyek.
Ez a beszéd! Akkor be is írom a 4.ét a naptáramba! Addigra szerzek valami faszányos gummát, h nehogy visszaessek a domb tetejéről
akkor egyenlőre 50% hogy mennék 4.én
de előtte majd látom hogy állok erőnlétileg..
1.-én és 3.-án melózom szóval tudok pihenni
Itt voltunk nálunk a környéken, berajzoltam h kb mekkora területet mászkáltunk be.
4.-e jó neked?
Sztem a 4. lenne a legjobb, akkorra jó időt is mondanak. utána szinta minden hétvége ütközik, aztán már itt is a tél...
ezeken a hétvégi napokon nem dolgozom:
4. 5. 18. 19. 26.
a 4. és 5. napokon nem tudom mennyire akarnék motorozni, előtte hétvégén közel ezer km szerintem erősen le fog amortizálni
jöttem meloba, utközben láttam egy xt600ast. Elég vakmerö emberke vezette, már a hídon akart volna elözni, aztán a híd után elözött is, csak egy kisbusz elkapta. Ott fetrengett a fűben....
Rendszám semmi, ahogy néztem barnább volt a böre mint az enyém...
Gyerekek pontosan most merre is jártatok? már csak hogy tugyam mire számithatok és mivel menyek meg hogy ilyen messze van ez nekem
Mindenesetre jól oldottad meg a helyzetet, egyszer sem lett esés belőle. Viszont azon gondolkozom, hogy ha úgy jönne össze az időpont, az E-s XT-t is fel tudnám támasztani
Nekem Szept 18-ig minden nap jó hétköznap is és hétvége is. Kivéve 08.28-08.29.
szept 1.-én megyek melózni akkor kiderül a beosztásom pontosan
akkor elgondolkoztam egy darabig(2-3 tized másodperc) dobjam-e a vasat.....
3 nekifutásból 1x sikerült teljesíteni 100% ban

szokni kell még a vasat........
az is meredek volt amikor a tankállásból kifelejövet majdnem hátraestél
akkor mondom h melyik időpont nem jó nekem:
szept-5
szept-11
szept-18

javaslatokat várok az időpontra
már látom hát van ilyen