Sziasztok!
Nekem egy 2004-es tt600re vasam van.
De sajna sikerült egy kicsit le amortizálnom.
S most alkatrészek után vadászok.
Ha valaki tudna infót hogy hol találok használt cuccot ehhez a típushoz.
Azt meg köszönném!
Sziasztok olyan problémám van 97 es tt 600 e (remélem valakinek van ilyen) leengedtem a motorból az olajat de a tartályból nem folyt le a tartály alján találtam egy leengedő csavart így leengedtem onnan is de most meg nem folyik le a blokkba. Valaki csinált már ilyet? nagyon nagy segítség lenne, a tartály alján van egy cső ami rámegy a blokkra, létezik hogy elvan dugulva vagy máshol kell feltölteni a blokkot? Segítsetek.
Ha valakit esetleg érdekelne XT 600 alkatrész.
Régi fajta kis illetve nagy tank csappal,
ülés, karburátor, gyújtáskapcsoló, váz, lengővilla, sárvédők, munkahengerek, lábtartók, lengővillák, kipufogók, + még pár apróság eladó. Kérdezz, és mond hogy neked mennyit ér!
Sziasztok most lettem tt 600e tulajdonos abban szeretnék segítséget kérni nem-e tudtok valakinek első hátsó kerékagyat eladót vagy netán egyben supermoto kerekeket. Még olyan kérdésem is lenne az önindító valami oknál fogva szórakozik és van hogy kidobja és szabadon megy, meg váltó egy kicsit fura vagy én vagyok balfasz és nem szoktam még hozzá de van hogy nem tudok pl 3-4 be rendesen váltani hanem kidobja van netán a váltóban külön olaj?
Válaszokat előre is köszönöm: Máté
sziasztok én xl 600ról kérdek de igazából xt-xl szinte ugyan az, tom van xl forum csak ez gyorsabb, mikor állítom be a vezérlést akkor ot vannak jelek amihez állítani tom? vagy valaki magyarázza el hogy tom beállítani a vezérlést:S előre is köszönöm:)
Azt hogy az úszod lyukas-e úgy tudod megnézni hogy kiveszed és egy jó pohár vízbe bele teszed ha szintig lesüllyed akkor lyukas vagy belenyomod a vízbe kiveszed gyors körbetörlöd leteszed ha lesz alatta víz szintén lyukas ha nem lyukas akkor a lezáró szelep vagy a rugója ment tönkre vagy szorul vagy stb stb szóval nem zár valszeg akkor abból másik kell alkatrész beszerzésben tudók segiteni
nem tudod a yamaha xt 250 1981 szelephézag beállításásnak méretét? hideg meleg kellene!