Az E-s ben nekem is 17" es kerék van hátul, de még épkézláb gumit nem találtam rá. Most utcai gumma van elöl hátul, de le fogom venni mindkettőt ez egészen biztos.
A mostani mitas ami fent van, az is kb már nagyon szar, de ezt a szezont ki kell bírnia akármi lesz. A télen meg majd veszek egy garnitúra teljesen újat.
Túrázó kollégák, kell valakinek irridium NGK(vagy denso) gyertya?
Most akarok venni, de a bolt ahol veszem csak rendelésre hozza meg. Ha ma megrendelem, kedd vagy szerdára a kezemben van.
Nemsok minden, de azt írtad h neked csak szövetig kopott tartalékaid vannak, annál ez jobb, de már én is azért vettem le ezt mert folyton elvágódtam vele.
Én ma cseréltem ki a gumit mert el volt kopva nagyon. A Yamahán amióta 18" kerék van azóta kapok hozzá normálisat ami bírja is mert a 17-esel gyorsan koptak.
uff
most nézegetem bőven mondanak esőket ebben a hónapban, ez nem az igazi a hegyen, szóval olyan kérdésem van emiatt hogy a felesleges gumidon mekkora bordák vannak?
mert ha nem túl nagy akkor be kell szereznem egy újat, aztán át kell szerveznem a költségvetésem
Képzeljétek el mi ilyesmi kis csapatást terveztunk itt a környéken és senkisem figyelte az idöpontot igy husvét elsö napjára esett 95% ban el is jött mindenki talán 2 emberke nem jött aznap mentunk is egy kis kört ami 275 km re sikeredett és enek 90 % a földuton vagy erdöbe volt csak azért irom le mert azota is visszatérö nagy élmény mikor összefutunk
kellemes lehetett az is ez meg ráadásul egy kölcsön géppel történt de annak legalább nem lett egy karcolása sem és hodd el hogy ez az udvaron történt kb 3 km/h sebességnél
asszonyt életveszélyesen megfenyegettem, hogy ha keresztbetesz 20.ára akkor elásom
egy szemernyi rémületet sem láttam a szemében, úgy tűnik megszokta, hogy ilyen kezesbárány féle vagyok
estefelé lesz telefonom csak
szokásom szerint mindig elhagyom, most is az autóban van, nej meg avval ment az anyjához
ez a mobilkommunikáció velem nem egyszerű. nem is értem miért is van telefonom, egy évben fele annyit beszélek mint a nej 1 héten...
19. 20. 21. Itthon vagyok. Ha nem kirándulunk akkor nekem bármelyik jó. Előtte pár nappal lesz 100/ csak. Addig kitaláljuk lábon vagy autoval megyünk. Ha autoval viszem majd a tankot ha kell még. Meg teniszlabdát a 'malac'nak
gyerek simsonjában is az a típus van csak kisebb
Most akarok venni, de a bolt ahol veszem csak rendelésre hozza meg. Ha ma megrendelem, kedd vagy szerdára a kezemben van.
mi a rák ilyen drága ezekben a gumikban
2-3 éve a mitas félárban volt a többi gumikhoz képest
most nézegetem bőven mondanak esőket ebben a hónapban, ez nem az igazi a hegyen, szóval olyan kérdésem van emiatt hogy a felesleges gumidon mekkora bordák vannak?
mert ha nem túl nagy akkor be kell szereznem egy újat, aztán át kell szerveznem a költségvetésem
de szerintem inkább legyen a 20. mert utána lehet pihenni, 22. én nekem már meló van
egy szemernyi rémületet sem láttam a szemében, úgy tűnik megszokta, hogy ilyen kezesbárány féle vagyok
bal láb fázott jobb meg izzadt
szokásom szerint mindig elhagyom, most is az autóban van, nej meg avval ment az anyjához
ez a mobilkommunikáció velem nem egyszerű. nem is értem miért is van telefonom, egy évben fele annyit beszélek mint a nej 1 héten...