Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van valami weblap féléjük?
mofakernél van cross 17esben 120 és 140es méretben
gyerek simsonjában is az a típus van csak kisebb
Az E-s ben nekem is 17" es kerék van hátul, de még épkézláb gumit nem találtam rá. Most utcai gumma van elöl hátul, de le fogom venni mindkettőt ez egészen biztos.
A mostani mitas ami fent van, az is kb már nagyon szar, de ezt a szezont ki kell bírnia akármi lesz. A télen meg majd veszek egy garnitúra teljesen újat.
Túrázó kollégák, kell valakinek irridium NGK(vagy denso) gyertya?
Most akarok venni, de a bolt ahol veszem csak rendelésre hozza meg. Ha ma megrendelem, kedd vagy szerdára a kezemben van.
akkor csak rendelnem kell egy mitas fim-et, nem akarok túl sokszor megfeküdni, szegény cagivát is borogattam bőszen

mi a rák ilyen drága ezekben a gumikban
2-3 éve a mitas félárban volt a többi gumikhoz képest
Nemsok minden, de azt írtad h neked csak szövetig kopott tartalékaid vannak, annál ez jobb, de már én is azért vettem le ezt mert folyton elvágódtam vele.
Én ma cseréltem ki a gumit mert el volt kopva nagyon. A Yamahán amióta 18" kerék van azóta kapok hozzá normálisat ami bírja is mert a 17-esel gyorsan koptak.
uff
most nézegetem bőven mondanak esőket ebben a hónapban, ez nem az igazi a hegyen, szóval olyan kérdésem van emiatt hogy a felesleges gumidon mekkora bordák vannak?
mert ha nem túl nagy akkor be kell szereznem egy újat, aztán át kell szerveznem a költségvetésem
Képzeljétek el mi ilyesmi kis csapatást terveztunk itt a környéken és senkisem figyelte az idöpontot igy husvét elsö napjára esett 95% ban el is jött mindenki talán 2 emberke nem jött aznap mentunk is egy kis kört ami 275 km re sikeredett és enek 90 % a földuton vagy erdöbe volt csak azért irom le mert azota is visszatérö nagy élmény mikor összefutunk
Nekem jó bármelyik.
nekem a 20. és a 21. a jó
de szerintem inkább legyen a 20. mert utána lehet pihenni, 22. én nekem már meló van
akkor aug 20. lesz a dátum? végülis mind1, nekem mind a 3 nap jó. (20-21-22)
kellemes lehetett az is ez meg ráadásul egy kölcsön géppel történt de annak legalább nem lett egy karcolása sem és hodd el hogy ez az udvaron történt kb 3 km/h sebességnél
asszonyt életveszélyesen megfenyegettem, hogy ha keresztbetesz 20.ára akkor elásom
egy szemernyi rémületet sem láttam a szemében, úgy tűnik megszokta, hogy ilyen kezesbárány féle vagyok
én is sokat téptem rövidgatyában, de menet közben is égette a kipuff a lábam pedig hozzá sem ért
bal láb fázott jobb meg izzadt
jah amugy nesze neked kölcsönmotor meg ami ismeretlen link
Van remény gyerekek a blokkom meg hegesztették és meg rendeltem az ujj alkatrészeket is spanolo vezetö vez lánc stb stb ugyhogy kb 2 hát és megy a vas
estefelé lesz telefonom csak
szokásom szerint mindig elhagyom, most is az autóban van, nej meg avval ment az anyjához
ez a mobilkommunikáció velem nem egyszerű. nem is értem miért is van telefonom, egy évben fele annyit beszélek mint a nej 1 héten...
Ma voltam feléd. Hívtalak is csak nem vetted fel. Ki tudtuk volna próbálni, hogy férnek be a motorok.
19. 20. 21. Itthon vagyok. Ha nem kirándulunk akkor nekem bármelyik jó. Előtte pár nappal lesz 100/ csak. Addig kitaláljuk lábon vagy autoval megyünk. Ha autoval viszem majd a tankot ha kell még. Meg teniszlabdát a 'malac'nak
Nekem jó az augusztus 20. Egy napos lesz? Mekkora kör lenne?
Szép kis vas és örömmel látom hogy a kis malac is felébredt
Holnap nem jó nekem sajnos,családi rendezvény van. Ez amiről beszélünk, valamikor aug. 20. körül lesz, ini majd pontosít hogy mikor tud jönni.
Nekem jó a holnapi időpont is.