Igazából csak a sötétben tapogatózom, de lehet vevő lennék a lendkerékre. Tudnál róla csinálni egy képet? A 3TB tipusról van szó? Ami nekem van, azon csak több kis "bütyök" is, mind 1 sorban van. Namost a szervizben azt mondták, hogy csak 1 bütyöknek kéne lenni rajta. Amióta nálam van a motor, még nem ment, fogalmam sincs milyen kell hogy legyen rajta
a veztengelyed lehet kivan már kopva,esetleg szelepszárszimering cs is ráférne,de te a szelepfedélnél mondod hogy szivárog mert akkor csak tömítés,bp-i vagyok ha elhozod a blokkot szerintem hamar rakhatod már vissza,:)
Engem tök véletlenül hozott vele össze a sors, de nem bántam meg hogy ez a tipus lett végül. Még sok mindent fogok rajta alakítani, de ha minden meglesz az tuti hogy az enyém lesz a világ legkirályabb teneréje! Hasznos a berúgó, én mostanában csak azzal indítom. Remélem nálam köt majd ki ez a gép.
ez a 1vj nekem is jobban bejön
sokkal jobb ha van a gépen berúgókar, gondolom sosem rugdosnám de mégis jó lenne
nem is sok pénz, ennyiért én tuti nem adnám el az enyém
Hello mindenkinek .
Blokk alkatrészeket keresek 43F-es xt600. Egész pontosan két tengely kellene a váltókar tengelye és amivel csatlakozik a blokk belsejében az mozgatja másik oldalt a léptetövillák tengelyét (kukac tengely) a képeken láthato a két tengely!
Ezt kinéztem már én is, de ennyi pénzem nem lesz mostanában, ez a buzi fogszabályzás idén elvitte az összes pénzem. Megpróbálom összepakolni menetkészre az E-s XT-t, aztán még abba is belemennék hogy szőrbe elcserélni(persze ha ő is benne van)
Elég pöpec állapotban van, jó lenne ha végül nálam kötne ki.
A vezérműtengely lötyög egy ideje, meg szivárog az olaj a szelepfedél alól.
Korábban ilyen csattogó/zörgő hang jött onnan, de onnan, de mindenki azt mondta, hogy a vezérműlánc, csak az ki lett cserélve korábban, így egy ismerős megnézte és erre a megállapításra jutottunk.
Viszont alkatrészek közül szükségem lenne más dologra is, nem csak arra, ami majd a blokkhoz kéne.
Azt majd összeírom hamarosan.
Sziasztok!
Pest megyében van valaki, aki olcsón szerel TT 600-at?
Munkadíj 10k körül és csak a blokkot vinném...
Mert van aki megcsinálja, csak az Fejér megyében van és nincs most hozzá alkatrésze.
És mivel Pest megye közelebb van, meg akkor gyorsabban meg is lenne a gép, jobban örülnék. :)
Aki ismer ilyesvalaki embert vagy van is itt ilyen, az írjon! :)
Köszönöm előre is!
Mikor érnél rá?
Mennyibe kerülne a dolog?
Ha írsz e-mailt, megbeszélhetjük bővebben: polarisoutlaw@gmail.com
Köszi előre is!
feszszabályzód még van?vagy csak blokk alkatrészek?
adj a bogaraknak 1-1 homokozóvödröt avval hordják a masszát, sok röpködéssel elszúrják az időt csak
raziamotor@freemail.hu
ha érdekel írj,
sokkal jobb ha van a gépen berúgókar, gondolom sosem rugdosnám de mégis jó lenne
nem is sok pénz, ennyiért én tuti nem adnám el az enyém
Blokk alkatrészeket keresek 43F-es xt600. Egész pontosan két tengely kellene a váltókar tengelye és amivel csatlakozik a blokk belsejében az mozgatja másik oldalt a léptetövillák tengelyét (kukac tengely) a képeken láthato a két tengely!
Elég pöpec állapotban van, jó lenne ha végül nálam kötne ki.
Korábban ilyen csattogó/zörgő hang jött onnan, de onnan, de mindenki azt mondta, hogy a vezérműlánc, csak az ki lett cserélve korábban, így egy ismerős megnézte és erre a megállapításra jutottunk.
Viszont alkatrészek közül szükségem lenne más dologra is, nem csak arra, ami majd a blokkhoz kéne.
Azt majd összeírom hamarosan.
aztán intézheted vele együtt mindjárt az enyémre is a rendszámot
2 motor, ugyanannyi macera, motoronként fele annyi idegesség
idény vége gyűjtés vége
én már ilyenkor összecsomagolom őket télire aztán egyszer belenézek még, aztán kapnak augban némi kaját
ha egyforma a 2 motor ki nézi a számokat? főleg a 3aj ténérénél.... annál alig látszik a vázszám
yamaha 600as meg kék elég ennyi infó minden sünnek
Pest megyében van valaki, aki olcsón szerel TT 600-at?
Munkadíj 10k körül és csak a blokkot vinném...
Mert van aki megcsinálja, csak az Fejér megyében van és nincs most hozzá alkatrésze.
És mivel Pest megye közelebb van, meg akkor gyorsabban meg is lenne a gép, jobban örülnék. :)
Aki ismer ilyesvalaki embert vagy van is itt ilyen, az írjon! :)
Köszönöm előre is!