Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnézem hogy nekem milyen van,nincs megrepedve a mágnes a lendkerekedben?
Ezen látszik hogy több bütyök van a jelenlegin, szervizben azt mondták, nem ez való rá.
lehet letudom fotozni,csak nemtudom mikor mert nekem nincs mivel,de van több lendkerekem is,
Igazából csak a sötétben tapogatózom, de lehet vevő lennék a lendkerékre. Tudnál róla csinálni egy képet? A 3TB tipusról van szó? Ami nekem van, azon csak több kis "bütyök" is, mind 1 sorban van. Namost a szervizben azt mondták, hogy csak 1 bütyöknek kéne lenni rajta. Amióta nálam van a motor, még nem ment, fogalmam sincs milyen kell hogy legyen rajta
doptam emailt,
csak blokk alkatrészek,
Bp-n hol?
Mikor érnél rá?
Mennyibe kerülne a dolog?
Ha írsz e-mailt, megbeszélhetjük bővebben: polarisoutlaw@gmail.com
Köszi előre is!
hello!
feszszabályzód még van?vagy csak blokk alkatrészek?
hát akkor igyekezz
adj a bogaraknak 1-1 homokozóvödröt avval hordják a masszát, sok röpködéssel elszúrják az időt csak
nekem lessz ilyen tengelyem csak nem húztam még szét,de szerintem nem lopták ki:)
raziamotor@freemail.hu
ha érdekel írj,
a veztengelyed lehet kivan már kopva,esetleg szelepszárszimering cs is ráférne,de te a szelepfedélnél mondod hogy szivárog mert akkor csak tömítés,bp-i vagyok ha elhozod a blokkot szerintem hamar rakhatod már vissza,:)
megvan,az van bontás alatt,mi kéne?
Engem tök véletlenül hozott vele össze a sors, de nem bántam meg hogy ez a tipus lett végül. Még sok mindent fogok rajta alakítani, de ha minden meglesz az tuti hogy az enyém lesz a világ legkirályabb teneréje! Hasznos a berúgó, én mostanában csak azzal indítom. Remélem nálam köt majd ki ez a gép.
ez a 1vj nekem is jobban bejön
sokkal jobb ha van a gépen berúgókar, gondolom sosem rugdosnám de mégis jó lenne
nem is sok pénz, ennyiért én tuti nem adnám el az enyém
Hello mindenkinek .
Blokk alkatrészeket keresek 43F-es xt600. Egész pontosan két tengely kellene a váltókar tengelye és amivel csatlakozik a blokk belsejében az mozgatja másik oldalt a léptetövillák tengelyét (kukac tengely) a képeken láthato a két tengely!
a 94-esnek megvan még a blokkja?
Ezt kinéztem már én is, de ennyi pénzem nem lesz mostanában, ez a buzi fogszabályzás idén elvitte az összes pénzem. Megpróbálom összepakolni menetkészre az E-s XT-t, aztán még abba is belemennék hogy szőrbe elcserélni(persze ha ő is benne van)
Elég pöpec állapotban van, jó lenne ha végül nálam kötne ki.
A vezérműtengely lötyög egy ideje, meg szivárog az olaj a szelepfedél alól.
Korábban ilyen csattogó/zörgő hang jött onnan, de onnan, de mindenki azt mondta, hogy a vezérműlánc, csak az ki lett cserélve korábban, így egy ismerős megnézte és erre a megállapításra jutottunk.
Viszont alkatrészek közül szükségem lenne más dologra is, nem csak arra, ami majd a blokkhoz kéne.
Azt majd összeírom hamarosan.
itt egy félig papiros ténéré

aztán intézheted vele együtt mindjárt az enyémre is a rendszámot
2 motor, ugyanannyi macera, motoronként fele annyi idegesség
mi a baja a motorodnak?
nincs csak hobby,nem rendszámos
94es tárcsás elöl hátul,600as,és 400as de azt nembiztos hogy megbontom
ez gyilkos és mit gyilkol? egeret? és azt eleget? de azért kutya formája is van föleg igy mesziről
nekem nem :)
idény vége gyűjtés vége
én már ilyenkor összecsomagolom őket télire aztán egyszer belenézek még, aztán kapnak augban némi kaját

ha egyforma a 2 motor ki nézi a számokat? főleg a 3aj ténérénél.... annál alig látszik a vázszám
yamaha 600as meg kék elég ennyi infó minden sünnek
Sziasztok!
Pest megyében van valaki, aki olcsón szerel TT 600-at?
Munkadíj 10k körül és csak a blokkot vinném...
Mert van aki megcsinálja, csak az Fejér megyében van és nincs most hozzá alkatrésze.
És mivel Pest megye közelebb van, meg akkor gyorsabban meg is lenne a gép, jobban örülnék. :)
Aki ismer ilyesvalaki embert vagy van is itt ilyen, az írjon! :)
Köszönöm előre is!