Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

75 karbival önindítóval sok érte?
18as a hátulja, jelenleg egy 140es fim enduro van rajta kb centis bordákkal, de az aszfalt nagyon darálja eleje már teljesen gömbölyű....
cross gumi mekkora és milyen?

sok 2t gépnek nem örülnék, csinálnak akkora füstöt..... elszoktam már tőle
ahogy öregszik az ember úgy lesz arcosabb meg finnyásabb
franko és menyi lenne az a reális ár a vasért?
kösz de hogy keressem ? linkeld már be ide légyszives nagyon köszi
szia vegyél fel msn re és meg beszéljuk
Mohács mellett lakok. Ma reggel tettem ide fel képeket a motorról.
Hello! bocs hogy itt török rád, de írtam egy e-mailt, hogy mennyiért tudnál féktárcsát csinálni nézd már meg légyszi!( az adatlapodon látható hotmailesre küldtem) Fontos lenne! Előre is kösz!
ja mikor és mien fosszu leszz?
oké de kell nekem foto rólla és hogy hol van meg ilyenek s.o.s ban kellene mert szezon közepe van
Köszi, Mekora körre mennénk, és mikor indulunk?
Kipróbálható,állapotban van és XT 600 E. Valami reálisáron odaadnám.
Te is jössz a közös gördülésre?
na és ki tud nekem szerezni ujj blokot ?, valakinek biztos van valami ismeröse akinek van az legyen szives szoljon már elöre is köszi mindenkinek
ezt jól elintézte
csinos az XR, de az XT se kutya
nem lesz egy olcsó mulatság, ebay-en az árak kb:
vez. tengely(csak tengely): 50e
henger:45e
dugó(új): 40e
meg még gondolom kell új feszítő meg vezető is, tömítések, új vez. lánc is esélyes. ezek mint patent állapotú alkatrészek, csak a németek kurvára meg is kérik az árát. itthon ennek a 1/3 részéből meg lehet vásárolni sztem, de akkor már jobban megéri venni inkább egy új blokkot.
na ugy néz ki hagy aki össze ragta a vezérlésem a vez tengelyen nem huzta meg a lánckereket rendesen igy az le szakadt és tört zuzott rendesen mindent mint a képeken is látni
Milyen blokk és menyiért menyi idös jok lenének ha lenének képek egyépként megegyezhetukm mert ez most lehet kicsit drága lessz nekem
Van komplett blokkom ha érdekel.
Amit kértél tegnap a kép a motorról.
Rendben van. Mekkora karikát terveztek? Mikori indulással?
Semmi komoly 3db 8.8as acélcsavar mert van 3 lik ahová becsavarom és lefeszitem vele csak az alata lévö távtartót kb 45 vokkal el kell forditanom
Basszus itt elég nagy rombolás volt ha így lóg a lánc, valami gáz lesz a szelepdekni alatt is. Bontsd szét azt is. A lendkeréklehúzódról tudnál egy képet csinálni?
igen az is mert a bakelit feszitö kilögte a helyéröl most levettem a lendkereket és azt tapasztaltam hogy a vez lánc igy néz ki az lehetséges hogy a vez tengety eltörött vagy hogy leszakadt rola a lánckerékMM