Hello, Az én XT-m is pont így járt egyik napról a másikra, hogy füstöl és zabálja az olajat pedig előtte semmit nem evett. Bár ez lett pörgetve mint állat. Most azon gondolkodok, hogy mit csináljak vele. Javítatsam-e meg vagy egy komplet blokkot szerezzek-e bele vagy egy másikat veenni.
Mert attól tartok, hogy ha odakerül egy szerelőhöz akkor az lessz a vége, hogy amit otthagyok azon már vehettem is volna valami donor motort.
helo tudnátok segiteni van 1 yamaha xt 600 csak öninditós és hiába forgat az öninditó de még seforgatja a motort tudtok segiteni hogy valami fogaskerék vagy az öninditóval van gond
Motoros tesók lenne 1 kérdésem, Honda xl 600, ddig épp hogy csak 1 minimális füstölgetés volt ha vissza engedteem a gázt, meg elhanyagolható olaj fogyás, főleg hogy 1 helyen kicsit ereszti is a gép, most meg 1 ik napról a másikra, mocskosul elkezdet füstölni, és zabálja az olajat, ha húzom neki akkor is füsttől jól de ha motorfékkel gurulok akkor még a Kamazt is lehagyná füstbe,meg kb max re álíttotam a nivót, 50 km alat lement vagy 1.5-2 cm olaj róla esetleg picit több is, szerintetek mi lehet a baja, tavaly vettem akkor azt mondták meg gyűrűzték, esetleg szelepszár szimering?
képzeljétek,hoztak egy 600 tt blokkot,hogy megkéne néznem,mert valami zörög a vezérléstől....a szelephimba fedél és a hengerfejbe ahol beleül a vez.tengely ott úgy ki maródott minden,hogy most kuka neki a vez.tengely hengerfej és a szelephimba fedél,úgy hogy olajat srácok mindig nézzetek,és ha elkezd zörögni....ne hagyjátok ugy
Hát ugy nézki a vas csipi az olajat meg fütölget, néztem a nivót, kb 3 hónapja volt olajcserén akk max ra lett töltve az olaj most kb1.5cm el van a max tól, de 2 helyen szivárog 1 minimálisa, tehát nem sokat eszik ugy hogy nem foglalkozom most még vele
hát akkor tényleg szűkült
holnap vagyok itthon egész nap, de akkor hondát szerelünk
hétfőre meg már beterveztünk egy túrát
mondjuk ha a hétfő mégsem túrás akkor ráérek, hétvégén ez úgy is eldől
Hali mindenkinek föleg neked stephan01 fotohoz hozászolván itt válaszolok igen lehet hogy eladó lessz az egész cucc ugy ahogy van nincs kivel imenem és kb 3 hete nem is voltam igy felesleges motort tartani meg sak a helyet fogja
nekem 1 átlag napra 15 liter elég szokott lenni
max 25 de akkor kora hajnaltól késő estig menni kell
majd megnézem mikor vagyok itthon is meg szabad is
hétköznap is jó lesz neked?
Mert attól tartok, hogy ha odakerül egy szerelőhöz akkor az lessz a vége, hogy amit otthagyok azon már vehettem is volna valami donor motort.