Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontosan milyen tipusú XT?
papírjai vannak?
xt tt alkatrészek kaphatóak,most bontódnak
egyébként nem akkor zárul az évad amikor be vannak telelve?
Nekünk 50 doboztól lett kb 1t repce, akác semmi, csak annyi hogy ne haljanak éhen, most még a napraforgóban bízunk.
A kaptárak olyan 20-25e ft-os áron mennek most, méhekkel együtt 40 körül. A kaptárvásárlással nincsen gond, nálunk fater gyártja a kaptárakat. Kiforrott technológia van már rá, szabadidejében eljátszik vele.
Én is azon járatom az agyam, hogy hogyan csinálhatnék belőle rendszámos gépet, és folyton arra jutok hogy kell egy donorgép. Ezt az 1 rendszám - 2 motor dolgot nem vállalnám be, amilyen szerencsétlen vagyok tuti egyből kiszúrnák a sünök, hogy valami nincs rendben.
Vannak erre jóféle dombos részek, lehet gyakorolni az erdélyi túrára. Az áttételem kb ugyanaz mint a tiéd, volt ahol csak 1.be tudtam felmenni.
mézem meg lett 16 falkától 1 hordó......... olyan vegyes féle.......
ebből sem megyünk a bahamákra nyaralni......
idén kaptárakat akartam venni a mézpénzből, úgy vélem nem sokat kell cipekednem
hegesztik a fejidomot, elméletileg kész lesz a héten (múlt héten is ezt ígérték)
valami fura anyagból van ami hőre nem lágyul vagy mifene
utána festés(festőm meg nyaral 2 hétig)
szóval ebből nyáron semmi sem lesz
kaptam egy bajai telefonszámot aki ilyen rendszámozásokkal foglalkozik ha kész a motor felhívom

bár már megint azon agyalok kellene inkább venni egy rendszámost aztán 2 motor 1 rendszám

mert faca ez a cagiva de nem úgy megy ahogy kellene..... olyan mit egy etz, odatéped a gázt, kicsit tököl aztán kezd felpörögni, pörgetve már tépi a gyepet

bár idén valahogy visszafogottabb vagyok, hagyott nyomot a gipsz...... öreg ember nem felejt.....

ha mennék akkor most a cagivával tudnék csak, negyedgázt lehet ám csak akkor húznod
Mi most szombaton költözünk napraforgóra, az akácot itt szétverte a vihar, felköltöztünk a bakonyba, aztán semmi nem lett végül. kb 100e lett az üzemanyagköltség, a kaptárak meg könyebbek voltak hazajövetelkor mint amikor odavittük őket.
Az évad még soká zárul, de egy-két motorozásnak bele kell férnie. Nem hozod el inkább a tenerét futón? Tényleg. A rendszámozás dologgal mi a helyzet?
én AP racsing-ot raktam előre, hátul meg GoldFren-van, mindegyik tökéletes. Nem nyikorog, nem eszi a tárcsát, jól fog. Ezek a radiális fékpumpák úgy fognak mint a satu, elég gyorsan meg lehet vele állni. Jó az is ami most van, de ez a Brembo mégjobb.
hétvégén kiszedem a maradék vaddohányt aztán számomra lezárult az évad
utána csak kellene már veretni egyet
háááááát
azon már yamaha főfékhenger van, nissin jobb mint a brembo
legalábbis ezek a régi típusoknál
a munkahenger maradt a brembo, de csak azért mert ehhez olcsó a fékbetét
ezen olyan fék van mint egy újabb 50es robogón
most bevásároltam valami extrafos betétet, 1800ft volt a pár de nemigen akar fogni, de már a vassal fékeztem, nem akartam sokáig csikorgatni
Neked a cagiva digó szerkezet. Azon nem valami hasonló technika van?
Az enyém még semilyen állatkát nem szedett szét, de nem is engedem neki hogy agresszívkodjon. Viszont az nemtom miért csinálja, hogy minden szart összeszed és bezabál. Remélem ebből kigyógyul hamarosan...
Nekem is, de mindig valami fejlesztenivaló után kutatok...
Az ára miatt valószínüleg nem mostanában tudom megvenni, legelőször is egy aksi meg egy új kuplung kéne, hogy végre használni tudjam.
hááááát
enyém cafatolt már macskát..... többségét meg is ette(vagy elásta) teli volt az udvar szakadt cicakabátkával
meg aztán múltkor úgy visszatámadott egy kutyának, ha nem fojtogatom azt is ízekre szedi
mire jó ez?
nekem olyan a fék a ténérén, hogy fél ujjal kell húzni...
ez egy gyilkos véreb, csak akkor tudok hozzá közelmenni amikor alszik...
csá ez mi ? döglött kismalac?
meg még egy ilyen kuplung kel aztán már jó is vagyok:
álmaim netovábbja:
http://moto-andalucia.com/arti...
látom többen is keresnek szerelési útmutatót,sok szerencsét
xt alkatrészek olcsón kaphatóak,
raziamotor@freemail.hu erre írhattok
megvan hozzá,a henger dugo a blokkól még nincs levéve se,karcmentes a henger is,raziamotor@freemail.hu ez az emailemű
06205133526ez meg a számom
szeretnek úgy aludni hogy a talpuk valamihez hozzáér. ezt már kifigyeltem
hétvégén verettünk, 3 defekt lett az eredmény.....
Ma 19-ó után leszek 22-ig. most megyek strandolni.