Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én szoktam menni az Alföldre cimborákkal motorozni. De Ők ilyenkor nem mennek mert meleg van.
Én eljönnék ha lehet mert ezen a részen nem motoroztam még.
Az a baj, hogy a környéken sincs másik ilyen. 3 XT van a környéken, abból 2 az enyém, és nagyon nem kompatibilisek az alkatrészek. A 3. meg egy fiatal gép, tehát meg vagyok szorítva teljesen.
Igen itt lesz. Már több próbálkozás volt, hogy összehozzunk közös motorozást, de végül valamelyikőnknek nem lett jó az időpont. Azért alakult a helyszín így, mert az ini le tud jönni, nekem meg bajos lenne a szállítás. Ha az isten is úgy akarja, jövőre már rendszámos motorral közlekedem, akkor felőlem mehetünk akár Arizonába is
Miért nem próbálod egy ugyanolyan motorba betenni az alkatrészeket és akkor ki lehet zárni, hogy mi nem rossz.
Itt lesz a motorozás? Azt hittem, hogy az Alföldön. Beteszem az autóba a motort.
Elektromos baja van, és még nincs meg az összes alkatrész. Kell egy trafó, meg valószínű egy lendkerék, de ez utóbbi még nem teljesen biztos.
Nekem jogsi van már lassan 3 éve, a rendszámmal vannak bajok. Télen veszek egy donorgépet aminek megvannak a papírjai, aztán már intézem is a rendszámot.
Durván ekkra területet tudunk bejárni, szerencsére itt mindenhova vezet egy (sünmentes) földút is. Van benne "hegymászós", tömény erdő-dzsungel, térdigérő poros, rét, sározós. Mocit hogy hozod? futóval?
Az, hogy lehet?
Ha kompresszió van és jó a vezérlés is akkor annak menni kell.
Akkor tudok menni mert az nekem sincs, sőt jogsi sincs.
Egy '94-es XT600E nekem is van, de még nem tudtam életet lehelni bele.
Erdély nekem kimarad ismét, csak ha leesik a hó akkor kezdek foglalkozni a rendszám témával. Inkább földesen, ugyanis nincs rendszámom
XT 600 E . Kettő van belőle. Majd köldök képet de ha megyek Veletek úgyis meglátod.
A belföldire gondoltam, hogy elmennék.Földesen mentek vagy közuton inkább? Hány napra mentek Erdélybe.
XT-K? csinálj már képet nekem az arzenálról! Milyen XT-k konkrétan?
Az ini kolléga jön 20. körül, aztán csapatunk egyet. Kérdezted hogy lehet-e csatlakozni. Vagy az erdélyi túrára gondoltál?
Igen van egy XR, és vannak XT-ék. Jobban szeretem az XT-t mert nyugisabb motor.
Már melyik útvonalra gondolsz?
Mármint hogy van XR is meg XT is raktáron?
Nekem XT van 2 fajta, bár az egyikkel még nem is mentem, egyenlőre csak tákolgatom. Én szeretek vele mászkálni bármilyen terepen, kicsit nehéz, de nem panaszkodom.
persze, már akartam is kérni, hogy gyere
azt tudod hogy mi az útvonal?
Szerintem is így van főleg nehéz terepen van hátrányba a Yamaha. Azért a tömege már a motorozhatóságában is hátrány és a súly/LE nél is az.Van mindkettőből nekem (bár csak sima Xt) és azért mondom ezt.
Hali, Látom mentek közös gurulásra. Lehet csatlakozni?
előtte pár nappal kiderül
nej nagyon menne valamerre, de nekem nem sok kedven van......
inkább edzeni akarnék, mert utána héten jön az erdélyi túra, aztán oda kell gyúrni
minden van ami blokk alkatrész,
uh,az nem jó,
az enyém is most fog lassan átesni amin át kell
de van,az 20 e,
bp,xx ker
06205133526