Én szoktam menni az Alföldre cimborákkal motorozni. De Ők ilyenkor nem mennek mert meleg van.
Én eljönnék ha lehet mert ezen a részen nem motoroztam még.
Az a baj, hogy a környéken sincs másik ilyen. 3 XT van a környéken, abból 2 az enyém, és nagyon nem kompatibilisek az alkatrészek. A 3. meg egy fiatal gép, tehát meg vagyok szorítva teljesen.
Igen itt lesz. Már több próbálkozás volt, hogy összehozzunk közös motorozást, de végül valamelyikőnknek nem lett jó az időpont. Azért alakult a helyszín így, mert az ini le tud jönni, nekem meg bajos lenne a szállítás. Ha az isten is úgy akarja, jövőre már rendszámos motorral közlekedem, akkor felőlem mehetünk akár Arizonába is
Nekem jogsi van már lassan 3 éve, a rendszámmal vannak bajok. Télen veszek egy donorgépet aminek megvannak a papírjai, aztán már intézem is a rendszámot.
Durván ekkra területet tudunk bejárni, szerencsére itt mindenhova vezet egy (sünmentes) földút is. Van benne "hegymászós", tömény erdő-dzsungel, térdigérő poros, rét, sározós. Mocit hogy hozod? futóval?
Mármint hogy van XR is meg XT is raktáron?
Nekem XT van 2 fajta, bár az egyikkel még nem is mentem, egyenlőre csak tákolgatom. Én szeretek vele mászkálni bármilyen terepen, kicsit nehéz, de nem panaszkodom.
Szerintem is így van főleg nehéz terepen van hátrányba a Yamaha. Azért a tömege már a motorozhatóságában is hátrány és a súly/LE nél is az.Van mindkettőből nekem (bár csak sima Xt) és azért mondom ezt.
előtte pár nappal kiderül
nej nagyon menne valamerre, de nekem nem sok kedven van......
inkább edzeni akarnék, mert utána héten jön az erdélyi túra, aztán oda kell gyúrni
Én eljönnék ha lehet mert ezen a részen nem motoroztam még.