Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyi mindent kéne már a tenerén cserélni, hogy már nem is foglalkozom vele. Úgy tűnik hogy beszart az önindító is.
Ha meglesz a donorgép, mindent átépítek. Viszont azt a tankot elboltolhatnánk
Tegnap reggel végre rájöttem, hogy milyenre kéne átépíteni a Tenere hátsó felét. A 86-os 2KF valaga egész pofásan néz ki. Ami gyárilag van a Tenerén, az nem tetszik.
ha nagyon durva a tank nekem van egy felesleg 1vj tankom
valamiért megboltoljuk..........
ma szeged volt a cél
300km terepen......
itt-ott méteres vizek, máshol tengelyig érő homok
kb 20 eltévedés, meg egy light perec lett
most havernak tört le a farokidom vége, rendszámostól lámpástól

kis cagiva elég jól muzsikált
Összesen hány van rajta?
Ami most van, azon 4 van, de a szervizben azt mondták, hogy csak 1-nek kéne lennie. Hasonlít erre?
Én meg szombat reggel beszereltem a zsír új aksit, aztán a próbakörön beleragadtam egy akkora iszapba, hogy meg se mozdult a gépezet. Vagy 20 perc cincálás után megmozdult mire ki tudtam tolni full gázon pörgetve. Erre amikor kiértem a sárgödörből, annyi erőm se maradt hogy megtartsam a motort, eldőltem vele együtt(átestem rajta), aztán ahogy behorpadt a tank, lelőtte a tanksapkát aztán vagy fél tank benga kifolyt.
Na megint nem jött össze basszus. Most értünk haza a strandolásból.
Használt vagy új menyiét adod ? szar gagyi kopott vagy jo vagy nem akor nem kell csak ha jo foto ár stb stb tedd fel ide okés,? köszi
nekem vez tengelyem van hozzá.
sziasztok! TT 350-re kellene nekem egy arrow hátsó dob konkrétan egy bizonyos tipus, de rakok fel képet is bár nem a legjobb. Ha valaki ráismer és tud ilyet legyen szíves szóljon már, Köszönöm!
Ja meg akksinak van helye? vag nem is kell bele? Mert a lámpám akkor világít viszonylag normálisan ha húzom a gázt!
Hali mindenki tt hez hol találok alkatrészeket eljött a felujitás ideje kelene nekem vezérmulánc vezérmu tengely stb stb jah és egy jo s.o.s.válasz köszi mindenkinek
megnéztem a lendkereket,nekem két bütyök van egymás mellett,olyanra gondoltál?
ma el akartunk menni balassagyarmatra földúton
féltávon fel kellett adni mert ledarálta a cagiva a farokidomot, meg úgy mindent ami rajta volt
eltört a csomagtartó aztán vége lett a dalnak...

most megnyugszom, és nekiállok agyalni egy praktikusabb csomagtartón
Már 2-hete hogy süt a nap, marha meleg van itt, most sok a vendég.vasárnap este dumcsizhatnánk 1-et.18-ó után.
Az nem zavarhatja meg, mert nincs egy vonalban a jeladóval(mostmár). Elvileg azért csinálta ezt valaki, mert csak egy bütyöknek kellene lennie rajta, és így oldott meg. Alápakolt egy 6os anyát a jeladó alá, és így pont egyvonalba került a csavarfejjel. Ki lett szedve a jeladó felfogatása alól a hézagolás, most a bütykökkel van egyvonalban, mivel nem erre való a lendkerék, össze-vissza adja a szikrát. A trafója se jó egyébként, szóval az is kell(ha megvan még).
van lendkerekem,csak nem tudom hogy hány bütyök van rajta,nemsokára megyek halásztelekre és akkor megnézem,de lehet hogy az a furat amit mondtál az zavarja meg
lesz lendkerék főnök?
tegnap rendeltem aksit, jövő héten meg veszek egy új kuplungot, azán mehetünk motorozni
hát az ilyet nagyon birom:)
valaki nemért hozzá,de probálkozni muszály
most hoztak nekem egy xt-ét hogy nem indul,biztos gyertya...nem,kb egy több mint fél órás szarakodás után,hirtelen ötletembe lekaptam a lendkereket és láss csodát az éknek se híre se hamva gyorsan acél csőböl vágtam egyet és már röffent is
ez egy 400as kis berregő volt, csak addig volt az enyém amíg szerelni kellett........
csak a vezetékei voltak 2 nap mire rendbe lett téve
meg az ilyen apró meglepetések: pl azt mondja az eladó valamiért nem szól a kürt biztos valami vezeték elszakadt, nos még kürt sem volt rajta....
gyáriasabb riasztó, maszek riasztó, fokozatjelző (totál szétb@szva mind) stb stb
volt rajta piros, kék, fekete, zöld/sárga szigszalag ezek kb kézilabda nagyságú gombóc volt mire letekergettem, meg 2 kiló felesleges vezetékdarab
brrrrrrr
többit már le sem írom...
volt fz-éd?nekem volt egy 750es gyilkos kis geci volt
jól beszívattak avval az xt-vel
az a tapasztalatom hogy olyan motort nem veszek ami nem indul be
fz-sem indult. jól be is szoptuk mire jó lett
fékkar tuti ugyanaz.
meg a dt első fékbetétje jó hátulra az xt-nek
többit nem tudom
Hellósztok! Az lenne a kérdésem hogy az XT és a DT alkatrészei mennyire kompatibilisek egymással pl.: gyújtáskapcsoló, tanksapka...?!
az nincsen, csak valami gyogyó átfúrta és beletekert egy csavart...