Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb 2 hónapja cseréltem 20w50 van benne
helló!
van egy eladó 600xt hengerem hengerfejel szelepekkel,vez láncal tengellyel ,50ezer
nekem meg kéne 600 tt hez szelepszárszimering,
48 fogas hátso lánckerék legalább,
hátsó tárcsa betétel,és első is,
400as xt hez is vannak alkatrészek,vagy kompletten eladó
havernak van egy xt500z, az teljesen ugyanúgy néz ki mint a 600as
szerintem csak a dugó meg a furat átmérő más, bár nem szedtem szét egyiket sem....
milyen olaj van benne? és mióta?
ha más lenne benne tegyél bele 20w50es ásványit
szerintem ha kicsit füstöl nem kell vele kínlódni
Fiuk, ma vettem észre hogy mikor oda huzok mocinak picit füstöl kéken, eddig nem is látam,olajat észrevehetően nem ette, bár elvolt döntve 1 darabig elég rendesen lehet picit felfolyt az olaj? vagy ráférne 1 szelepszár szimeringezés? am nehéz szimeringezni?
Sziasztok!Van egy Xt500-asom,sajnos kirepedt az olajtartály és megszorult. Keresek hozzá dugót és vezérműtengelyt vagy komplett Xt 600 henger érdekel!Tudom ,hogy hülye kérdés de a 600-asnak a vez-tengelye jó-e az 500-asba?Nekem olyat mondtak hogy a hengerfej egyezik,de én ebben nem vagyok biztos!
hát az igaz ,hogy 340 esel is elmegy mindenhol,csak kiváncsi lennék oan véleményére aki probalta ezt is meg esetleg nagyobb fogszámut is.Bár lehet maradok én is akkor az eredetinél
Hamár elmúlt annyira az izom lázam hogy tudjak menni, rögtön megtámadom
nekem 40 fogas a hátsó, de teljesen jó siratófalakon is
ahol nem menne fel oda nem is akarok menni
40esnek az az előnye hogy messzire is jó, meg nem kell örökké sebességet váltogatni
2.ban el vagyok sokszor fél napig is
köszi szépen,Én igazábol nem hosszu utakra használom,inkább szántók,siratók ,iesmi.az lenne a kérdésem ehhez hányfogu fogaskereket ajánlotok?
A 40 fogas elvileg a gyári áttétel legalábbis xt-nél de elehet venni kiseebbet nagyobbat gyaránt durván 4-5000 Ft ért a gyári 40 fogas JT 4300 asszem.én most yamaha fzr 400 gyorsaságiét fogom rárakni proba képp.Ez 50 fog körül van asszem 48 . de már nem emlékszem mert rég volt a kezembe utoljára.
hello, érdeklődék ki mien fogaskerék áttételt használ a tt-hez.
nekem most 40 fogas van hátul,na ennél mindenképpen nagyobat szeretnék.
ha gondolod....... gyere ásd fel a kertet mert mindig kötekedik
Fiuk ha van vmi balhé szoljatok megvolt az első birkózó edzésem
végre eljutok arra viszek neki egy marék teniszlabdát, avval majd elrágódhat
holnap viszem a cagivát műszakira remélem nem szarolnak vele sokat
egy nap volt mire kivakartam a sárból
legközelebb inkább tavasszal viszem, így idény közepén semmi értelme mosogatni
Az hogy genyák, az nemkifejezés. Havernak most rendeltem az ebay-ről idomszettet a CBR-jére, és befizette a számlámra az árát(130e) de csak 3 nap múlva jelent meg a számlámon... Amikor felhívtam a bankot, még csak azt se mondták hogy bocs. Szarházi banda ez az biztos.
A bull nődögél, de itt cipő nem marad épen. Még soká lesz mire ez lehiggad.
nagy genyák a bankok de csak nem csórnak az utalásból......

bull egyben van még?
enyémet teszteltem: kitettem 2 pár kukába való cipóm de hozzá sem nyúlt
előbb utóbb lehiggadnak....
szerelési utmutato az egész kellene cakli pakli mert az ebész blokk szét van huzva és már nem emlékszem hol milyen hézagolo volt .de majd adja magát más nem marad.
üdv
a másikra a tiwanit értettem de már mindegy .mert már vettem .és a pinktöl rendeltem azt mondták 8600 ft a legolcsobb ez is valami tiwani. de inkább vettem meg ezt mint bikeren ugyanennyiért csak hebgerfej tömitést.
üdv
Azért mondtam hogy 4e, mert én annyiért vettem náluk.

"ugyhogy érdekelne ez a máisik ha esetleg valahogy tudnál többet mondeni rola"

ezt nem értem, melyik másik érdekelne?
Nekem papíron van, de nem az a tipusé mint ami neked van. Pontosan mire vagy kiváncsi? Hátha megy fejből.
épségben megérkezett a guba!
én sem találom, pedig volt
dt-nek, fz-nek xt-nek szedtem le a manualt de nem tudom honnét....
Hali kellene szerelési kézikönyv honnan tudok letölteni?régebben töltöttem valahonnan de elveszett telepitéskor és nem találom honnan töltöttem le! valaki segitsen már!
elöre is köszi
délelőtt megtörtént az utalás