Szeva!Mondjuk szombat mert nem lesz vendég,vegyél fel az uj sky-on mert megvaltozott.köszike.du 17-ó 22ig vagyok fen,vagy vasárnap 18-22-ig.csumika üdv mindenkinek........................
24 az egyedi forgalomba helyezés
18 a regadó
12 a forgalmi törzskönyv
5 a rendszám
elméletileg.....
aztán lehet kell még átíratási illeték meg ki tudja még mi.......
halad a ténéré projekt, sikerült találni műanyagost aki elvállalta a fejidom kiegészítését, reméljük sikerül is neki
de ezek aztán nem szégyenlősek egy fél tenyérnyi hiányzik és 5-10 ezer közti pénzre saccolta
idei méztermés csak fedezi a rendszámoztatást........
már eddig gyűjtöttek fél hordó selyemfüvet, ez a rohadt eső ezt is elqrja teljesen
terepje válogatja
kemény terepre valami könnyű 250es cross
kifejezetten túraendúró ténérével is elmentem bárhol, csak nem mindegy mennyi szenvedéssel....
A TT-nek jobbak a telójai,pörgősebb mert rövidebb a löket.Az én Xt-m mondjuk 500-as de aki ment vele azt mondta,hogy a 600-as is ugyanilyen,de az 500-as picit jobban pörög.Ha választanom lehetne akkor TT600-ast vennék. Jópárszor cseréltünk haverral motorozás közben,de a TT egy vadállat. áá az a hang amikor megindul...
akkor hagyd benne
szerintem amíg nem eszik sokat kár vele szenvedni
mindig füstöl? alapjáraton is?
kompresszió jó benne?
ha szétszeded utána lehet pakolni rá a 10ezreseket, mert mindig lesz ez-az cserélni "ha már úgy is szét van szedve"
mondjuk ez nem motor de szokott kipufogni
vannak
egy olasz forgalmi meg egy kivonó, valami aci/pra elnevezésű
már csak egy eredeti adás-vételit kellene kreálni
18 a regadó
12 a forgalmi törzskönyv
5 a rendszám
elméletileg.....
aztán lehet kell még átíratási illeték meg ki tudja még mi.......
de ezek aztán nem szégyenlősek egy fél tenyérnyi hiányzik és 5-10 ezer közti pénzre saccolta
idei méztermés csak fedezi a rendszámoztatást........
már eddig gyűjtöttek fél hordó selyemfüvet, ez a rohadt eső ezt is elqrja teljesen
kemény terepre valami könnyű 250es cross
kifejezetten túraendúró ténérével is elmentem bárhol, csak nem mindegy mennyi szenvedéssel....
szerintem amíg nem eszik sokat kár vele szenvedni
mindig füstöl? alapjáraton is?
kompresszió jó benne?
ha szétszeded utána lehet pakolni rá a 10ezreseket, mert mindig lesz ez-az cserélni "ha már úgy is szét van szedve"