ezek kb nekem is megvoltak, de így majd 10év távlatából azt állítom a feleség nem kellett volna.....
szóval ház&2 motor azt ennyi, esetleg 3 motor
autó meg a feleség többet visz mint hoz
megjött az anyag, elméletileg ma rajta van a pénzem a számlán, a nej holnap átutalja
tegnap még nem volt zseton, mostanában nagyon kicentizik a 10.-i határidőt
etanol csak mosogatni jó...
felesbe még elmegy szinte minden gépben, de olyan kevés a megtakarítás hogy szerintem nem sok értelme van
legalábbis nekem
motor keveset kajál autó meg gázzal megy
én azt halotam és tapasztaltam hogy motorba nem szabad beleteni max funyiro vagy min4 hengeres auto nem tudom mi lehet benne de én nemteszem motorba az biztos én maradok a sima benzin-nél mert az
Fiuk kipróbáltam az etanolt... hhhátt nehezen indul hidegen melegen,meg őőőő szívatóval megy csak rendesen kül rángat, lehet kicsit sok volt az etanol nem tom majd még próbálgatom, ja am pörög tőle mint az állat
oh oh dehogy nem bár nem bánom mert a jo bor is akor a legjobb mikor koros és én 30 évesen már elég sok mindent elértem család feleség ház kocsi 2 motor jó munkahely stb stb de mulik az idö és már csak pár jo évem lehet
Hello stephan01.
hát az a helyzet hogy biker-nél 8000 valamennyi csak a hengerfej tömités ugyhogy ott biztos nem fogom megvenni. pinknél nem tudom hogy lenne 4000 körül tömitéskészlet nekem multkor azt mondták a motopower a legolcsobb náluk az 8500 ft.
ugyhogy érdekelne ez a máisik ha esetleg valahogy tudnál többet mondeni rola:
elöre is köszi
a pinkmotors-nál lehet venni valami taiwani tömítéskészletet, olyan 4e ft körül van, és is azzal pakoltam össze a gépet. Ha ez nem tetszik, akkor a másik lehetőség a biker-world. Itt lehet kapni külön mindkettőt. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Szimeringet lehet kapni a pink-nél is, asszem 120 ft darabja
szóval ház&2 motor azt ennyi, esetleg 3 motor
autó meg a feleség többet visz mint hoz