Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem fog kijönni soha magától,légteleníteni kell, hogy minél pöpecebbül működjön. A fékkel nem érdemes játszani, annak mindig jónak kell lennie
Fiuk a tárcsa fékem légtelenitő csavarját nem tom kivenni, van a fékbe olaj, de maradt pici levegő, néha baszik fogni, sztetek kidolgozza majd magától is előbb utóbb?
Jól van nem tom napokba fel e tom, elkérem sógórnőm gépét azt akk csinálok a vasról is képet
akkor azt mondhatod hogy 3 motor van a szádban
csak akkor hordj mindig bukót nehogy kiverje a kormánymerevítő a kirakatot

én már festőt keresek, meg ilyeneket nyárig rendbe akarom vágni a gépet, ha utánanéztek hogy nem bűnös-e a gép

amúgy nekem az 1vj típus jobban tetszik, bár elméletileg némi macerával lehetne tenni berúgókart a 3aj-re is
amit mondtál olajszűrőt, dobjál már fel légyszi ide egy képet (elrettentő példaként)
Nekem mindegy lenne hogy milyen, csak a papírjai rendben legyenek, más nem érdekel. Most van 2-3 ilyen, eddig nem nagyon láttam a hirdetések között. Remélem valamelyik megvár, mire lesz lóvém.
a legnagyobb probléma az, hogy annyi gubám sincs hogy gyalog hazamenjek még kb 1 hónap és összeszedem magam. Nem olcsó mulatozás az a fogszabályozás. Idén kb eddig csak erre kerestem...
Mondtad valamikor, hogy a gyermek lassan beleér a fogszabályzós korába. El ne hanyagold, mert ha betölti a 18at, utána eszmélet pénzeket legombolnak az emberről
Nem nem, mingyárt hozom el a szerelőtől a vasat a hanyat esés kicsit megviselte, most még kímélem kicsit had járódjon be az új olaj xD am azt a tenerét már én is nézegettem:D
, értelek, de lehet valaki máshogy áll hozzá, pl, túl nagy, nehéz, tehetetlen (600ra gondolok), vagy egysezrűen megtetszik neki, vagy már nincs szüksége nagy gépre:), meg hát elfér itt szerintem.
mennyéé máááán.....
itt csak olyanok vannak akiknek volt dt-je
visszafelé nem lépünk..... xt után már csak a rokkant quad jöhet
eladó jó állapotban lévő motorom.! bővebben msnen vagy emailen, eladó holmiknál megtaláljátok az elérhetőséget, vagy adatlapomon! ha komolyak a szándékaid, meg tudunk egyezni
ha nagyon gázos a tank egy ilyenem van feleslegbe
180 nem egy nagy összeg, de tuti rá kellene még tolni vagy 150et a rendszámozással együtt
vedd meg gyorsan aztán megyünk világot járni
Nekem őt kéne becserkésznem.
Az már nekünk nagyon messze lenne. A bakonyba szoktunk felköltözni, mert ugyanez a helyzet, itthon elvesszük tőlük a mézet, Mór-tól felfele meg csak akkor kezd nyílani. Idén benéztük sajnos, semmi hely nem maradt. Mindig Súrra szoktunk menni. Nekünk 50 van összesen, azt egy éjszaka alatt fel tudjuk költöztetni.
Nagyon jól néz ki, remélem már végigmotoroztad!
Fiuk ha szerettek focizni itt a váli pálya:
emailt, nem email címet
sziasztok, ha valakit érdekel egy jó állapotú 125ös dt, az vegyen fel msnre, vagy írjon egy email címet, biztosan meg tudunk egyezni!:)
->eladó holmik
msn: mateakos4@hotmail.com
email: mateakos4@freemail.hu
én is elhatároztam rendbeszedem a gépet, azt ígérték utánanéznek nincs-e kőrözés alatt a ténéré, aztán fabrikálok egy adás-vételit és lesz rá rendszám
cagiva csere meg majd egyszer...
mondjuk ha összejön a rendszám akkor lehet nem is kell

amúgy ha van ismerősöd salgótarján felé érdemes lenne megnézni mi a helyzet akác ügyben
múlt évben voltunk salgó rallyn és ott akkor kezdett virágozni, itthon meg már ki is pörgettem mielőtt indultunk
ott ekkora szeleket sem mondogattak
nekem evvel a 15 falkával kár lenne menni...
Itt meg annyira szar fos idő van, hogy még kinézni is rossz, vihar van egész nap
Pedig pont ebbe a vizbemászkálós témába akartalak belevinni, van itt egy rész ami víz alatt van így tavasszal, igaz az nem ér a légszűrőig, de élvezhető.
Itt már úgy összeverte a fákat a szél, hogy annak is örülni fogok ha annyi kaja lesz a bogaraknál, hogy napraforgóig nem kell őket etetni. Tiszta fehér az udvar, miden virágot levert ez a moslék szél.
A repce nagyon fasza lett, de akác sztem egyáltalán nem lesz. Bakonyról is lekéstünk, minden hely elkelt mire kimentünk körbenézni.
Pont ma reggel támadt egy olyan ötletem, hogy ha elkészül a 2es számú XT paripa, megpróbálom elcserélni egy olyanra aminek megvannak a papírjai.
tegnap túráztam ebben a napfényes száraz időben
minden felszerelésem simán beázik
még a cagiva is...
bár nem kicsi vizeken mentem át, a légszűrőjéből úgy kellett kiönteni a vizet, meg úgy általában mindenhol állt a víz a benzines résznél

úgy nézem jövőre nem lesz új(abb) motor a cagiva helyett...... terveztem egy tt350 esetleg dr350est beszerezni, de nem lesz itt idén annyi méz.....
Most marha jó idő van itt,megyek minden fele, ha kell valami akkor szolj és megnézem mennyi kes.jó cucok vannak.
Az a helyzet, hogy már nem is emlékszem rá hogy mikor voltam náluk , mindig itt vagyunk nálunk. A kutya meg a méhek miatt most nem lehet kimozdulni. Meg hát tudod hogy ott milyen kakák a gépek. Akkor majd szólok itt hogy mikor legyetek fent.
Szervusz!Mond meg te a pontos sky beszélhetési lehetőséget, előtte előkészülök rá! De jó lenne, hogyha az Edináéknál is lenne a gépen sky, mert ott többet vagy, és a többiekkel is tudnánk beszeélni! Csá
enyém lassan 4 éves és mindent elhord szétrág, és ás akkora lyukakat a kertben hogy egy ló elférne benne fekve
szoktam neki teniszlabdákat adni avval elvan 1-2 napig utána cafatokban van
én fél évesen vettem előtte nem szigorítottak semmit, bent a pvc burkolatot felrágta a drágaság, előző gazdinál még a laptopot is megcsócsálta

ha érdekel tudok embert aki villanypásztorokkal házal, nekem is tiszta drót az udvar, csak ez tudja megállítani, mert én nem zárom boxba meg láncra csak innen-onnan kirekesztem