Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ezek teljesen épek, gondolom azért mert nem vadulok a géppel
egyedül a tankom megviselt még a kormány is az eredeti
azon agyalok a tankon a horpadást ólommal kellene kitölteni az csak jobban bírja mint ezek a masszák, meg akkor vastagabb is lesz tőle ezáltal nehezebben horpad
punnyadás? futkosok mindig mikor nyílik az akác....
délelőtt-délután ez az indok
úgy nézem vasárnap kiürítem őket utána a többire ráfogom hogy akácméz
ez a fucking vadgesztenye nem akar levirágozni..... nem tudom mire vár, 2 éve is eltolta a mézemet

na de motorozzunk is
végre beszereztem a motoros ruhákat, elég minimum minőség ahogy nézegetem mondjuk az ára is az volt...
valami rush-m gyártmány remélem jobban bírja a vizet mint a kínai melegítő, már untam a vizes seggel történő motorozást
Tavaly vettem egy utánzat Brembo radiálpumpát, fel kéne mostmár aplikálnom
NA mivel ennyire punnyadás van itt, dobok fel egy témát. Amikor megvettem a tenerét, ugye teljesen szétdaraboltam. Az a csavar ami átmegy a lengőkaron és a himbát fogja, hát elég érdekes volt a menete (1 kép)
Amikor a Jani TT-jét szétszedtük, ott is volt egy kis gáz, a 2. képen jelölt tengely kereszt irányban végig volt repedve(3. kép).
Namost hogyha ezt nem vesszük akkor észre, akkor baszott nagy baleset is lehetett volna belőle. Szóval szerintem mindenki nézze át ezeket a holtidejében
Az nem lehet hogy elírták?
Végülis ha a szimót meg lehet csinálni 5 sebességesre, akkor lehet ebben is van valami. Nem lenne rossz egy 6. sebességfokozat, az enyémnek 5.ben se fogy el az ereje, egy 6.kat simán elbírna.
Láttam xt 600 at 6 sebességesen, sztetek xl is meglehet csinálni 6 sebességesre?
én csak sztk-ra tákolom a fogaim.... sokat nem költök rá mert a kormánymerevítő úgy is kitolja ha hibázok
mindegy az milyen színű olyanra kell festeni a másikat
1 rendszám 2 gép ideális dolog ebben a lehúzós magyarországban
Ma ha lesz időm végig nézem nem e érvmi oda ami csattoghat, de majd szerelő kideriti hogy ha én nem vettem észre
Van az apróban egy full ugyanolyan gép mint az enyém elég jó áron, és vannak papírjai is. El is indíthatnám a rendszámozást, csak rögtön 2 problémába is beleütköztem:
-kurva messze van
-nincs rá pénzem
Ez a fogszabályozás téma minden pénzem felemészti. még pár hónap és nem kell többet rá költenem, utána nem fogok leszállni a dologról. De lehet inkább az lesz, hogy beszélek a grandemoto-ékkal, hogy hozzanak be nekem egy ilyet. Ezt a piros-fehér 1VJ tipust csak minden szökőévben lehet találni eladót(már aminek vannak papírjai).
Most hogy így mondod, én is a bal oldalára fektettem le kétszer, szerencsére nem nagyon látszik. Nem értem mi van a bal oldalán amitől az a fele nehezebb
na de annyit csak tudsz hogy valami hozzáér-e vagy nem meg kb honnét jön a hang
esetleg dekompresszor nem ér a szelephez? annak is fémes csattogós a hangja
nem tudom máshol dobálni itt a sivatag közepén...
bááár mentem én már a mélyszántás borozdájában is és ott is elfeküdt amikor ki akartam ugratni, na az kemény agyagos terep volt

nekem mindig a bal felére esik a gép, jobb oldala makulátlan
de te homokba dobtad vazze
nem lehet hogy a kipuff ér neki a hengernek?
Itt nézz szét:
www.motormatricak.hu
Szia nem lehet hogy csak a kipufogod hajlott meg és berezonál én jártam úgy csörr csörr már már meg is ijedtem és akor jött.......... föleg ha arra az oldalra esett nézz szét kivul elöbb rendesen hátha csak az a baj hogy valami meghajlott
Szasz skacok megszolták a gépemet hogy olyan csupasz mintha akt gép lenne nem tud valaki valami veb shop ot ahol vehetnék valami kircsi dekort rá itt felénk semmi jo nincs ha van valami dobjátok már fel elöre is köszi
Hát, a blokk jobb oldalán, és a pöfögés ütemére ha huzom neki gyorsaban és nem tom ien fémesen nem tom elmondani
enyémet eldobtam jó párszor és nem lett semmi baja
hol csattog? milyen hangon? stb
mondjuk én nemigen értek hozzá....
Fiuk, bajvan hanyat estem pénteken a mocival, és mikor beinditotam elkezdett csatogni nem tom mitől lehet
háááát
egy birkapörkölt meg pár bögre bor behelyezés az arcba, estére már nagyon elfáradtam ám
após fogott 4 pontyot sógor meg kettőt én meg majdnem
szeretek én horgászni de olyan 1-2 fős csapatlétszámmal ha már 3 ember van akkor inni kell hogy meg tudjak nyugodni

ez a motorozás jó lenne messzire is, valami tapasztaltabb csapattal lehetne menni többet is
csak össze kellene hozni azt a rendszámot a ténérére, idegennyelv tudásom kb annyi hogy megvernek érte ha villogtatnám, ez van ha xxx filmekből tanulja az ember a nyelvet
aztán lett valami helyezés?
Hát már jöhetnél hazafele egyébként
Mostanában nincs is kivel elmennem motorozni, egyedül meg olyan buli. A tenere mostanában pőc-rőf, nem is értem mi van vele. Beszéltünk róla itt a fórumon az ini kollégával, hogy kéne valami hosszabb túrára nevezni, majd akkor elmegyünk meglátogatni. Az a pár 1000 km semmi nekünk
uhhhh
ma pecáztunk meg ittunk...
többet voltam háttal a víznek mint arccal, hal nem volt, pedig szinte mindenki fogott
Szevaszám!Azért hiányzik egy kis csapatás,mert már tüneteim vannak néha,igy hát nyomatom a psp-t ez van........