most értem haza fűzfőröl..... elcseréltük az fz-t egy sr-re
olyan szart a fosért akció, bár ez az sr valamennyivel jobb állapotú, de elég tetű jószág olyan 70 felé szeret menni már szinte elaludtam útközben, főleg éjszakai műszak után nem hiányzott igazán
holnapra, vagyis mára meg ismét bejelentkeztem pecaversenyre&kajára, most már nem mondom vissza még egyszer mert tisztára hülyének fognak nézni
ebéd után meg már kár lenne nekiindulni
Csak azért mert valahogy el is kell a helyszínre jutni
Végülis én olyanba is benne vagyok,hogy akárhányan vagyunk itt a fórumon, összebeszélünk aztán elmegyünk valahova csapatni. Kérek kölcsön egy futót, aztán mehetünk bárhova.
Egy csupasz dugó 40 körül van, egy gyürü szett olyan 5eft, egy tömítéskészlet 10 körül, és ahogy bontod szét a gépet, mindig jön elő valami amit javítgatni lehet.
felénk meg lett egy összevont őrs 3 falu yardjai 1 központtal ami sajnálatos mód pont nálunk van
szóval 4 sün mindig motoszkál de úgy hallottam lesz még fejlesztés
1 mindig a térfigyelő kamerát lesi aztán ha mellény nélkül kiérsz a lakott területről 1-2 perc és már ott vigyorognak melletted
van hogy 1 utcában 2 helyen is táboroznak....
azt azért hozzá kell tennem a tisztességes embert nemigen basztatják
de akkor is szokatlan meg felettébb idegesítőek tudnak lenni
nekem ugyan van rendszámom de nem használom csak a forgalmi van nálam igy legalább nem hagyom el és nem fotoz le senki de nem is szogtam feltenni ugy csunya a masina mert azt a nagy böszme téglalap alakú rendszámot kaptam ugyhogy nem ronditok el vele semmit
na vazzeg.... dőlnek a tervek, pedig elsejei horgászversenyt is már lemondtam
na mindegy akkor valamerre majd eltépek
most 2 hétig otthon vakarózom, megyek délelőttönként térdkezelésre, hétvégék jók..... de repce után meg itt az akác. szóval szerintem utána lesz itt nyugi csak, bár ha tudsz hétköznap is lazulni akkor 2 hét múlva megbeszéljük
fater most szólt hogy szombat-vasárnap melő van...
az agyam szétrobban
más időpontot kell találnuk
jövő hét szintén foglalt, repce méz elvétel... utána van esély valahova egy napot beszorítani. Írtad hogy a hétköznap is jó neked, lehet hogy az lesz akkor hogy kérek valamikor egy szabadnapot.
nem tudom hány ember merne menni rendszám nélkül......
nekem is csak a cagiván van rendszám
szervezd a bulit aztán meglátjuk mennyi lesz a jelentkező, ha nem dolgozom én tudok menni
ebben az évben úgy is sokat terveztem mászkálni
kb egy hónapja mentem zalaegerszegre (autóval) de egy yardot nem láttam útközben, haver meg a kert végére ment és már integettek neki a yardok
nekem mindegy csak ne röhögjenek rajtam......... későn kezdtem én ezt az endurozást
meg aztán ne taposson le senki, szóval inkább a hátsó sorban lennék
majd írj mailban egy címet hová menjek mert megvolt de nem találom
reggel gyors beviszem anyámékat piacra (szerintem 1 perc alatt végzünk mert nem lesz) aztán indulok
már felkészítettem a műszert nagyja sarat lerugdostam róla
csak feltettem a hosszított hajtást legalább tudom tesztelni hogy muzsikál terepen
inkább a közelben nyúljon ki ne 1000km-re a telephelytől
az erdőjáró bukóm is kiporoltam szóval már semmi sem állít meg
sárbogárdon működik az omv kút? ott terveztem tankolni
A dream hole vágom hol van, de még nem voltam ott sosem. Van itt egy két jó hely, csak összejön egyszer.
akkor jó szórakkozást a szombathoz, jól hangzik így ebben a párosításban ahogy leírtad
(csak nehogy rajtakapjon az asszony... )
HHáááttt , haverok Fehérvárra dreamba szoktak menni, asszem az van ott nem tom jól e irtam a nevét, még ott nem voltam de elakarok nézni de majd ha kiszabadultam suliból össze dumálunk szombaton áhh, nővérem ballag azt ballagáson leszek kaja pia kurvák ott lessz pár bnője ish, asszony nélkül leszek spicces állapotban
egyszer láttam hogyan készítik ezeket az üldözős felvételeket..... ott mutogatták milyen felvételek vannak
igaz nagyon valószínű hogy 100ezer ft feletti termékekkel csinálták
olyan szart a fosért akció, bár ez az sr valamennyivel jobb állapotú, de elég tetű jószág olyan 70 felé szeret menni már szinte elaludtam útközben, főleg éjszakai műszak után nem hiányzott igazán
holnapra, vagyis mára meg ismét bejelentkeztem pecaversenyre&kajára, most már nem mondom vissza még egyszer mert tisztára hülyének fognak nézni
ebéd után meg már kár lenne nekiindulni
Végülis én olyanba is benne vagyok,hogy akárhányan vagyunk itt a fórumon, összebeszélünk aztán elmegyünk valahova csapatni. Kérek kölcsön egy futót, aztán mehetünk bárhova.
szóval 4 sün mindig motoszkál de úgy hallottam lesz még fejlesztés
1 mindig a térfigyelő kamerát lesi aztán ha mellény nélkül kiérsz a lakott területről 1-2 perc és már ott vigyorognak melletted
van hogy 1 utcában 2 helyen is táboroznak....
azt azért hozzá kell tennem a tisztességes embert nemigen basztatják
de akkor is szokatlan meg felettébb idegesítőek tudnak lenni
na mindegy akkor valamerre majd eltépek
most 2 hétig otthon vakarózom, megyek délelőttönként térdkezelésre, hétvégék jók..... de repce után meg itt az akác. szóval szerintem utána lesz itt nyugi csak, bár ha tudsz hétköznap is lazulni akkor 2 hét múlva megbeszéljük
az agyam szétrobban
más időpontot kell találnuk
jövő hét szintén foglalt, repce méz elvétel... utána van esély valahova egy napot beszorítani. Írtad hogy a hétköznap is jó neked, lehet hogy az lesz akkor hogy kérek valamikor egy szabadnapot.
voltam én már pest alatt is rendszám nélkül......
nekem is csak a cagiván van rendszám
szervezd a bulit aztán meglátjuk mennyi lesz a jelentkező, ha nem dolgozom én tudok menni
ebben az évben úgy is sokat terveztem mászkálni
kb egy hónapja mentem zalaegerszegre (autóval) de egy yardot nem láttam útközben, haver meg a kert végére ment és már integettek neki a yardok
meg aztán ne taposson le senki, szóval inkább a hátsó sorban lennék
majd írj mailban egy címet hová menjek mert megvolt de nem találom
reggel gyors beviszem anyámékat piacra (szerintem 1 perc alatt végzünk mert nem lesz) aztán indulok
már felkészítettem a műszert nagyja sarat lerugdostam róla
csak feltettem a hosszított hajtást legalább tudom tesztelni hogy muzsikál terepen
inkább a közelben nyúljon ki ne 1000km-re a telephelytől
az erdőjáró bukóm is kiporoltam szóval már semmi sem állít meg
sárbogárdon működik az omv kút? ott terveztem tankolni
akkor jó szórakkozást a szombathoz, jól hangzik így ebben a párosításban ahogy leírtad
(csak nehogy rajtakapjon az asszony... )
A cél persze egy GOPRO HERO HD, csak most nem fér bele a költségvetésbe.
egyszer láttam hogyan készítik ezeket az üldözős felvételeket..... ott mutogatták milyen felvételek vannak
igaz nagyon valószínű hogy 100ezer ft feletti termékekkel csinálták
lentről tuti vadabbak lennének a felvételek