csao mindenkine segitsegeteket kerem levegoszurovel kapcsolatban xt 600 ba ,twin airt szeretnek venni bele de mindenhol azt irja ,hogy az oszes xt be ugyanojan megy pedig szerintem nem! valaszokat tippeket elore is koszi!?
nagyon megálltunk.....
szombaton motoroztam de ez az enduro guminak csúfolt a mitas e08 eléggé gyengén muzsikál olyan 5 perc mínusz egy kb 20as karikában
ma pecáztam, majdnem fogtam halakat
Kb menyit gondolsz db onként ? Biztos meg egyezünk küldök képeket is hogy az enyémek ilyenek ja és a (kopottak) a (Guppy) -ééé de vedd ezeket referenciának
egy faca progival egész cifrákat lehet csinálni
csak rendes anyag kell mert nekem pl az autóé olyan ha felmelegszik üt, szóval valami fosvány anyagból van és nem egyformán tágul
Ez a tárcsa pl kurvára tetszik, szóval megbeszélhetnénk valami árat, mert kellene nekem 2 első, meg 2 hátsó. Néztem több helyen hullámos tárcsát, de elég bénácskák voltak sok pénzért, mint pl ami a nagyvaséknál van. A hátsó már eléggé határeset sajnos, az első még bírná valameddig.
ugyanmár annyiért rendszámos is van
de árul itt egy vadkerti gyerek egy 350es tt-t 210ért
aztán nem tudom milyen és megvan-e
ilyenekben meg gyárias nemigen van, nyúzza a nép rendesen...
én is nagyon agyalok egy 350es tt-n de nekem mindenképp rendszámos kell, bár majd meglátom hogy muzsikál a cagiva éles bevetésen, ha faca akkor inkább szerzek még egy ugyanilyent
de aprilia etx is elég jól bírja, láttam pár hegymászós videot ahol jól muzsikált, azok meg elég olcsóak, dr árából 2 simán kijön
Megtetszett egy DR 350 S ,fényképről nézve nagyon egyben volt,92-es évjárat.A gazdája szerint 340.000 ft alatt nem adja.18 éves rendszámnélküli motorért ennyi pénz? nooooormális?
nekem 80as volt, sárban imádtam
csak sár nemigen van, homokban nem bírta, mindig forrt a vize
125 valamennyivel bikább meg azért gizdább vagy mint én
alattad bizonyosan másképp muzsikálna
szóval játszómotornak jó, 30-40 pénz felé megvan egy full generál neki
de nem kellene
inkább egy 350es tt vagy dr, esetleg xt, vagy ilyesmi
Megmondom őszintén hogy az az egyetlen amit nem vettem hanem olyan helyen dolgozom ahol ezeket én meg tudom csinálni szóval ez az én munkám és most csináltam ujjakat előre hátra de a hátsó már fent van ugy hogy ha van méret és elképzelés bármi megoldható viszont meg kérdeztem hogy menyi az ilyen tárcsa és majdnem hanyatt estem
Ezt az embert ismerem, német a csávó, és jó haverom
Egy csomó alkatrészt vettem már tőle, a fél ebay tele van a cuccaival. Megkéri az árát a dolagainak, de eddig még semmi nem szart be amit tőle vettem!
Itt is meg tudod nézni a kínálatát: www.321wmd.de
Szevasz mindenkinek képzeljétek találtam egy embert na ö tud szerezni nekem a tt hez idomot mint a képen látszik is amit kuldök vele de még jo hogy elöre kértem az árat mert aztmongya az ember hogy az utángyártottat tugya hozni 25000 ft ért na kell valakinek ezekután még idom de kérdem én menyi az új
megérné csinálni egy sablont az oldalidomoknak
ilyen dt-xt-tt stb aztán dőlne a lé
ezekhez az endurokhoz nagyon vinnék
nagykeráron tudnék szerezni gyantát 200as hordókban vagy 1000-esben?
Haho mindenki sehol senkit nem érek el de már nagyon kellene nekem valami bonto vagy valaki aki tud 97 es tt 600 e hez idomokat aksi felöli S.O.S ben kellene köszikee
képről nem látszik de röhögök a bukó alatt
próbáltam úgy menni mint a drz vel egy triálos emberke
lett is olyan 10 méteres csúszás belőle
szerencsére senki nem taposott le....
szombaton motoroztam de ez az enduro guminak csúfolt a mitas e08 eléggé gyengén muzsikál olyan 5 perc mínusz egy kb 20as karikában
ma pecáztam, majdnem fogtam halakat
csak rendes anyag kell mert nekem pl az autóé olyan ha felmelegszik üt, szóval valami fosvány anyagból van és nem egyformán tágul
kaka mindegyik
de árul itt egy vadkerti gyerek egy 350es tt-t 210ért
aztán nem tudom milyen és megvan-e
ilyenekben meg gyárias nemigen van, nyúzza a nép rendesen...
én is nagyon agyalok egy 350es tt-n de nekem mindenképp rendszámos kell, bár majd meglátom hogy muzsikál a cagiva éles bevetésen, ha faca akkor inkább szerzek még egy ugyanilyent
de aprilia etx is elég jól bírja, láttam pár hegymászós videot ahol jól muzsikált, azok meg elég olcsóak, dr árából 2 simán kijön
csak sár nemigen van, homokban nem bírta, mindig forrt a vize
125 valamennyivel bikább meg azért gizdább vagy mint én
alattad bizonyosan másképp muzsikálna
szóval játszómotornak jó, 30-40 pénz felé megvan egy full generál neki
de nem kellene
inkább egy 350es tt vagy dr, esetleg xt, vagy ilyesmi
Egy csomó alkatrészt vettem már tőle, a fél ebay tele van a cuccaival. Megkéri az árát a dolagainak, de eddig még semmi nem szart be amit tőle vettem!
Itt is meg tudod nézni a kínálatát:
www.321wmd.de
ilyen dt-xt-tt stb aztán dőlne a lé
ezekhez az endurokhoz nagyon vinnék
nagykeráron tudnék szerezni gyantát 200as hordókban vagy 1000-esben?
ha valaki tud akkor szóljon !
próbáltam úgy menni mint a drz vel egy triálos emberke
lett is olyan 10 méteres csúszás belőle
szerencsére senki nem taposott le....