Hát igen én épp itt lakom a tisza mellett kb 40m re és pecázom is mikor lehet és ja jó nyugot it minden csak magyar lakta kis falú egy db police vel aki jól elvan a gyorshajtokal igy minket motorosokat nem zaklat mert ugye mi szerények vagyúk sött még gyorsan sem hajtúnk
mikor lesz már jó idő hétvégén?
akác előtt csak kellene egyet motorozni, de valami sármentes dimbes-dombos terepet nézz, mert egy hitvány e08 gumi van most a gépen ami inkább aszfaltos, bár enduro a neve de megakad egy 5 centis keréknyomba a réten
ez ilyen városi enduro
akkor tőletek sincs túl messze a tisza, gyorsan lehet menni pecázni
időséket annyira nem ismerem mert egy volt munkatársamnak a volt feleségének valami távoli rokona, de a rettenthetetlen memóriámba beugrott hogy ismerős a helységnév
olyan nyugodtnak tűnt ott felétek minden
erre felénk (csengőd) már tiszta káosz van, eddig volt egy yardunk, akit kb évente láttam 3x, most meg van 4állandó és lesz még egy
meg mindig van pár "idegensün" mert valami összevont őrs lett létesítve és örökké nyüzsögnek éjjel-nappal és baszogtatják az embert
térfigyelőkön leskelődnek és ha mellény nélkül kiérsz kerékpárral táblán kívül 2-3 perc és már ott is vannak
Szia tengely ugyben probált ezt a számot 0634572032 Géza-a ficko neve nekem segiteni csak alkatrész hiány miatt nem tudott viszont a gépedre kiváncsiak vagyunk még ha nem esztétikai öröm is és nem is az a lényeg hanem hogy mit tud és hogy te mit tuc tuc tuc rajta mivelni
Telefonálgatás közben egy kedves hirdető felvilágosított, hogy a dekompresszort be kellett volna kötnöm és utána próbálkozni! Elmondás alapján tudta, hogy mit hibáztam!
Volt már néhány négyüteműm XL Hondától, Cagiva-n keresztül Gilera RC600-ig, de ilyen gondom még sosem volt.
Már az országot körbetelefonáltam, szerintem megugrik a berúgótengely ára mert a kereskedők összenéznek, hogy ekkora erre a kereslet...!?
Egy buta kérdés: más típusé nem egyezik vele kis átalakítással sem?
Amint lesz képem felrakom, de sajnos külsőleg nem esztétikus látvány...
Üdv.
Ez nem típushiba, hanem a helytelen berúgás eredménye. A szembe szomszédom 3 kart tört le 1hónapon belül,mire megtanulta rendesen berúgni. Azóta nem volt ilyen gondja.
Sziasztok!
Új vagyok még a fórumban, de egy XT 350 idehozott!
Tavaly vettem leharcolt állapotban, azóta építgetem. Teljes felújítás után ma volt az első indítás, de sajnos utólért a végzet: eltört a berúgótengelyem! Mikor vettem akkor is törött volt benne, ezért kezdek gyanakodni, hogy ez talán típushiba!?
Tud valaki segíteni vagy tanácsot adni, hogy hol keressek ilyet? Érdemes újat venni vagy jó a bontott is?
repcére nem megyek, egyszer voltam a kezdetben még de többe került kimászkálni mint amit összeszedtek
repceméz meg senkinek sem kell....
napraforgóval is ugyanez a helyzet amióta a lakodalmas sütögetős néni nem veszi meg azóta kár kivinni...
akác előtt kipörgetem, eladom vegyesként, aztán akác, és a selyemfű mondjuk a füvet nem mindet utána meg ami van az marad, max ha nem fér be a sok méz 1 fiókba teleltetéskor akkor van még egy vegyes pörgetés de ilyen eddig 1x volt amikor elfelejtették a lucernát lekaszálni virágzás előtt
az őszi beetetés sem igen van néha csak azért adok nekik hogy örüljenek
ez olyan kis munka kis méz 11-13 családról van évi kb 2 hordó méz
aki intenzíven méhész 3-4 családról pörget 1 hordókat csak akácról
most már inkább motorozzunk
2-3 réteg légszűrőszivacson simán átmegy a levegő6-8 rétegnél már van ellenállása
rotakapába 4 lap volt aztán ugyanúgy ment mint a papírszűrővel abba is 1000pénz volt aztán 2 hetente cserélni kellett
abba volt úgy hogy felül volt egy páraelszívó légszűrő lap majd egy réteg száraz szivacs majd 3 réteg olajos szivacs aztán a felsőket kifújattam minden akció után alsókat meg ahogy nem voltam lusta mosogatni
cagivába is 2 réteg szivacs van, robogóba is..... de ide nem fért be több réteg
ezek az ívben kapható szivacsok elég ócskák mert nagyon ritkák
Szolnok-tól 15 km Tiszavárkony és szólj nyúgotan habár most is van ithon még 2 pár egy ugyan olyan mint az enyém és egy másik mind 2 garnitura tt 600 ra van méretezve de szólsz hogy kell vagy hogy ezekért mikor jössz és kész
Ha 2-t adsz 25 ért az elfogadható, amiket eddig néztem az 20 és 25 között volt 1 db, és nem is tetszettek. Ha aktuális lesz a dolog szólok, most annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
Merre laksz egyébként? Hova kell érte mennem?
és a repcével mizu, arra nem pályázol?
ha virágzik az akác akkor már késő van... összekeveredik az értékes cucc
már én is elfelejtettem hogy milyen jó érzés, már az idejét se tudom hogy mikor motoroztam
Hello én Yamaha Tt350 et vettem 140 ért csak hát kicsit meg volt már kopva a dugó de a hajtókar meg a vezérműlánc új volt.
Most veszek bele dugattyút 33e ft de nagyon hálás gép.
És nekem full gyári dugattyú volt még a gépbe ......
Szval egy ideje már nyúzták szegényt ....
De nekem nagyon tetszik ezért is rakom rendbe.
De sztem nem sok olyan TT 350 van a neten ami fel lenne újítva mert elég drága hozzá minden ....
Én nem cseréltem betétet de nem vettem észre hogy jobban enné vagy valami ha ugyan ilyen kell mint a képeken 25 pénzhez mit szólsz plusz posta ha nem jössz érte ha jössz úgy nincs posta ami kb 1-1.5 pénzig van kb én néztem ez ujjakat és hát ............... na meg az áruk ennek a duplája......................... szerintem a 2db nem sok így 25 pénzben
már beindult a szezon?
én még beléjük sem néztem
amikor már majdnem kezd virágozni az akác csak akkor nézem átt a bandát
csak nem bírtam ki tegnap téptem egyet a tenerével, már egész elfelejtettem milyen jó érzés
kb 3. főtengelyfordulat és már pöfögött is a műszer olyan mint a doxa
A tiédbe szerintem pont papírszűrő megy, nekem is ilyesmi gépem van, ha esetleg a hiflofiltro mellett döntesz, megvan még otthon a doboza, meg tudom mondani a számát. Nem vagyok benne biztos hogy twin air-t találsz hozzá
Ezt te is tudhatnád, ha beindul a szezon, a méhész embernek nincs nyugta
Én már az idejét se tudom mikor motoroztam, de ameddig szar a gyertyamenet addig nem is nagyon akarom hajtani.
A másikba kéne életet lehelni, csak sajnálom rá a pénzt költeni.
Te mondj egy árat hogy mennyiért szoktad őket adni, te vagy az eladó
Egyébként az mindegy hogy milyen betéttel használom? Nem kapja be vagy ilyesmi? Elöl AP racsing, hátul GoldFren van, mindegyik fog mint a satu.
akác előtt csak kellene egyet motorozni, de valami sármentes dimbes-dombos terepet nézz, mert egy hitvány e08 gumi van most a gépen ami inkább aszfaltos, bár enduro a neve de megakad egy 5 centis keréknyomba a réten
ez ilyen városi enduro
időséket annyira nem ismerem mert egy volt munkatársamnak a volt feleségének valami távoli rokona, de a rettenthetetlen memóriámba beugrott hogy ismerős a helységnév
olyan nyugodtnak tűnt ott felétek minden
erre felénk (csengőd) már tiszta káosz van, eddig volt egy yardunk, akit kb évente láttam 3x, most meg van 4állandó és lesz még egy
meg mindig van pár "idegensün" mert valami összevont őrs lett létesítve és örökké nyüzsögnek éjjel-nappal és baszogtatják az embert
térfigyelőkön leskelődnek és ha mellény nélkül kiérsz kerékpárral táblán kívül 2-3 perc és már ott is vannak
Volt már néhány négyüteműm XL Hondától, Cagiva-n keresztül Gilera RC600-ig, de ilyen gondom még sosem volt.
Már az országot körbetelefonáltam, szerintem megugrik a berúgótengely ára mert a kereskedők összenéznek, hogy ekkora erre a kereslet...!?
Egy buta kérdés: más típusé nem egyezik vele kis átalakítással sem?
Amint lesz képem felrakom, de sajnos külsőleg nem esztétikus látvány...
Üdv.
eddig még bírja....
Új vagyok még a fórumban, de egy XT 350 idehozott!
Tavaly vettem leharcolt állapotban, azóta építgetem. Teljes felújítás után ma volt az első indítás, de sajnos utólért a végzet: eltört a berúgótengelyem! Mikor vettem akkor is törött volt benne, ezért kezdek gyanakodni, hogy ez talán típushiba!?
Tud valaki segíteni vagy tanácsot adni, hogy hol keressek ilyet? Érdemes újat venni vagy jó a bontott is?
nem lakik ott valami zákány vagy zákányi vagy ilyesmi nevű méhész?
mondjuk idős csávó pár éve meghalt ha jól tudom
hoztam onnan pár éve méheket, már ha jól emlékszem a helységnévre
repceméz meg senkinek sem kell....
napraforgóval is ugyanez a helyzet amióta a lakodalmas sütögetős néni nem veszi meg azóta kár kivinni...
akác előtt kipörgetem, eladom vegyesként, aztán akác, és a selyemfű mondjuk a füvet nem mindet utána meg ami van az marad, max ha nem fér be a sok méz 1 fiókba teleltetéskor akkor van még egy vegyes pörgetés de ilyen eddig 1x volt amikor elfelejtették a lucernát lekaszálni virágzás előtt
az őszi beetetés sem igen van néha csak azért adok nekik hogy örüljenek
ez olyan kis munka kis méz 11-13 családról van évi kb 2 hordó méz
aki intenzíven méhész 3-4 családról pörget 1 hordókat csak akácról
most már inkább motorozzunk
2-3 réteg légszűrőszivacson simán átmegy a levegő6-8 rétegnél már van ellenállása
rotakapába 4 lap volt aztán ugyanúgy ment mint a papírszűrővel abba is 1000pénz volt aztán 2 hetente cserélni kellett
abba volt úgy hogy felül volt egy páraelszívó légszűrő lap majd egy réteg száraz szivacs majd 3 réteg olajos szivacs aztán a felsőket kifújattam minden akció után alsókat meg ahogy nem voltam lusta mosogatni
cagivába is 2 réteg szivacs van, robogóba is..... de ide nem fért be több réteg
ezek az ívben kapható szivacsok elég ócskák mert nagyon ritkák
Merre laksz egyébként? Hova kell érte mennem?
ha virágzik az akác akkor már késő van... összekeveredik az értékes cucc
már én is elfelejtettem hogy milyen jó érzés, már az idejét se tudom hogy mikor motoroztam
Most veszek bele dugattyút 33e ft de nagyon hálás gép.
És nekem full gyári dugattyú volt még a gépbe ......
Szval egy ideje már nyúzták szegényt ....
De nekem nagyon tetszik ezért is rakom rendbe.
De sztem nem sok olyan TT 350 van a neten ami fel lenne újítva mert elég drága hozzá minden ....
esetleg még a páraelszívó szűrőjével lehet kombinálni az felfogja a nagyobb dolgokat
én még beléjük sem néztem
amikor már majdnem kezd virágozni az akác csak akkor nézem átt a bandát
csak nem bírtam ki tegnap téptem egyet a tenerével, már egész elfelejtettem milyen jó érzés
kb 3. főtengelyfordulat és már pöfögött is a műszer olyan mint a doxa
Én már az idejét se tudom mikor motoroztam, de ameddig szar a gyertyamenet addig nem is nagyon akarom hajtani.
A másikba kéne életet lehelni, csak sajnálom rá a pénzt költeni.
Egyébként az mindegy hogy milyen betéttel használom? Nem kapja be vagy ilyesmi? Elöl AP racsing, hátul GoldFren van, mindegyik fog mint a satu.