Üdv,ez attól függ mire szeretnéd használni.Igazi pályára való gép jelentős teljesítménnyel Néha elmentem VELE túrázni is ,de nem az igazi arra mert könnyű/101kg/.80km/h fölött maga az életveszedelem,meg hát a fogyasztása....ha jó kondiban vagyok óránként a 10 liter benzint el tudom tüzelni vele.Ha telitankolod +2db 5literes kanna benzint a hátizsákba,na így már elindulhatsz egy laza délutáni túrára.De az biztos hogy nem találsz lekűzdhetetlen terepet.
Hello. Olyan kérdésem lenne h nem tudja valaki h a Yamaha TT/XT 350 1989 es mocimnak a hajtókar felső furatában ahova a csapszeg megy bele abban van persely vagy sem ? Mert felmaródott a felülete és nem tudom h perselyes e vagy esztergáltatni kell a hajtókart és ...:S.
Apum azt mondja h perselyes és a furat körül más színű is az anyag mintha bronzpersely lenne benne de motorszerelő haver meg azt mondja h az nem az :S megkocogtattuk egy kicsit de eddig nem mozdult......
ha valaki tud róla vmit akkor megköszönném
Látom itt írtátok h tűgörgőt nagyobbat vegyek bele de nincs benen tűgörgő.......
Ésa hajtókarnak semmi baja nem is lóg ezért nem akarok kidobni 40e ret ..... sztem érhető....
é ha felesztergáltatom és csináltatok bele perselyt ?
Tegnap este mentem pince buliba, oda felé elszakadt a kuplungom de nem baj fel felé fél automata lefelé meg nem váltunk haza felé nem zavart a dolog, meglöktek bennünket azt utána már jöttünk is igaz nem én vezetem mert szivacsot játszottam és kicsit tele szívtam magam
bármit akar az asszony annyit kell mondani: NEKEM EZ ÍGY JÓ, HA NEM TETSZIK CSINÁLD
enyém is festetni, betonozni meg mittudomén mit akarna
de a @ kivan avval hogy kitalálja a hülyeségeit aztán én meg szakadjak meg
eddig bejött....... de szerintem nem ez a harc a végső......
kiváltottam a dvcs-re az engedélyt nagy halat akarok fogni
mindig kicsit tervezz
jövő héten kész a cagiva, az fz is szerintem kész lesz
aztán nem akarok szerelni motort
motorozok, aztán ha elfáradtam pecázok, aztán ha unom már a vizet motorozok
a nej meg dolgozzon
Én is szerelgetek össze-vissza mindent, de annyi tervem van idére, hogy nembiztos hogy minden belefér. Ha minden betervezett dolgot sikerül véghezvinni, ez enyém lesz a világ legfaszább teneréje az tuti!
Az nem lehetséges szerintem hogy perselyes!
Egyrészt mert tudom, másrészt meg sztem az nagyon rövid időn belül széthullana. Cserélj hajtókart, mert a spórolás mindig sokba kerül utólag (tapasztalat)
nem hinném hogy bronz......
ahol tűgörgő van ott általában kemények a felületek
kérdezz rá van -e túlméretes tűgörgő aztán egy dörzsárral ki kell szedni simára ha lehet...... de ez olyan barkács kategória
de szerintem cserélj hajtókart, főleg ha meg akarod tartani egy darabig
Hello. Olyan kérdésem lenne h nem tudja valaki h a Yamaha TT/XT 350 1989 es mocimnak a hajtókar felső furatában ahova a csapszeg megy bele abban van persely vagy sem ? Mert felmaródott a felülete és nem tudom h perselyes e vagy esztergáltatni kell a hajtókart és ...:S.
Apum azt mondja h perselyes és a furat körül más színű is az anyag mintha bronzpersely lenne benne de motorszerelő haver meg azt mondja h az nem az :S megkocogtattuk egy kicsit de eddig nem mozdult......
ha beindul nem tuti szedem szét legalábbis amíg jó idő van
most a cagiva elejét műtöm ezerrel
megemeltem a kormányt olyan "őstermelős" módon
rendbetettem a fékcsövet, kuplungbowdent, vezetékelését
beépítek egy 5voltos kimenetet a gps-nek bekötöm rendesen az indexeket
meg lekapargattam a hámló piros festéket az alu cuccairól
szóval elvagyok
utánna lefestem feketére a farokidomot, meg a csomagartót
a vázat is át kellene festeni ezüsz(álúmíníuuum) színűre de az lehet elmarad idén
meg fel kellene tenni rendesen a kartelvédőt mert most csak 4 nyikhaj csavar tartja
aztán ha ezek megvannak akkor már csak jó idő lesz és csak motorozok meg pecázok egész évben
Szia lehet kapni rugó merevitőt ez egy olyan dolog amit a kifeszitett rúgó közé kell tenni ez egy nagyon kemény gumi feress rá hogy rúgómerevitö biztos találsz
A polgárdi sztem flejtős, nincs olyan sok cucc XT-hez, voltunk nála tavaly, nemsok minden volt. Nem érdemes sztem. Rendes a csávó, de nincs valami nagy készlete.
Nekem ha alkatrész kell, egyből az ebay-t nézem, vagy hívom a tarjáni bontót.
Látom itt írtátok h tűgörgőt nagyobbat vegyek bele de nincs benen tűgörgő.......
Ésa hajtókarnak semmi baja nem is lóg ezért nem akarok kidobni 40e ret ..... sztem érhető....
é ha felesztergáltatom és csináltatok bele perselyt ?
amugy xt hajtókar nem tudja valaki mennyibe megy?mi volt a bontok neve ?csétény meg mi van még?
vagy fiuak ha valakinek van megköszönnép ha jelezné.
üdv
enyém is festetni, betonozni meg mittudomén mit akarna
de a @ kivan avval hogy kitalálja a hülyeségeit aztán én meg szakadjak meg
eddig bejött....... de szerintem nem ez a harc a végső......
kiváltottam a dvcs-re az engedélyt nagy halat akarok fogni
jövő héten kész a cagiva, az fz is szerintem kész lesz
aztán nem akarok szerelni motort
motorozok, aztán ha elfáradtam pecázok, aztán ha unom már a vizet motorozok
a nej meg dolgozzon
Egyrészt mert tudom, másrészt meg sztem az nagyon rövid időn belül széthullana. Cserélj hajtókart, mert a spórolás mindig sokba kerül utólag (tapasztalat)
ahol tűgörgő van ott általában kemények a felületek
kérdezz rá van -e túlméretes tűgörgő aztán egy dörzsárral ki kell szedni simára ha lehet...... de ez olyan barkács kategória
de szerintem cserélj hajtókart, főleg ha meg akarod tartani egy darabig
most a cagiva elejét műtöm ezerrel
megemeltem a kormányt olyan "őstermelős" módon
rendbetettem a fékcsövet, kuplungbowdent, vezetékelését
beépítek egy 5voltos kimenetet a gps-nek bekötöm rendesen az indexeket
meg lekapargattam a hámló piros festéket az alu cuccairól
szóval elvagyok
utánna lefestem feketére a farokidomot, meg a csomagartót
a vázat is át kellene festeni ezüsz(álúmíníuuum) színűre de az lehet elmarad idén
meg fel kellene tenni rendesen a kartelvédőt mert most csak 4 nyikhaj csavar tartja
aztán ha ezek megvannak akkor már csak jó idő lesz és csak motorozok meg pecázok egész évben
Nekem ha alkatrész kell, egyből az ebay-t nézem, vagy hívom a tarjáni bontót.