Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami ilyesmim van nekem is csak R nélkul de az is kirély
a krómot leveszi a homok/gyöngy fúvás?
mer ha leveszi, akkor tudok egy szegedi céget, ahol csinálnak ilyet, és ráadásul kerék szét/összerakást is
nemtom mennyi idősen lehet elhozni, kölyök kutyám még sosem volt(meg új motorom se )

ha nemtetszik a szupermotyó téma, akkor ezt lesd meg, ebbe tuti beleszerelmesedsz:
ezek a supemotyó kerekek nagyon nem jönnek be
faca endurot elrontani ilyen galád módon

ha ilyen fos idők lesznek akkor már a kutyád is otthon futkos mire elérek felétek....
beszereztem pótkereket a 350esre, most már lesz saralós gumiszett meg aszfalt/gyengeterepes gumiszett
ezekből a mitas e8akból nem nézek ki sok terephajlamot nedves környezetben

azon agyalok mit kellene csinálni a felnivel mert itt-ott kiütött a rozsda, de ahol ép a króm ott meg ledobálja a festéket
Ezt én is megtanultam, hogy csak kölyköt érdemes venni, a másik már majd 2 éves volt, mire megtanítottam volna hogy ki a főnök, beletelt volna egy kis időbe...
Nem keversz össze valakivel?
Nekem nincs TT-m, 2 XT-m van. Egy '87-es meg egy '94-es.
Majd valamikor akarok egy TT-t is, de most nem úgy állok pénzügyileg. Valami ilyesmire gondolok.
Ez eszméletlenül tetszik.
Nebazz má a tied ez a k... jo tt meg akartam venni de kicsit sokalom a 400 at érte a kipufogodat viszont le koppintotam meg is csináltam és aztán kitaláltam magamnak egy ujat viszont nincs véletlen egy feles elsö sárvédöd?
Szia pontosan 2.8 l megy bele nekem is ez van onnan tudom ha lögsz egy mail cimet eltudom kuldeni a használati és kezelési utmutatot ott minden benne van
hali mindenkinek van 2 db féktárcsám tt hez ha valakit esetleg érdekel olcsón meg egyezhetünk rá origi ujak még nem voltak feltéve motorra ha valakit érdekel esetleg biztos meg egyezünk vagy esetleg cross mezért szívesen elcserélném mert a készletből már csak az hiányzik szóval hajráááááá
kb annyi ment bele,mert kérdezgettem emberkéket,azt mondták 3.6l megy bele hát én nagy slungal bele is öntöttem,de kár volt érte
mert ki kellett szippantanom a felesleget...
azért köszönöm az infót.üdv
én fél évesen 50ért szereztem be, mondjuk volt benne némi cserebere is
de még egyszer nem vennék ilyen idős kutyát, tökre el lett b...va
mert itt kérem fegyelemnek kell lenni
mosni könnyű, mert egy nagy birka...... mindegy mit csinálunk vele csak csináljuk
belerakon a fürdőkádba aztán adj neki
Múlt kedden születtek asszem, de lehet hogy hétfőn, és péntekre már 3 le volt foglalva. Csak ez az egy fiú maradt, így muszály volt ezt választanom. Majd max többször mosom
Ezt úgy kapom, a multkorival történt szopás miatt, de normál esetben asszem 80 vagy 100 az ára.
decire pontosan nem tudom, de 3 liter felé bevesz mindegyik.
hello valaki meg tudná nekem mondani hogy tt600 belgrada-ba mennyi olaj megy bele pontosan?vagy valami oldalt ahol ezt közzé teszik?
köszöntem
enyém augusztusban lesz 4 éves
amúgy neki is van pár várpalota-menti őse
szóval szőrmentén rokon gyerekek
ez a fehér bull nekem csak úgy tetszik ha másnál van, itthon ez belefekszik mindenbe, csupa mocsok mindig.....

mennyiért adják?
Ha rámész, hogy további képek, ott van hogy BOY 1. A fehér dagi kisfiú.
A tiéd mennyi idős is?
melyik lesz a tiéd?
itt keresett valaki láncot?
van egy felesleges did 50v láncom
nem sokat ment ellenben eléggé rozsdás de forognak a csapok, o gyűrűs szerintem nincs sok baja, csak kint állt a szabad év alatt
mondjuk tüzetesen nem nézegettem át még de olyan ez a láncs hogy az 50 lovas xt nem tépi szét gyorsan még rokkantan sem
én annyit motoroztam az elmúlt napokban az oszlopfúróval hogy fogni sem igen tudok...
egész fényes lett a vége
de legalább vége van a rák enné ki az egészet......
pár nap regenerálódás után csak kellene motorozni, sajna a húsvétomat elbafták mindenféle rokoni látogatással, még pecázni is csak éjjel tudnék menni
szóval csapás csapás hátán, remélem ennyit nem fogok melózni az év hátralévő részében összesen
Ma kerültem 1 et, azt vidiztük a gépet mien hangja van 1 helybe pörgettem 1 darabig, utána elakartam indulni, nem volt kuplungom pár perc után meg vissza jött, pedig csak üresbe szórakoztam vele
a bal oldali tolós, a másik meg húzós
hello! eladom az XT-m, ha valakit érdekelne netán: http://www.kepesmotor.hu/yamah...
vonós hangszer? vagy húzóóóóóóóós ?
Nh kész van a mocira a kidörrentő:D faxán tele toltuk gyapotal mikor alap járaton oda húzok neki csattan akarát mint az állat de am halkabb lett meg nem olyan nyers cső hangja van,hiába nah, olyan mint ha yoshimura rendszerem lenne