Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezzel én is így vagyok, ha nincs 200 kiló a motor legalább, nem is szivesen ülök rá
van valahol ilyen becsiszoló síkporom
legalábbis még amikor költöztünk megvolt
ha nincs neked akkor megkeresem, szerintem elég a 4 szelephez
Szomszéd vett egy 250 es cr t elég durva gép még 5.be is emeli az elejét bárr kicsit fura mert kurva könnyű,olyan mintha nem lenne alatad a motor összeségée teccik, de azért a 600 ast nem adnám esetleg 1 tt re vagy xr re (mondjuk 500as cr cserébe is benne lenék)
Szétdaraboltam a hosszúhétvége alatt a 2es számú XT motorkerékpárt. Nagyon fasza állapotban van a blokk belseje. Nincs benne egyetlen egy megszakított csavar se, sehol nem szivárog az olaj, teljesen steril. Kell bele egy tömítésszett, meg még azt kéne megtudnom, hogy tényleg ez a lendkerék való rá. A szerviz ahova elvittem tavaly ősszel, azt állította hogy ez nem rávaló. Ezenfelül még a szelepeket kell becsiszolni, mert parányit áteresztenek. A henger meg a dugó is nagyon szép, összességében elégedett vagyok vele.
Itt az utcában is van egy emberke, akinek XT-je van. Neki se azt küldte amit kellett volna, ráadásul törött volt(asszem valami dekni)
Felhívja, erre azt mondja, hogy vigye vissza, aztán visszaveszi ha tényleg az övé.... (mármint hogy az amit ő küldött)
nekem sem jött be ez a troják ember..
2x is nem jó dolgot küldött
buktam is 5 pénzt emiatt amit azóta is küld......
tarjáni bontó:
Szatyina Géza
06-34/572-032
Inkább a tarjáni bontót próbáld meg. Velem mindig tök rendes a csóka.
Én akartam is mondani, hogy ne erőltesd ezt a Troják témát ha nem muszály, mert egy akkora zsidó mint az állat!
Engem egyszer leordított a telefonba, azóta inkább az ebay-ről veszem az alkatrészeket, vagy akármelyik magyar bontóból, de tőle tuti hogy nem. Sok cucca van, de egy hatalmas köcsög. Én nem fogok többet venni tőle semmit az tuti!
Baker felhivtam az embert és nekem már 10e röl habogott ez vagy nem tiszta vagy egy..................... hát kecskemét en a parilába 17e egy komplett szett ez egy id.............................ota
Persze csak lökj egy mail cimet
ja,télleg.eltudnád küldeni azt a leírást?köszi
kopaszka:06308557633 Troják Zoli csetény,neki van mert nekem is az kellene,csak én sokallom érte a 7000 ft-ot,így inkább meghegesztetem műanyag hegesztőssel.
Szia ez valami vezeték vagy kontakt hiba lehet nekem is volt és kicseréltük a tirisztort meg mindent mire rá jöttünk esetleg a test kábelt cseréld ki az aksi és a tirisztor között lehet hogy kicsit beázott és a 30 km pont elég hogy a melegtől eloxidáljon sajna nekem ez tapasztalat a tt nél
Sziasztok ma kimentünk és kerültünk egyet 175km -t viszont valahol elhagytam a bal (aksi) oldali idomom a tt 600 rol abban szeretnék segitséget kérni hogy véletlen nem-e tud valaki valahol vagy valami bármi megoldást hogy hol szerezhetnék be vagy bontottat vagy ujjat gyors válaszotok előre is köszönöm
Sziasztok tudna valaki segiteni nekem olyan gondom van hogy van egy 94 évjáratú xt-m most lett meggenározva,de amikor beinditom gázadáskor fullad,durrog,a a karbi ki lett pucolva,meg másikkal is karbival is ki lett probálva,de azzal is ezt csinálja,bele raktunk 1 másik gyertyát (ujjat)azzal jó volt 30 km ig most megit ezt csinálja,haverom tt-be a uj gyertyának semmi baja.meg néztük a gyujtásjelet is de nem hagy ki.nem toom mi lehet vele?meg másik trafot is raktunk rá de azzal is ezt csinálja.
ha van hely akkora deltánál az ujságosbódénál érdemes megállni, a magaspart teli van valószínűleg
ott fogtunk tegnap vagy 15 darabot.....
lehet kinézünk a dvcs-re haver nagy halat akar fogni, ezeket a 3-4 kilósakat is fikázta
kisebbek vissza lettek szórva rendületlenül
végül 4 lett elhozva nehogy hamar beteljen a keret
aztán lehet nem megyünk sehová asszonynép már nagyon durrog.....
Üdv.Rám gondoltál? Köszi az infót,holnap megpróbálkozunk a halfogással.Ha arrafelé jártok beugorhattok egy seritalra.
kerültem ma pár kört, nemrég értem haza.....
azért nyomot hagyott bennem a bukás, nem merem olyan bőszen huzigálni a gázt, bal kanyarjaim meg egészen kész vannak, de nem merem kirakni a lábam,

amúgy a kígyósban nagyon megy a ponty, vannak elég szépek is telepítve
aki akar, siessen mert elfogy
márminthogy az én kipuffomra gondoltál?
egyébként én is sokalanám érte a 400 at,csak mondom hátha lesz pali aki beugrik
ja megköszönném ha elküldenéd azt az útmutatót
a címem:balesz0707@freemail.hu
Sztem zsír
kutya 6-8 hetesen lehet hozni, 1-2-3 hétig bánatos utánna már harcikutya lesz

supermoto max úgy ha maradna a 21es kerék elöl, azt a szép nagy kereket lecserélni egy simson kerékre........nem tudom.... de ez nagyon nem jön be, lehet öreg vagyok ehhez
haver pannóniájának valami 40 pénz volt a krómoztatás a 2 kerékre
mondjuk extra lett az biztos.... kigörgőzve kisimítva stbstb minden küllő csillog-villog

nekem olyan max 5 ezres megoldás kellene már kekeféltem drótkorongal, lehet átkenem rozsdaátalakítóval aztán meghempergetem a sárban
csapágyakat is "hitványakat" pakoltam bele volt vagy 3 ezer a 8 csapágy
jah jah kb 15-18 kg mak könyeb mint az xt nekem nagyon bejött és a pályát is jol birja
A (volt)szomszédomnak volt TT-je, eszméletlenül ment. Bár hátul volt rajta vagy 52-es lánckerék, de sokkal könnyebb is mint egy XT.