4 liter víz az lószar, az semmi
árulnak itt is benzint, csak nekem körülményes a kút megközelítése, mert oda szoktak a sünök beállni de neked nem lesz nehéz asszem
sztem az enyém a 25 literrel se megy el 300km-t :) mosmá tényleg kell vele csinálnom valamit
4mm az négyzetméterenként 4 liter
szóval ha elöl-hátul vesszük az 8 liter emberenként
ami nem kellemes......
meg hidegebbet is mondogat
na majd meglátjuk....
motoros ruhát is csak a névnapom után tudom venni
benzin meg 12l fér a tankba ez kicsike motor
mondjuk 5 felé eszeget terepen de gondolom felétek is árulnak benzint
aszfalton 300km felé kellett tartalékra tenni, bár akkor a kisebb lánckerék volt hátul
elég fura tényleg, mert tavaly voltam Honda tesztnapon, és mentem pár karikát a CRF450-el, és az 42 Le, aztán fél gáznál nagyobbat nemnagyon mertem húzni, így is kb 3 centit nyúlottak a kezeim. A tenere is elvileg 45 Le vagy mennyi, de az nem ránt akkorát. Ezt ki lehet még motorozni, de a CRF-hez elég sok gyakorlás kéne mire élvezhető lenne.
A köpönyeg 4mm csapadékot mond, de sztem úgyse lesz belőle semmi. Ha meg igen, mi az a 4mm? leglább nem lesz poros az út.
Nekem a keretszögelés, drótozás kimarad, úgy emlékszem hogy tavalyról van vany 100valamennyi keret bedrótozva, csak a műlépet kell beleoperálni(de azt is csak repce előtt közvetlenül)
ha nagyon baba kopásmentes a géped akkor 10w40, ha már kopottabb akkor inkább 20w50 legyen
a 20w50el használat előtt melegítsd be kicsit jobban
jó bele a sima ásványi olaj is, csak 4t motorkerékpárokhoz legyen
bár most hallottam valami 15w-s dti olajról ami igen faca és ki van próbálva hogy jó az olajos kuplunghoz
nevét elfelejtettem a szokás szerint (mint mindennek) de úgy is hoznak az fzr-be pár flakont
ez a lóerő fura dolog... számokban jól mutat de nem sokat ér
inkább a nyomaték a fontos
sógor vectrája 1.8as és 66kw az astránk 1.4es és 66kw
és mégis a vectra húz jobban, pedig idősebb majd 10 évvel az astrától
ez a "sok"kw csak arra jó hogy többet kelljen fizetni
Holnap össze lesz szegecselve a dob a vasan dobok bele + fojtást gyapotot, had brummogjon jó mélyről Meg az opel omegánk kipufján volt vmi vacak ami az 1 csőből dubla végződésűt csint rem értitek mire gondolok, sztem azt is feltoljuk rá látványnak se utolsó meg hátha változik a hangja kicsit
árulnak itt is benzint, csak nekem körülményes a kút megközelítése, mert oda szoktak a sünök beállni de neked nem lesz nehéz asszem
sztem az enyém a 25 literrel se megy el 300km-t :) mosmá tényleg kell vele csinálnom valamit