Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4 liter víz az lószar, az semmi
árulnak itt is benzint, csak nekem körülményes a kút megközelítése, mert oda szoktak a sünök beállni de neked nem lesz nehéz asszem
sztem az enyém a 25 literrel se megy el 300km-t :) mosmá tényleg kell vele csinálnom valamit
Még eddig nem volt velem,lehet azért akarja kipróbálni de mondjuk 2 személyel nyugisan megyek
most épp az fz-t vezetékelem-bogozgatom
hát egyszerűen hajmeresztő
nekem sem a szakmám, de amit ezek csináltak az kritikán aluli
4mm az négyzetméterenként 4 liter
szóval ha elöl-hátul vesszük az 8 liter emberenként
ami nem kellemes......
meg hidegebbet is mondogat
na majd meglátjuk....
motoros ruhát is csak a névnapom után tudom venni
benzin meg 12l fér a tankba ez kicsike motor
mondjuk 5 felé eszeget terepen de gondolom felétek is árulnak benzint
aszfalton 300km felé kellett tartalékra tenni, bár akkor a kisebb lánckerék volt hátul
elég fura tényleg, mert tavaly voltam Honda tesztnapon, és mentem pár karikát a CRF450-el, és az 42 Le, aztán fél gáznál nagyobbat nemnagyon mertem húzni, így is kb 3 centit nyúlottak a kezeim. A tenere is elvileg 45 Le vagy mennyi, de az nem ránt akkorát. Ezt ki lehet még motorozni, de a CRF-hez elég sok gyakorlás kéne mire élvezhető lenne.
meg hátul is!
egyébként ez tényleg 1VJ
egy ilyenbe én is beneveznék szivesen
Nem szokott félni mögötted? Én nem tudom rávenni sehogy sem, bár nekem nincs is hátsó lábtartóm
benzined legyen ám bőven, mert olyan útvonalat gondoltam ki hogy csak na
A köpönyeg 4mm csapadékot mond, de sztem úgyse lesz belőle semmi. Ha meg igen, mi az a 4mm? leglább nem lesz poros az út.

Nekem a keretszögelés, drótozás kimarad, úgy emlékszem hogy tavalyról van vany 100valamennyi keret bedrótozva, csak a műlépet kell beleoperálni(de azt is csak repce előtt közvetlenül)
ha nagyon baba kopásmentes a géped akkor 10w40, ha már kopottabb akkor inkább 20w50 legyen
a 20w50el használat előtt melegítsd be kicsit jobban
jó bele a sima ásványi olaj is, csak 4t motorkerékpárokhoz legyen
bár most hallottam valami 15w-s dti olajról ami igen faca és ki van próbálva hogy jó az olajos kuplunghoz
nevét elfelejtettem a szokás szerint (mint mindennek) de úgy is hoznak az fzr-be pár flakont
ez a lóerő fura dolog... számokban jól mutat de nem sokat ér
inkább a nyomaték a fontos
sógor vectrája 1.8as és 66kw az astránk 1.4es és 66kw
és mégis a vectra húz jobban, pedig idősebb majd 10 évvel az astrától
ez a "sok"kw csak arra jó hogy többet kelljen fizetni
Hello mindenkinek!azt szeretném kérdezni hogy XT 600 nak (1987) azt olaj tartályába milyen olajat használtok?esetleg milyent ajánlotok?
Mutatós Minap néztem egy hasonlót/csak képen!/ami feltünt hogy pár lóval gyengébbek mint a 20 évvel ezelöttiek.Meg persze a berúgókar hiánya......
Holnap össze lesz szegecselve a dob a vasan dobok bele + fojtást gyapotot, had brummogjon jó mélyről Meg az opel omegánk kipufján volt vmi vacak ami az 1 csőből dubla végződésűt csint rem értitek mire gondolok, sztem azt is feltoljuk rá látványnak se utolsó meg hátha változik a hangja kicsit
nekem meg ilyen kellene.......
de ehhez nyerni kellene a lottón
elöl tárcsásnak kellene lennie
ez a 1vj típus
már az önindítóból gondoltam
hátul meg minek tárcsa...............
Köszi a linket. Ha tárcsafékes volna már indulnék is érte.Egy komplett blokkot bele 50-60 pénzért.
van egy 600as ténéré a sportmotoron 50 pénzért
mondjuk kissé hiányos.... de ha vágod a témát szerintem megéri
még önindítója is van
Nem szeretnék rendszámost,max rendszámoztathatót.A 100 pénz környéke még hibával is jó vétel lenne.Semmi gond nem volna ha nem volnék ennyire sóher
folyamatosan kell figyelni a hirdetéseket
300 felé már láttam nem egy rendszámos, jó állapotú gépet
rendszám nélkül kis hibával van 100alatt is
Eléggé zuhannak a használtmotor árak. Talán várok egy kicsit a motorvétellel.Lehet hogy lesz kicsi pénzért egy jó/?/ TT-ém?
Megcsináltam a vasan a lábtartót,mosmá tom vinni az asszonyt
most mondja a tv hogy szombaton eső lesz.....
nézegetem az időképet az sem jósol sok jót
végén még el lesz sz@rva a hétvégénk

ma összeütögettem 50 keretet, és ki is furkáltam..... hát elszoktam ettől, igen lassan ment