Helloka Mindenkitől kérdezni h TT 350be szeretnék dugót venni csak sajna szűk a keret és hogy a Prox dugattyú mennyire jó ? mert ha nem akkoor eddzek a wössner re
valakinek ha van tapasztalata akkor várom köszike :)
ez egy benzinpumpa.
ha nem volt bekötve jó eséllyel kuka
annyi értelme van hogy kiszívja a tankból a benzint és benyomja a karbiba
olyan esetben hasznos amikor a tank alatta (is) van a karbi szintjének pl xt600z
Gyors válaszod nagyon köszi ennek tudatában nyúgotann fogok keresni motorosboltot aki ezeket beszerzi mert megcsinálni megtudom magamnak csak legyen alkatrész de nagyon k öszi
Sziasztok yamaha tt 600 valaki tud nekem mondani kb árat egy motor felujjitásrol pl furás dugo gyuru stb stb menyi egy db gyuru hozzá? sos válasz kellene
az lenne a nagy kérdésem hogy amit a képeken bekereteztem az micsoda? valami vákuum bizgentyű?
mert nincs bekötve sehova, két kis cső van rajta amire benzincső mehet(szerintem). az baj ha ez nincs ebkötve, vagy miben változna a motor ha bekötném, illetve ha tudja valaki hogy melyik csövet hova kell kötni az ne tartsa magában. :D
köszi
hello!
Sziasztok yamaha tt 600 valaki tud nekem mondani kb árat egy motor felujjitásrol pl furás dugo gyuru stb stb menyi egy db gyuru hozzá? sos válasz kellene
Törzskönyv sajna nincs meg olyan van hogy törzslap azon van hogy meddig volt műszakis meg a motor adatai. Meg a forgalmija, de ezek mind a régi fajták 1999-ben állították ki. Kössz szépen az infot akkor majd utánanézek nem tűnik olyan vészesnek.
törzskönyv megvan?
ha igen akkor attól kell megvenni és úgy át bírod íratni
forgalmi 6 pénz tk 6 pénz eredet 15 felé műszaki 5 felé átíratás 6 felé
majd érdeklőd meg hogy van most ez a műszaki és eredet mert volt valami változás
rájöttem hogy hüjje vagyok.....
megyünk odafelé, gondoltam tolok smst, aztán amikor küldeném rájöttem nincs is meg a számod.....
pedig úgy emlékeztem megvan, na majd pótoljuk
igaz csak jöttünk-mentünk mert ismerős még autókereskedésekbe futkosott
Hello motorostársak!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy 1990es 350es XT-m 2004ben ideiglenesen lett kivonva a forgalomból legalábbis a forgalmijába ez van, de viszont a forgalmi nem annak a nevén van akitől én vettem a motort. Szerintetek vissza lehetne helyeztetni a forgalomba és kb mennyibe fájna ez nekem?
Kaphatnék róla egy képet? Tankfelfogatás érdekelne legfőképpen. Vagy esetleg XT600 tenere '87 1VJ vázad nincs véletlenül(papiros)?
Azonnali vevőd lennék rá!
ez a március vége biztosnak tűnik ilyen 1 hónapos távlatból......
már ha jó idő lesz
még mindig nem sikerült venni valami rendesebb ruhát, aztán csak napos, és 15 fok feletti hőmérsékletben megyek messzire
mindig valami összejön amire el kell tolni a lét, már mondtam az asszonynak hogy ha áprilisban sem sikerül,akkor elásom a kertbe a stafi mellé........
pl most is gumikat kell venni a kocsira, én nem értem miért, csak itt-ott lóg ki a szövet
de hát el tudna vele álldogálni a garázsban
valakinek ha van tapasztalata akkor várom köszike :)
ha nem volt bekötve jó eséllyel kuka
annyi értelme van hogy kiszívja a tankból a benzint és benyomja a karbiba
olyan esetben hasznos amikor a tank alatta (is) van a karbi szintjének pl xt600z
www.robogotuning.hu
www.prox.hu
az lenne a nagy kérdésem hogy amit a képeken bekereteztem az micsoda? valami vákuum bizgentyű?
mert nincs bekötve sehova, két kis cső van rajta amire benzincső mehet(szerintem). az baj ha ez nincs ebkötve, vagy miben változna a motor ha bekötném, illetve ha tudja valaki hogy melyik csövet hova kell kötni az ne tartsa magában. :D
köszi
hello!
ha igen akkor attól kell megvenni és úgy át bírod íratni
forgalmi 6 pénz tk 6 pénz eredet 15 felé műszaki 5 felé átíratás 6 felé
majd érdeklőd meg hogy van most ez a műszaki és eredet mert volt valami változás
megyünk odafelé, gondoltam tolok smst, aztán amikor küldeném rájöttem nincs is meg a számod.....
pedig úgy emlékeztem megvan, na majd pótoljuk
igaz csak jöttünk-mentünk mert ismerős még autókereskedésekbe futkosott
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy 1990es 350es XT-m 2004ben ideiglenesen lett kivonva a forgalomból legalábbis a forgalmijába ez van, de viszont a forgalmi nem annak a nevén van akitől én vettem a motort. Szerintetek vissza lehetne helyeztetni a forgalomba és kb mennyibe fájna ez nekem?
de legalább megtoldottam a váltókart, és kiagyaltam a kartelvédő felfogatási pontjait
eltolás elleni védelem......
Azonnali vevőd lennék rá!
már ha jó idő lesz
még mindig nem sikerült venni valami rendesebb ruhát, aztán csak napos, és 15 fok feletti hőmérsékletben megyek messzire
mindig valami összejön amire el kell tolni a lét, már mondtam az asszonynak hogy ha áprilisban sem sikerül,akkor elásom a kertbe a stafi mellé........
pl most is gumikat kell venni a kocsira, én nem értem miért, csak itt-ott lóg ki a szövet
de hát el tudna vele álldogálni a garázsban