március utolsó hétvégéjére vettem már ki szabit, nagyon bízok benne jó idő lesz
egyenlőre csak a cagivával tépek, 25 ló kicsi ménes, de azért elmegy mindenhol
Baszki fater is pont oda megy, lehet elmegyek akkor vele
Mocival el jöhetnél erre fele, elvinnélek pár fasza terepre. Errefele rengeteg az erdős - dimbes dombos endúrós szakasz, kár lenne kihagyni!
beugranék, de visznek
megyünk egy ismerőssel a méhészbazárra
kell vennem pár zsák flakont mert kimerült a készlet
jobb idő lesz terveztem arrafelé menni, edzeni kell a segget, erre az erdély túrára beneveztem, ha a hosszabb terv valósul meg akkor az nekem közel 2ezer km lesz 3 nap alatt, majd fele terepen
ez kb az egész múlt évi gurulásom.......
Nekem most valami cseh lánc van fent, kb ugyanaz mint az IRIS. asszem 1szer v 2szer kellett utámaállítani, 1 szezon használtam végig, eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Asszem CZ a neve. Nézd meg ezeket is, lényegesen olcsóbb mint a D.I.D
Én csak annyit szoktam hangoskodni, amíg ki, meg bemegyek az utcába, többet nem, de az elektromos múmiáknak ez is elég. Bár van olyan is, amikor elgurul a gyógyszer, aztán 3-4szer odavissza végignyelezem az utcát, utána meg végigkapartatom, aztán utána szóljon be valaki....
sziasztok ingyen nyeremény
ha érdekel valakit a dolog irjon egy emailt erre küldhetitek yamaha450wrf@freemail.hu hogy melyik emailra küldejm a meghívót szerintem érdemes vele foglakozni semmit sem vesztetek vele olvasátok el amit linkeltem de elöbb le kel menteni ha nem hiszitek el olvasatok utánna
na ez a mai nap jolsikerölt.estem akkorát nem kell mostanába sokat motorozni,mert a két térdem megviselte az aszfalt. Az a qrva sztender lenyilt menet közben azt pfffffffffffffffffff
cagiván kmc 530as van, hát nem fogja szétszaggatni avval a huszonpár lóval
eddig kb 2 ezer van benne semmi elváltozás, nehéznek nehéz..... más tapasztalat nincs róla
hát gyári kipuff van rajta,ennél halkabb sose lessz,én meg már gondoltam arra hogy sport dobot kap,de már tuti nem.majd ha igen piszkálodik,akkor visszarakom a derbire a sport dobot,arra van jogsi mer csak 50 cc.azt halálra kinzom minden vasárnap.zümmögtetem neki egész nap hehe.ez se talált magának jobb helyet,pont a szomszédba....
nem akarom,csak ö ne basztasson engem,mer azzért halja majd mikor jövök meg megyek.ez az én formám pont egy rendör költözik ide.Azt elkezdi nem kivételezhet azér mert szomszédok leszünk.
jol kezdödik,biztos összejárunk majd sütögetni.
mekkora görény emberek vannak.....
szerencsére nekem vagy fiatal, vagy üres porta/ház a szomszédaim
meg enyém az utolsó előtti ház aztán jön a mező
sok büdös vénasszonnyal van a baj, le kell nekik permetezni gyomírtóval a veteményest
fiatalabb koromban párszor szívattam őket..... fóliasátrukat teli íjjászkodtam, macskájukat megcsúfítottam stb, végül is békén hagytak utánna, aktív szimós korszak elején engem sem kedveltek, akkor még nem volt aszfaltos az utca aztán azért is baszogtattak hogy porolok... na persze a napi 100 mtz az nem porolz......
aztán szedtem össze egy rakat másfél méteres gazat rókötöttem egy madzagra és azt huzigáltam a szimó után, na az tényleg porolt
aztán mint írtam feladták....
mondjuk sosem voltam egy jó gyerek, mostanság vagyok csak megnyugodva
hát jo lenne meg tudni,bár sztem valameik szemilis vénaszony lessz,azt meg még megsuhintani se lehet
meg mér pont énrám gondoltak,azt se értem,mert még mostanába nem is non motoroztam,ráadásul aznap reggel 5-töl este fél 8 ig nem is voltam otthon.de amig nem kapnak el,amugyse tudnak mit tenni
Akkor téged is szeretnek a szomszédeid... Velem is eljátszák ezt folyamatosan. Alig hogy kimegyek az utcából, vissza már nem tudok menni. Valaki szól nekik, aztán odaállnak az utca valamelyik vévére, én meg menekülhetek. Bár olyan még nem volt, hogy megjelentek volna nálunk, akkor valószínű szigorúbbra venném a témát. Mármint úgy értem, hogy ha megtudnám ki az, tuti átmennék rajta vagy kikloffolnám a fejét(persze kérdezés nélkül) ha összefutok vele.
egyenlőre csak a cagivával tépek, 25 ló kicsi ménes, de azért elmegy mindenhol
Mocival el jöhetnél erre fele, elvinnélek pár fasza terepre. Errefele rengeteg az erdős - dimbes dombos endúrós szakasz, kár lenne kihagyni!
megyünk egy ismerőssel a méhészbazárra
kell vennem pár zsák flakont mert kimerült a készlet
jobb idő lesz terveztem arrafelé menni, edzeni kell a segget, erre az erdély túrára beneveztem, ha a hosszabb terv valósul meg akkor az nekem közel 2ezer km lesz 3 nap alatt, majd fele terepen
ez kb az egész múlt évi gurulásom.......
nem ugrasz be hazafelemenet? (ha Aba útbaesik)
ha meg nem, akkor megihatnánk egy söritalt valahol fehérváron
szimóval is takaróztam párszor, azt mindig megúsztam
ha érdekel valakit a dolog irjon egy emailt erre küldhetitek yamaha450wrf@freemail.hu hogy melyik emailra küldejm a meghívót szerintem érdemes vele foglakozni semmit sem vesztetek vele olvasátok el amit linkeltem de elöbb le kel menteni ha nem hiszitek el olvasatok utánna
http://data.hu/get/2258204/Hog...
eddig kb 2 ezer van benne semmi elváltozás, nehéznek nehéz..... más tapasztalat nincs róla
DID VT2 23200 Ft mekkora lehet a különbség a 2 között? mert árba nem kevés
akkor csak nem basztat mindig....
jol kezdödik,biztos összejárunk majd sütögetni.
azt még basztatni sem érdemes, legalábbis direkt módon
most költözik oda a körzeti rendőr,az volt nálunk tegnap .ddd
aktiv megfigyelés alatt leszek aszem
szerencsére nekem vagy fiatal, vagy üres porta/ház a szomszédaim
meg enyém az utolsó előtti ház aztán jön a mező
sok büdös vénasszonnyal van a baj, le kell nekik permetezni gyomírtóval a veteményest
fiatalabb koromban párszor szívattam őket..... fóliasátrukat teli íjjászkodtam, macskájukat megcsúfítottam stb, végül is békén hagytak utánna, aktív szimós korszak elején engem sem kedveltek, akkor még nem volt aszfaltos az utca aztán azért is baszogtattak hogy porolok... na persze a napi 100 mtz az nem porolz......
aztán szedtem össze egy rakat másfél méteres gazat rókötöttem egy madzagra és azt huzigáltam a szimó után, na az tényleg porolt
aztán mint írtam feladták....
mondjuk sosem voltam egy jó gyerek, mostanság vagyok csak megnyugodva
meg mér pont énrám gondoltak,azt se értem,mert még mostanába nem is non motoroztam,ráadásul aznap reggel 5-töl este fél 8 ig nem is voltam otthon.de amig nem kapnak el,amugyse tudnak mit tenni