holnap olajcsere,azt én is mek egy kis kört,ám tegnap voltak nálam a rendörök,hogy pénteken a faluba rugattam a motort rendszám meg jogsi nélkül,és valaki feljelentett.Hát érdekes,mert reggel hattol este hatig melo,meg amugyse gyilkolom soha a faluba.biztos valami jo akaró de azér holnap menni kell,bár ha marad a joidő.most akarok láncszettet venni,tt 600 ra,menyire számitsak?
én így voltam jó pár éve az unreall-al
szívverésem 130 felett vérnyomás 170 felé és szakadt a víz rólam.......
aztán sikeresen lejöttem róla, azóta a reflex kb 1/10.-re butult
mostanság a gyermek x-boxán játszok néha-néha de nem köt le
héten megyek gumishoz, aztán elkezdődik az agyalás 110es gumi helyett 130ast szereztem be és hozzáér a láncvédőhöz, valahogy át kell szervezni a dolgokat
szombaton meg székesfehérváron leszek -elméletileg- vasárnap meló, remélem nem viszakozik a jó idő
Rendben van ,akármikor mehetünk ha rendbejön a lábad. Bocs hogy mindig ilyen sokára válaszolok de ha van egy kis időm rögtön a Half Life 2 Dm-en lógok.Teljesen függő vagyok miatta.
a mély felén, a parti után az első pár száz méter az igazi, ott képes volt a dt vizet szívni a légszűrőn
meg úgy általában is a mély fele az már extrém ilyenkor
bár a másik sem aszfalt minőség
kicsit szikkad aztán ha összejön, mehetnénk pár kört szolidabb terepen, bár most ismét fáj a térd, talán valami beigazodott a helyére
Most értem haza én is .Csak földúton mentem, a Kígyós folyó partján a halastavakig.Eszméletlen sz@r az út.Érdekes módon senkivel nem találkoztam útközben.Csak kb 40 kilómétert mentem de ezek után simán beneveznék a Red Bull Romaniacsra.
sikerült driftelni párat ma.....
csak nem bírom én ki motorozás nélkül
pedig többnyire homokos utakat választottam, de mindenfelé áll a víz, őstermelők meg szeretik összemászkálni aztán mindig sár volt
eddig fel sem tűnt hogy trail wing gumi van fent most is, meg azt vettem...... bár ami fent van az 42es az új meg 52es de ég és föld a 2 gumi.....
a jelenlegi ráadásul olyan bordázatú mint egy szőke női agy, szóval majd a szövetig kopott
de azért jó volt.... csak nagyon hideg ez még, teljesen átfagyott a kezem a semmi kis nyári kesztyűben, be kell szerezni valami bundásabbat is
tuti más rendszer mint a szimszonka teló
annál amikor "keményítés" gyanánt beszigetelőszalagoztuk a lyukakat már az első bukkanónál kifordította a szimmeringet
15 évesen azt gondoltuk milyen okosak is vagyunk
Üdv.Ha nem csináltál még ilyet szerintem vidd el szerelőhöz.Az XT-k telójában gyárilag van egy fém szimering/?/ a műanyag felett ,elég nehéz ezt lecsalogatni onnan.Egy hónapja csináltattam mindkettő telót 8000 pénz volt.A szimering kb 1500 pénz de az olaj 3500 volt.
az elsö teloba szeretnék olajat meg szimeringeket cserélni,valaki tudna mondani valamit,menyire bonyolult,mert még nem csináltam ilyet de általába ha neki állok valaminek csak összehozom
valamint abba jo a sima hidraulika olaj mint pl a hlpd46:: ha valaki tud segiteni vagy tapasztalatot megosztani azt megköszönném.
hello,szerintetek az lehet az olaj miatt h a néha kerregve veszi a sebességet illetva csak a 2. at.ezel az olajal vettem még,jövöhétre jön meg az olajam meg a szürö.rem már nem lessz gond.föleg hogy jön a joidö.
szívverésem 130 felett vérnyomás 170 felé és szakadt a víz rólam.......
aztán sikeresen lejöttem róla, azóta a reflex kb 1/10.-re butult
mostanság a gyermek x-boxán játszok néha-néha de nem köt le
héten megyek gumishoz, aztán elkezdődik az agyalás 110es gumi helyett 130ast szereztem be és hozzáér a láncvédőhöz, valahogy át kell szervezni a dolgokat
szombaton meg székesfehérváron leszek -elméletileg- vasárnap meló, remélem nem viszakozik a jó idő
meg úgy általában is a mély fele az már extrém ilyenkor
bár a másik sem aszfalt minőség
kicsit szikkad aztán ha összejön, mehetnénk pár kört szolidabb terepen, bár most ismét fáj a térd, talán valami beigazodott a helyére
csak nem bírom én ki motorozás nélkül
pedig többnyire homokos utakat választottam, de mindenfelé áll a víz, őstermelők meg szeretik összemászkálni aztán mindig sár volt
eddig fel sem tűnt hogy trail wing gumi van fent most is, meg azt vettem...... bár ami fent van az 42es az új meg 52es de ég és föld a 2 gumi.....
a jelenlegi ráadásul olyan bordázatú mint egy szőke női agy, szóval majd a szövetig kopott
de azért jó volt.... csak nagyon hideg ez még, teljesen átfagyott a kezem a semmi kis nyári kesztyűben, be kell szerezni valami bundásabbat is
annál amikor "keményítés" gyanánt beszigetelőszalagoztuk a lyukakat már az első bukkanónál kifordította a szimmeringet
15 évesen azt gondoltuk milyen okosak is vagyunk
Van 2 eladó motorom!
Egy 2002-es évjáratú 90ccm-es Yamaha ttr.
200.000Ft körüli!
És egy 2004-es évjáratú 125ccm-es Yamaha ttr.
450.000Ft körüli!
Ha van akit érdekel küldjön egy e-mailt!
david_zsolt@freemail.hu
És írja meg, hogy menyit adna érte!
Üdv: Zsolt
úgy néz ki már itt a tél vége
valamint abba jo a sima hidraulika olaj mint pl a hlpd46:: ha valaki tud segiteni vagy tapasztalatot megosztani azt megköszönném.
már ha nem lesz hó az utakon
előtte vissza kellene már tenni a benzinpumpát
elölről pont látszik, nem takarja a tank
mond hogy nem a fejidomban van!