Az lenne a kérdésem, hogy egy 250 rd nek a dugattyúját kivettem mert szerintem kopott volt, a dugóra van egy 50 es írva és a dugó alján 54.47 et mérek közepén 54.40 et majd ahonnan kezd feketedni az oldala egykre csökken és a felső gyűrűnél a peremnél már csak 54.05 és 54.12 között van(enyhén ovális ezekszerint) a henger átmérőt tolomérővel pontosan nem tudom megmérni de legfelül igy is mutat 54.47 et , mennyire számít kopottnak? sztem közel kuka de sose tudtam mi számit itt jonak vagy sem
Bár mostnában főleg csak a zetorfőtengely volt a téma ("brűűű, így gyün ki a trágyábú":) meg,h ogy gazsibács lótetű, de valaki közben rendbeszed a kis Rd-t:
De speciel rád is gondoltam, azért ha van itthon A-A és van kéznél működő motor, akkor csak illene elmennünk, akármekkora idióták is. De így, hogy soha fingjuk nincs semmiről, minden értelmes pályán csak a nagyok mehetnek, lassan 3x5 kör egy hétvége... nem sorolom. Az mindent elmond, hogy egy osztrák honlapon kell megnézni a tutit, mert a gyökereknek 3 hivatalos forrásuk (honlap, blog, FB) közül egyiken sincs fent március közepén, hogy mégis mi lesz a kotta. Meggyőződésem hogy módszeresen építették le az oldtimert, úgyhogy ne hüppögjenek. Amúgy mindenhol virágzik a régi fosokkal hupákolás, csak nekik nem megy. Nem akarásnak ugye...
Gondolom nem rám gondoltál, de teljesen igazad van. Én mentem volna de: nem lesz, lesz mégis de nem veterán, lesz veterán de drága. A pringesek is előző héten mondtak biztosat. A racenaptáruk meg eleve vicc, lottózni kéne hogy eltaláld mi mikor lesz, mit mikor törölnek.
Meg sztem a gtf mostmár gyorsabb, és a szabályaik is szimpatikusabbak.
Hát a Gigi külön elmehet az anyjába. Az egész A-A bohóckodás a legszarabbul menedzselt, "ha nagyon akarom ki tudom deríteni március közepén hogy hol és mikor is lesz verseny" típusú kabaré. Nyugodtan ugathat, hogy miért nem ment el senki, valószínüleg nem érdemeljük meg a jóságát. Esetleg el kéne gondolkodni azon milyen pályákon / mennyi ojróért / mennyit lehet menni A-A veteránban (meg nem veteránban is). Nem kell a Szlovénekkel példálózni, egyrészt tele vannak lóvéval és egy ilyen fos vezetésbiztonsági bohóckodásra fussa Akrapovic úréknak (Jure teljesen készen van a saját országától), másrészt minden MAMI-n összejön a 100 arc, évente hatszor, nem egyszer. Röviden összefoglalva, minden megy amit nem a Gigi szervez, tök mindegy hogy Szlovén, Magyar, Német vagy Cseh téma. Úgyhogy én nem adok neki igazat és szopjon le bő nyállal a brahi cirkuszával együtt. Neked 50km a Pancsiring, de pl. Csabáról vajon miért nem ment el senki?
Igen,sajnos jól látod,hogy a Pannonia ringet törölték az idei naptárból.Megmondom őszintén a tavalyi év után nem is számítottam rá,hogy idén is lesz veterán AA a Pannonián.Az egész magyar veterános mezőnyből egyedül én voltam ott a versenyen és ez hatalmas csalódás volt a Giginek,de még nagyobb a Pring menedzsmentjének.Mondta is mindkettő,hogy ezek után a magyarok meg sem érdemlik,hogy AA veteránfutam legyen Magyarországon.Piszokul nem örülök neki,de sajnos igazat kell,hogy adjak nekik.Vegyük példának a Vranskot.Egy zsebkendőnyi ország,alig valamivel több mint 2 milliós lélekszámmal(szinte Budapest és vonzáskörzete) ,de a vranskoi versenyen simán 100 fölötti létszámmal voltak ott a szlovén veteránosok!Na erre varjatok gombot!
Akkor kérdezz rá. Engem is kiröhögött a barkácsolt súlyommal, aztán kénytelen volt mégis azt használni...
Köszi a linket, magyarul Adria, Rijeka, Rijeka, Vransko? Se Pancsiring, se Slovakia, de a röhelyes Vransko játszik? Elmehetnek a faszomba, ez már vicc kategória. Jövőre ki se váltom az N-t, GtF-re úgyse kell...
Valószínűleg sose ment egy métert sem, mert így még bemelegítéskor megszorulna. A feketeség pedig nem korom, hanem gyári díszítés.
Az lenne a kérdésem, hogy egy 250 rd nek a dugattyúját kivettem mert szerintem kopott volt, a dugóra van egy 50 es írva és a dugó alján 54.47 et mérek közepén 54.40 et majd ahonnan kezd feketedni az oldala egykre csökken és a felső gyűrűnél a peremnél már csak 54.05 és 54.12 között van(enyhén ovális ezekszerint) a henger átmérőt tolomérővel pontosan nem tudom megmérni de legfelül igy is mutat 54.47 et , mennyire számít kopottnak? sztem közel kuka de sose tudtam mi számit itt jonak vagy sem
Csak gyarmati gyerek vónék...
13:00-tól http://vimeo.com/50969582
http://videa.hu/videok/jarmuve...
http://www.sportmotor.hu/motor...
A sportmotoros hírdetésben megadott számod él még?
pár hete próbáltalak hívni, de csak csörgött.
Meg sztem a gtf mostmár gyorsabb, és a szabályaik is szimpatikusabbak.
De nem egyforma az ègèstèr....
Köszi a linket, magyarul Adria, Rijeka, Rijeka, Vransko? Se Pancsiring, se Slovakia, de a röhelyes Vransko játszik? Elmehetnek a faszomba, ez már vicc kategória. Jövőre ki se váltom az N-t, GtF-re úgyse kell...