Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te, nem is modtál hülyeséget...kiszedtem a ruhából a gyári gerincvédőt, fel a páncélt és így már befért a ruha alá.. Igaz levegőt nem kapok...Jó pár emberke kívül hordja a versenyeken, Pld. Mihu...pár MZ-s, Lacibá...ezért gondoltam ha ők így akkor én is.
soksknál láttam így, nem a hülyegé az oka, hanem hogy nem fér be a ruha alá
Az ok,csak a ruhan belul kene hordani.....pl nagy temponal siman leszakadhat egy esesnel,aztan mintha fel sem vetted volna.A hulyeseg ragados,a sok barom futar is kivure veszi a protektorokat,latom tanulsz toluk.
Csak kívül kábé annyit ér,mint halotton a napszemüveg.
Idén kötelező a futamokon.
Mi van ott a hatadon?teknoc erno,ott viszed a pancelt?holt talaltok ki ilyen hulyeseget
Rém reméljük jól van.
Neked meg gratuálok hogy teccik a Magyar jahama D:)
Adj egy elérhetőséget.
MZ A KIIIIIIRÀLY(fék)
Tyííí, de jó idő volt ma Igen sokan voltunk. A Rém, brutál nagyot zakózott, kilikadt a gúnya is, meg minden. Egy másik 125-is,akit majdnem legázoltunk. Allig lehetet kikerülni, pedig nem is volt közel....RD 6000-ret elérte húzott mint az állat, de ha elvettem a gázt azonnal befullad és szinte megált! Sokalt bitangul. Minden fúvókát végig játszottam de nem javult...a lassú részeken szinte leált.....a dög. Nagy kinlódás volt. Viszont nagyon jó fordul, nem éreztem annyira a bika súlyát, nem ideges mint a 200. Mindössze 8 másodpercel vagyok gyorsabb a 200-assal Viszont az MZ- megint kimaradt az életemből....de volt helyette P20! ELKÉPESZTŐ a vas! Nagyon megy és vagy 10 kg az egész a yamahához képest! Döbbenet hogy fordul a Laci motorja! Az MZ FÉK meg maga az orgazmus!
Oszt?
D:)
Motorosszán...
N em baj,legalább sokat nyomsz a latba!
Sziasztok! Bontódik az RD YPVS! A hengerek és az elektromos dolgok (feszszab.elektronika,stb.) elkelt.Többi dolgok megvannak,váltó,teleszkóp, váz,blokkfelek,tank gyári festéssel,lámpák stb.stb. minden olcsó! :-) zadu85@freemail.hu
Szeritnem ezt egyenes primerhez illenék csak.
Azok az adatok a legjobbak
Akkor úgy látszik én leszek a legnehezebb motorostól? :)
Ok. Köszcsi. Remélem tényleg jó idő lesz! Most először vezetek majd ETZ-t! csak vittek vele srác koromban, valahogy kimaradt az életemből eddig Majd elmondom milyen volt
És vàrom este a beszàmolot.
Sajna melozom de nektek jó idöt és széles utat
Jöszöl holnap Kecsóra? Napsütést meg mindent mondanak. Vagyunk már páran.
Május elsejei adat jöhet?
hasra vagy mérni kell?