Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkó meg kell óvni, mert túl gyors:)
moto guzzi benelli motobi néven megtalálod,de ez a különleges BRC-féle változat csak egy példányban létezik
Sajnos semmi Péterbá..
Örülök, hogy a telet valahogy túléltük kilakoltatás és hasonlók nélkül.
olyan kormánya amit a 350 motorján használt?
Péterbának nincs elfekv
Érdeklődnék arról a szárazkuplungos olasz izéről!Milyen motor az?
Zolikám mi van a 125ccm fűnyíró Raceval?
Aha!
p20joci@gmail.hu
Race 2
Ugyanolyan szarul ment, de má legalább nem hullott szét a verda, Bregyóval élvezkedtünk kicsit.

http://youtu.be/8BnFNAm02IE
Nem vagyok én hozzászopva ehhez, hogy büntetlenül nyomni kell azt jóce:)

Lekközelebb ha hozod, és rámbízod, majd elülök gyakorolni valahová, meg megkérdezem hogy tud sorozatot satöbbi.
car vót a gép :)
Micsoda önmarcangolás, iszol te rendesen?

Egyébiránt ennyit csinyáltál 'szt visszhall, én feltoltam mindet. Monnyuk nem is értettem mér köll spórolni a memóriakártyával, kilikad vagy mi? Há nem 2T az hogy ilyet tegyen.
SAjnos nem vagy9ok ügyes, a képek nagy része értékelhetetlen, úgy kompozíció, mint teknyikai értelemben egyaránt.
Életlen,hiáyzik a emberek feje satöbbi.
Nem ennyit csináltam,hanem skkal többet, csak gondolom a teljesen értékelhetetleneket kigyomlálta Főgecó.

Az a furcsa, hogy 2-3 kép kidfejezetten jó, még azok közül is, amit nehéz megcsinálni. (amikor mozgattam a kamerát a motorral együtt)
Más könnyű képek meg szarok, pedig akor csak kattintatni kellett volna.
Mint a picsa. Azóta nem tudok tükörbe nézni.
Furdal a lelkiismeret mi? Ilyen durván befűrészelni a másik lábtartóját ráadásul úgy hogy ott se nemm vagy...
hinye de lassan méc.
kedves fögecó barátom, miért nem szoltál adtam volna 1 race yamahát az talán nem hullót volna szét menet közbe mint 1 simson.
Szia küldj egy e-mail címet vagy T:számot
Karcsúsító füves fitness programot indítok a versenyzőknek.Jelentkezés nálam
Nagyon ügyi vagy Zolika.
Jézuskrisztus...
Hogy tudtam ilyen életlen szar képeket csinálni...