Egyébiránt ennyit csinyáltál 'szt visszhall, én feltoltam mindet. Monnyuk nem is értettem mér köll spórolni a memóriakártyával, kilikad vagy mi? Há nem 2T az hogy ilyet tegyen.
SAjnos nem vagy9ok ügyes, a képek nagy része értékelhetetlen, úgy kompozíció, mint teknyikai értelemben egyaránt.
Életlen,hiáyzik a emberek feje satöbbi.
Nem ennyit csináltam,hanem skkal többet, csak gondolom a teljesen értékelhetetleneket kigyomlálta Főgecó.
Az a furcsa, hogy 2-3 kép kidfejezetten jó, még azok közül is, amit nehéz megcsinálni. (amikor mozgattam a kamerát a motorral együtt)
Más könnyű képek meg szarok, pedig akor csak kattintatni kellett volna.
Örülök, hogy a telet valahogy túléltük kilakoltatás és hasonlók nélkül.
Ugyanolyan szarul ment, de má legalább nem hullott szét a verda, Bregyóval élvezkedtünk kicsit.
http://youtu.be/8BnFNAm02IE
Lekközelebb ha hozod, és rámbízod, majd elülök gyakorolni valahová, meg megkérdezem hogy tud sorozatot satöbbi.
Egyébiránt ennyit csinyáltál 'szt visszhall, én feltoltam mindet. Monnyuk nem is értettem mér köll spórolni a memóriakártyával, kilikad vagy mi? Há nem 2T az hogy ilyet tegyen.
Életlen,hiáyzik a emberek feje satöbbi.
Nem ennyit csináltam,hanem skkal többet, csak gondolom a teljesen értékelhetetleneket kigyomlálta Főgecó.
Az a furcsa, hogy 2-3 kép kidfejezetten jó, még azok közül is, amit nehéz megcsinálni. (amikor mozgattam a kamerát a motorral együtt)
Más könnyű képek meg szarok, pedig akor csak kattintatni kellett volna.
Hogy tudtam ilyen életlen szar képeket csinálni...