Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtom ki lehetett....

jo az a gerincvedo,csak normalisan kell hasznalni,ez nem divatruhadarab

pl. Bitter esett tavaly a P ringen,elmozdult a konyoken a protektor,megkopott a konyokcsontja.....
Mi akkor is bevezettük volna idén, ha központilag nem lett volna kötelező.
VAjon?
Öööö, Zsombor nemigazán dagadt. Kicsit hisztizni fog, ha belülre kell tennie...
Tornacipo,eso ,vagott slick!azert az nem slick mar

Miert, ki volt az a barom aki ilyen setupal probalkozott?
Bizony, a gerincvédő csak akkor ér valamit, ha a ruhán belül van. Kívül hordva annyit ér, mint a bukósisak a fejtetőn. Csak pár ember pocakja miatt nem teszi be a ruha alá.
Bizony, meg azt, hogy tornacipőben ne indulhassanak el esőben slick gumival

Supercrossban sem kötelező a páncél, sok menő nem is használja.
Az újabbak állítólag a gyártók szerint is csak a kő felverődés ellen védenek, aztán mégis jót véd az ha mellbe szúr a kormány ...

Ilyen lassú pályákhoz még a bőrruci is felesleges, simán elbírná "mackóban" is, nemhogy még kívül-belül gerincvédő

Egyébként abban igazad van, hogy ha már valamit használok akkor azt úgy kellene ahogy értelme van. Nem is értem ki volt az az észkombájn aki ezt így kezdte használni, az már csak apróság, hogy ész nélkül utánozzuk a másikat...
Szakik! Ha valakinek van 350 lc 4l0 jó állapotú kábelkötege, és egy jobbos kipuja, akkor legyen szíves szóljon. http://youtu.be/Osix2Ej2bFo
Szerezsd pocakot:)
Ez RD fórum...
semmi buzulas,csak a pocak
Na itt elvesztettem a fonalat?
Akkor ossze kene hozni vmi sexy fotosorozatok veletek....
Ez igy nem jó nekem nagyobb pupom van elöl!
akkor ezen tul Teknoc Erno lesz a beceneve Mkert nek
Jobb kivül mint sehol ezért kàr màsokat b@szogatni hiàba van igazad
Na jol van,vege a savazasnak,a lenyeg ,h jot motoroztal,nem ragasztottal
Zseeniiiivaaagy!
Pocakos,elore a hasadra is kene venni egy ilyen pancelt ,nem jo otlet
Foggyá le te!
Pont ezt kene,h ellenorizzek a nagytudasu versenybirok,gepatvevok.....
Ebbol latszik,h a hulyeseg ragados,es most nem minositem azokat,akik igy hordjak.Vegul is demokracia van
Akkor ruhát kéne cserélni,vagy lekéne fogyni Egy rendes csúszásnál az a csúzligumi nem tartja a hátukon.
Ok,hogy a hulye futar mit cs pont leszarja az ember,de versenypalyan?siman leszakadhat,elcsuszik es off

Azert fogadni mernek ,h a hires mami kupan sem szolnanak a fo okosok,egy ilyen miatt.....