Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeket énis láttam, de nem szűrtem le hogy mi is kell bele, főleg hogy a katalogusokban sehol sem találtam peremeset igy elképzelni sem tudtam hogy hogy is néz ki
Igen természetesen kétségbe vonom, mert a legtöbb ötlet egy laikusnak hasraütés szerünek tűnik (ne magatokból induljatok ki hogy már 30x szétszdtétek a blokkot stb) és én hadd ne szedjem már szét fölöslegesen a blokkot meg rendeljek huszon fontokért szimeringeket. lehet hogy nálatok az a módi hogy egyből nekiestek, de én inkább megkérdezem 2x minthogy szétszedjem fölösen a blokkot mert irkálni van időm, de szerelni már kevesebb.. robbantott ábrából gugli csak levegőst dobott ki nekem azt is kicsiben, amiből megnem mondom, hogy mi kell bele.
Végezetül, inkább kérdezze meg tőlem valaki 5x ugyanazt, kevésbé veszem sértésnek, sőt örülnék, hogy tőlem kérne tanácsot, nem pedig még sértegetném, hogy mért nem érti.
Vettem egy romhalmazt (oylat szoktam:) és abból egyszer lesz valami.

Figyelembevéve az anyagi lehetőségeimet ez nem holnap lesz sajnos:)
Zoli,milyen Zundapp projektben vagy?keszul vmi verhenyparipa?
Gondolom nem láttál még iylen blokkot belülről, azért nem érted amiről értekeznek az urak.
keress egy robbantott ábrét, vagy fényképet hozzá akkor rögtön meg lehet éréteni mi a kotta.
Szerintem,te sertegetsz masokat,h folyamatosan ketsegbe vonod amit mondanak.Ha szerinted jo bele,akkor rakd be......
Az igen,jo lett az a banan villa

Elol milyen szar van?csak nem Wp?
megtapsoljalak, hogy ennyi eszed van, hogy random ismeretleneket sértegetsz egy motoros forumon?
Persze, hogy nem, mert gyógypedagógiás értelmi szinten vagy!
Na ezt hányadjára fogod vajon megérteni?
Daróczy Motorsport hirdetett régebben komplett szimering szettet. Telefon: 06303607865
Egyébként a vízpumpa tömszelence se szabvány szerintem.
Hasonlo a dolog lehet h stimmelne de csak 1db van
Marad az rd membrán mert mimdenkep vennem kell reszelgetnimmeg nem akarok mar
még nem,most a mobilén árulom öket.egy angol már érdeklödött,de nem volt komoly.
Az a végső stádium...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Egy kis karcos hang mindenkinek jót tesz.
Már várom a kúpcserepet:)
És?
Én is össze raktam a gépet a pover szimeringek is újak, és a kipu tömítés szett is gyári új. Remélem egy ideig nem leszek olajos. Éppen ma néztem a csizmámat, hogy tavaly szépen kibokszolta a rossz pover szimering, csak foltos, ideje lenne már le takarítani. Jó sok projekted van. El adtad valamelyik 20-ast?
úgy tűnik nekem akkor ennyiszer kell leírni... de a megoldáshoz még ugyancsak nem vagyok közelebb,
már áttalakult....kipu is verzió 2.meg egy kis yamaha is-e.
Tök jó időtöltés, hogy írogatnak akik már láttak ilyet, csak semmi értelme, mint lóval kártyázni.

Másodszor írták le, hogy PEREMES AZ A KURVA SZIMERING, ÉS NEM JÓ BELE MÁS.

Felfogod?
kösz!meg a cimet is a német ember küdött power szimeringet .
Igen, én is mondtam neki hogy szedje le a szűrőket, pár éve én is meg kaptam a lebaszást Őlbei szakitól érte, bár én amatőr voltam (vagyok). Ja a fiuk mentek akkor vele, volt is egy kis kritika. Lehet idén már más cuccok lesznek rajta. A tiédhez meg gratulálok, megnéztem párszor a you-tube-on. Szépen http://youtu.be/HdgIuYkrJmg
de a gyárit is egy beszállító gyártja szabványok alapján, így ha a profil így néz ki akkor 10000% hogy jo lenne a motorba ez. főleg hogy egy elég jo gyártó katalogusából van.
kár hogy a kipu, meg a légszürö elroncsa az egészet.... 2 csatornás vashenger is túd enyit!